Şimdi Ara

Kobimi , İversonmı , LeBronmı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
13.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kobimi , İversonmı , LeBronmı ?

(En Son Oy Tarihi: 21.2.2020)
Giriş
  • oda bişeymi ben Micheal Jakson'dan daha iyi dans ettiğini, 100 metreyi Bolt'tan daha hızlı koştuğunu, Federer'den Daha efsane bir tenisçi olduğunu iddaa etmesinden korkuyom.
    quote:

Orjinalden alıntı: sivıl encınyır

quote:

Orjinalden alıntı: fz18

sen Shaq tan iriydi demediğine şükret.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kobe #24

ya of varya bi süredir girmiyorum (giremiyorum)sevinin foruma yine yapıcağınızı yapmışsınız.

ya inanamıyorum kobeyle lebronu hadi karşılaştırıyosunuzda bari atletizmini karşılaştırmayın.

lebron atletik ama yapısına göre atletik.yani ligte o kadar oyuncu varken lebrona gidipte çok atletik demek saçma olur.o kadar atletikse bu adam sahayı hemen geçebiliyorsa neden kobe gibi kendi pozisyonunu kendisi yararamıyor adam geçemiyor.perdelerden ve asistlerden yararlanıyor.biraz mantıklı olun ATLETİK OLMAK SADECE KOŞU HIZININ YÜKSEK OLMASI DEĞİLDİR.lebron kobeden hızlı koşabilir 400m yarışı yaptırsak.ama atletiklik hızın yanına kıvraklıkta katabilmektir.ani hareketler yapabilmektir.şuan ligte atletizmini en iyi kullanan kişi kobe.onun ardından birçok kişi sıralanabilir ama o seviyeye asla ulaşamazlar.igoudala t-mac wade gibi...şimdi belli başlı ismini hafızama kazıdığım bazı kişiler karşı çıkacaklar tabiki ama bi süre daha girmeyecem 10-15 gün daha sabredin o zaman hodri meydan

hoca hani kobe daha ii desen tartışmaya acık bi konu olur.oyun zekası daha yüksek desen tartışmaya gerek kalmazdı...ama kobe lebrondan daha atletik demenin de tartışılcak bi tarafı yok çünkü sadece sacmalık.

tamamen merak.der mi hakkaten:)

• fake make değil millet tatil yaparken biz türev integral çözüyoduk.neyse bitti artık geldim üzülmeyin ama
    alıntı yapılma rekoru kırılmış heralde kobe lebrondan daha atletik dedik diye.yahu herşeyi dediniz kobeyi yerin dibine soktunuzda atletizm konusunda hala lebron iyi diyorsunuz ya size şaşıyorum.NBA gözlemcilerinin söylediği şeyi ben söyleyince fake oluyor ama onlar söyleyince vay bee diyip onlarla aynı fikirde olursunuz.o kadar atletik adam varken lebron nerden geliyor aklınıza.lebron yapısına göre atletik,kobeye göre değil.ama o vücuda sahip adam o kadar atletik olunca en atletik oymuş gibi geliyor size heralde.

önceleri kobe-lebron kobe-jordan lakers-cavs falan filan karşılaştırmalarında bazı yerlerde abartmışım farkettim.sizinde haklı olduğunuz yerler varmış.ama lebrona kobeden daha atletik demek hadi onu geçtim en atletik demenin neresinde bir doğruluk vardır bunu hangi mantık kabul ediyor şaşırdım doğrusu.

• benim düşüncem şu; nba ya LeBron'un kilosunda bi dünya adam geldi geçti.bu cüssede LeBron'un sahip olduğu kıvraklığa ve hıza sahip bir başkasını gösteremezsiniz.hemde nba tarihinde.sadece bu devirde değil.kobe vari bir çok isim sayılablir wade gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

benim düşüncem şu; nba ya LeBron'un kilosunda bi dünya adam geldi geçti.bu cüssede LeBron'un sahip olduğu kıvraklığa ve hıza sahip bir başkasını gösteremezsiniz.hemde nba tarihinde.sadece bu devirde değil.kobe vari bir çok isim sayılablir wade gibi.

bak bende aynısını diyorum ama benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyorsunuz bunu anlamıyorum.nba tarihinde o cüsseyle o kadar atletik adam hiç olmadı.olucağınıda sanmam birdaha.lebron o yönden mükemmel basketbolcu.çok kıvrak çok hızlı.ama cüssesine göre hızlı ve kıvrak.yani oran orantı hesabı yaparsan cüsse/hız olarak 1. lebron çıkar.ama bu onun en atletik olduğunu göstermez.kobede wadeden falan çok atletik olmayabilir ama maç esnasında kobenin ayak hareketlerini dikkatli izleyenler kobe ile wadenin arasındaki o ince çizgiyi görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 4 Temmuz 2009; 17:14:28 >

