Şimdi Ara

Kobimi , İversonmı , LeBronmı ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
13.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kobimi , İversonmı , LeBronmı ?

(En Son Oy Tarihi: 21.2.2020)
Giriş
  • onu tam bilmiyorum ama bikeresinde bir röportajda sormuşlardı neden katılmıyosun diye.

lebronun verdiği cevap korktuğunun kanıtıydı.

yok işte smaç yaparken maç içinde düşünmüyomuş.içinden geldiği gibi davranıyomuş.o havayı yakalayamazmış.falan filan

ama girerse birşey yapamasada 1. liği kesin zaten.gerek halk gerekse jüri lebrona basacak puanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 6 Temmuz 2009; 18:24:04 >
  • onu bunu bilmem.sanki 1. liği alan herkes hak ediyo.ben Jordan ve bir kaç kişinin yarışmasının dışında alüyyül ala bir smaç görmedim.kimse darılmasın ama kobe de buna dahil.türkiyedeki yarışmada bile daha iyisi yapılmıştı bilen bilir.
  • evet kobenin yaptıklarıda çok iyi değildi ama öbürlerininki hepten berbattı.adamların yaptığı smacı ben bile basarım yani o derece.smaç yarışmasına en çok yakışan smaç bence carterin 360 ve değirmeni aynı anda vurduğu smaç.garnettin yüz ifadesi her şeyi belli ediyordu.2000 yılıydı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 6 Temmuz 2009; 18:30:55 >
  • LeBron korkmuşta olabilir çünkü ondan bu konuda beklenti bir hayli fazla ve smaç yarışmasına katılmak için fazlaca ağırlığa sahip.liseli yıllarındaki smaçlarını görünce aslında rahatlıkla kazanabilir diye düşünmüştüm.ama katılmayacak demekki. kariyeri için önemli eksiklik derim.
  • carter manyaktı hakkaten...
  • Smaç yarışmalarında biraz populerlik onemli gibi.Bence hakkı en çok yenenlerden biri İgaudala dır.Çok iyiydi ama gıcık Nate verdiler.Birazda show yapmayı bilecen gibime geliyor.Smaçdan sonra Nate gibi artistlik hareketler yapcan daha iyi oy alıyosun.
  • bu adammı kazanamayacak.baksana ağzıyla smaç basmaya çalışan adam eliylemi bacamayacak

edit: hemde gözü kapalı o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 6 Temmuz 2009; 18:38:04 >

• kazanamayabilir
    smaç yarışmasında lebron un vurabielceği türden ne smaçlar varki?
    foul çizgisinden
    bacak arasını geçiyorum çok klasik
    kobe yi koyup üstünden zıplayabilir
    kısacası estetik değil lebron un smaçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 6 Temmuz 2009; 18:43:23 >
  • kazanırda hakederrek kazanamayabilir.hadi jürileri geçtik.şimdi oylamanın sonundada halkın oyuna göre 1. seçiliyor.kazanır o yüzden

quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

kobe yi koyup üstünden zıplayabilir

geceleri yatmadan bunun hayalini kuruyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 6 Temmuz 2009; 18:49:25 >
  • LeBron kazanacaksa krala yaraşır şekilde kazanmalı sadece halkın oylarıyla birinci olacaksa hiç katılmasın daha iyi.
  • smaç yarışması sırasında 2010'da katılacağım demişti katılır herhalde. biarailk 3 yılını geçiren oyuncular katılır sadece demişlerdi ama o kuralkalktı galiba. katılırsa kazanır herhalde halk oylamasıyla belirleniyor ne e olsa. ama geçen sene nate'e daha fazla oy çıkmıştı belli de olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sivıl encınyır

ben videodan bahsetmedim ki.maçın tamamına bak dedim.o da arkadaş kobe hep ezmiştir dedigi içn.anlatabildim sanırım

lafım sana degil geneldi
  • dominic ve andre'nin epey hakkı yenmişti. biri süper star uğruna kazanamadı diğeri tamamen saçmalık zaten. bu arada carter'ın hakkını yemeyim ama j-rich gelmiş geçmiş en güzel smacı yapmıştır.
  • Marksman

Merak etme okumayı senden öğrenecek değilim.Bu sene savunma oylamasında Dwight 1. Lebron da 2. oldu tamam mı? Kobe LeBron'un gerisinde kaldı yani senin anlayabileceğin şekilde..O yüzden dedim bak bakalım kaçıncı olmuş diye ;)

Bir de şunu söyleyeyim smaç yarışması için çeviklik falan filan demiş birisi, o zaman şunu diyeyim, yarışma içinde lebronun yapamayacağı kobenin yapabileceği smaçları söyleyin siz varsa, ben de tam tersini söyleyeyim olur mu ? Maç içerisinde bacak arası yapmış, foul çizgisinin bir adım içinden smaç yapmış bir adamdan bahsediyoruz ne de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brothers of Metal -- 7 Temmuz 2009; 0:50:48 >
  • Arkadaşlar ben cookieleri silip tekrar oy kullanabildim

Kobe hayranlarına duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 7 Temmuz 2009; 1:37:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kobe #24

Senin atletizm kavramından bahsettiğin sanırım kıvraklık tarzı birşey anladığım kadarıyla.
    Şöyle bir karşılaştıralım
    Kobe,LeBrondan daha iyi crossover yapıyor ve çok daha kıvrak.Quickness denen şey.Ama onun harici LeBron,Kobe den daha atlettir.O cüsseye ve kiloya rağmen göklere çıkabilmektedir
    LeBron birebir savunmada 5 ise,Kobe 5.5 dur.Fakat takım savunmasında LeBron bariz daha üstün bir savunmacıdır,Bloklarından,blok sezgisindende anlaşılır en basiti.
    İkisininde oyun zekası çok üst düzeydir.
    İkisininde şutları iyi fakat son topu kullanması için hangisini seçerdiniz deseler,LeBron cular bile Kobe der eminim.Kobe mucize şutlar sokuyor dediğin gibi ama LeBron dada o potansiyel var ve şutunu gittikçe geliştiriyor,dahada geliştiriyor.
    Kobe ile LeBron arasındaki en açık ara fark herhalde serbest atıştır
    Sonuç olarak Kobenin şutuna daha çok güvenirim,LeBron daha atlettir,smaç ve yükselme konusunda Kobe LeBrona yetişemez hatta LeBron yukarıdan el sallar,savunma dediğim gibi
    Benim oyum LeBron a o da şu yönde Kobe 9 ise LeBron 9.3 dür

• quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer34

Arkadaşlar ben cookieleri silip tekrar oy kullanabildim

• Orjinalden alıntı: ThePhenoM

Senin atletizm kavramından bahsettiğin sanırım kıvraklık tarzı birşey anladığım kadarıyla.

bende dün bu konuya DEĞİNMEK İSTEMİŞTİM.YENİ TARTIŞMA ÇIKMASIN DİYE VAZ GEÇTİM.ATLETİZLE KIVRAKLIK ARASINDA İRİCE BİR FARK VAR.BAZI ARKADAşlar bunu atlıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer34

Arkadaşlar ben cookieleri silip tekrar oy kullanabildim

kobe de yüzükleri 4 ledi buda senin gibi hater lara duyrulur
  • quote:

bu adammı kazanamayacak.baksana ağzıyla smaç basmaya çalışan adam eliylemi bacamayacak

edit: hemde gözü kapalı o derece

o dediğin adam 2009un Mvpsi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.