• quote:

yokluk be abi.ben de isterdim ps3 80gb yok xbox falan yazabilmek

filipis.
  • LeBron diyenler ne zaman basketboldan anlamaya başlayacaklar gerçekten merak ediyorum.Gidin kumda oynayın bence siz
  • vay be ne büyük laf ettin. bize söz düşmez gayrı.gidip kumda oynayalım.sende bu arada burda yazılanları doğru bişekilde analiz et.sanırım ihtiyacın var.
    quote:

Orjinalden alıntı: otobar

LeBron diyenler ne zaman basketboldan anlamaya başlayacaklar gerçekten merak ediyorum.Gidin kumda oynayın bence siz
  • Eet çok ihtiyacım var ellerim falan titriyo bak.Kobeyle nasıl kıyaslarsınız anlamak mümkün değil zaten.

Neyse benim ne dediğimi lebron 30nu geçince anlayacaksınız,sadece fizik üstünden basketbol oynanırmıymış görecez.İddia ediyorum kobe 35ine geldiğinde hala ligi domine eden oyunculardan biri olacak ama lebron silinip gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 5 Temmuz 2009; 9:08:22 >
  • gerçekten ihtiyacın varmış.kimse ben burda LeBron kobeden daha iyidir diye bir ifade kullanmadım.bir arkadaşın kimse kobeye ulaşamaz kısmına itiraz ettimki buda gayet doğal.neticede geleceğe kimse ipotek koyamaz.bunu anlayabilirmisin bilemiyorum bu yazdıklarından sonra.artı yine aynı arkadaşın LeBronu nerdeyse sıradan bir atlet olarak tanımlamasına itiraz ettik.o nedenle okuduklarını doğru analiz et demiştim, biz kumda oynarken.
  • Lebron oyuncu olarak da atlet olarak da üstündür Kobe'den.Ben de bunu diyorum otobar sanane kimin ne dediğinden? Adam zaten sadece fizik üzerinden oynadığı için maç başı 7 asist yapıyor dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Lebron oyuncu olarak da atlet olarak da üstündür Kobe'den.

• tamamen merak ama kobe daha üstün diyenler kabenin hangi acılardan daha üstün oldugunu söleyebilirler mi?atletizm mi?savunma m?güc mü?

benim izledigim kadarıyla dış sutu daha iyi sadece.o da o kadar abartılcak kadar diil.ama sanki diger yönlerde lebron daha agır basıo gibi

edit:ben de nba yi takip atmeye başladıgımdan beri lakerslıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 5 Temmuz 2009; 19:12:39 >
  • quote:

tamamen merak ama kobe daha üstün diyenler kabenin hangi acılardan daha üstün oldugunu söleyebilirler mi?atletizm mi?savunma m?güc mü?

benim izledigim kadarıyla dış sutu daha iyi sadece.o da o kadar abartılcak kadar diil.ama sanki diger yönlerde lebron daha agır basıo gibi

kobe daha atletik (not:lebron daha atletik demesin kimse uzun uzun tartıştık.lebron o cüsseye göre çok atletik yani mükemmel bir iş başarmış o cüsseye o atletizmi ekleyerek.ama cüssesine göre atletik kobeye göre değil.)

Savunma konusuna girmeme gerek varmı bilmiyorum ama yinede değinelim.Kaan Kural burada olsa o güzel açıklardı aslında.kobe nba'in en iyi savunma yapanlarından(belkide en iyi) biri.en yakın örnek : bu sezon dwight howardın sadece 1 puan gerisinde kaldı.

güç konusunada değinmeye gerek yok lebron 2 ye katlar kobeyi.

skorerlikde ise ligin 1 numarasının kobe olduğunu babam bile biliyor.

şut olaraksa ligin en iyisimi bilmiyorum ama carmelo kobe gibi oyuncular en iyi orta mesafe şutörleri.lebronda çok iyi ama kobeyi diğerlerinden farklı kılan,mucize şutları sokabilmesidir.

Kaan Kuralın bir sözü varya: Kobe şapkadan tavşan çıkardı.* Kobe şapkadan tavşan çıkarmaya devam ediyor.*Kobe şapkadan artık hayvanat bahçesi çıkarıyor...

yani bu kadar lebron fanının arasında bunları yazınca desemki ben su 100 C de kaynar.derlerki nerden biliyon,ölçtünmü,ya basınç 1atm değilse falan diye sıralarlar.yani doğru desekte yanlış,yanlış desekte...

ha birde lebronun basketbol bilgisi her ne kadar çok olsada kobe seviyesine ulaşamadı.kobe takımının iyi götürdüğü bir maçta kendini yormaz.geriye düştüğü an ağırlığını koyar ve maçı çevirir.

• quote:

quote:

tamamen merak ama kobe daha üstün diyenler kabenin hangi acılardan daha üstün oldugunu söleyebilirler mi?atletizm mi?savunma m?güc mü?

kobe daha atletik (not:lebron daha atletik demesin kimse uzun uzun tartıştık.lebron o cüsseye göre çok atletik yani mükemmel bir iş başarmış o cüsseye o atletizmi ekleyerek.ama cüssesine göre atletik kobeye göre değil.)

Savunma konusuna girmeme gerek varmı bilmiyorum ama yinede değinelim.Kaan Kural burada olsa o güzel açıklardı aslında.kobe nba'in en iyi savunma yapanlarından(belkide en iyi) biri.en yakın örnek : bu sezon dwight howardın sadece 1 puan gerisinde kaldı.

şut olaraksa ligin en iyisimi bilmiyorum ama carmelo kobe gibi oyuncular en iyi orta mesafe şutörleri.lebronda çok iyi ama kobeyi diğerlerinden farklı kılan,mucize şutları sokabilmesidir.

Kaan Kuralın bir sözü varya: Kobe şapkadan tavşan çıkardı.* Kobe şapkadan tavşan çıkarmaya devam ediyor.*Kobe şapkadan artık hayvanat bahçesi çıkarıyor...

yani bu kadar lebron fanının arasında bunları yazınca desemki ben su 100 C de kaynar.derlerki nerden biliyon,ölçtünmü,ya basınç 1atm değilse falan diye sıralarlar.yani doğru desekte yanlış,yanlış desekte...

ha birde lebronun basketbol bilgisi her ne kadar çok olsada kobe seviyesine ulaşamadı.kobe takımının iyi götürdüğü bir maçta kendini yormaz.geriye düştüğü an ağırlığını koyar ve maçı çevirir.

sut konusunda hem fikiriz ki kobenin daha iyi oldugunu ben zaten söyledim.atletizm konusunda nedense bütün topikle birlikte senle zıt şeyleri düşünüyoruz.savunma konusunuda kobenin kaç kez en iyi savunma beşlerine secildiginin farkındayım.çok iyi bi savunmacı oldugunun da farkındayım.ama senin farkında olmadıgın şey lebron da çok iyi bi savunmacı.play off larda takımın ribound ve blok liderinden bahsediyoruz...normal sezon da degil play off...
    kobe takımının iyi götürdügü maçta kendini yormaz.dogrudur.çünkü takımı o olmadan da çok iyi bi takım.ama lebronun böyle bi alternatifi yok.
    hani mevzuya biraz daha objektif baksak ya.2 sene önce olsa kobe kesinlikle dünyanın en iyisi derdim ben.ama şu an kobe en iyi ya da lebron en iyi demek pek mümkün durmuyo gibi.ama nedense kobeyi bi ilahlaştırma yarışı içindesin.

• quote:

quote:

quote:

sut konusunda hem fikiriz ki kobenin daha iyi oldugunu ben zaten söyledim.atletizm konusunda nedense bütün topikle birlikte senle zıt şeyleri düşünüyoruz.savunma konusunuda kobenin kaç kez en iyi savunma beşlerine secildiginin farkındayım.çok iyi bi savunmacı oldugunun da farkındayım.ama senin farkında olmadıgın şey lebron da çok iyi bi savunmacı.play off larda takımın ribound ve blok liderinden bahsediyoruz...normal sezon da degil play off...
    kobe takımının iyi götürdügü maçta kendini yormaz.dogrudur.çünkü takımı o olmadan da çok iyi bi takım.ama lebronun böyle bi alternatifi yok.
    hani mevzuya biraz daha objektif baksak ya.2 sene önce olsa kobe kesinlikle dünyanın en iyisi derdim ben.ama şu an kobe en iyi ya da lebron en iyi demek pek mümkün durmuyo gibi.ama nedense kobeyi bi ilahlaştırma yarışı içindesin.

ben kobeyi ilahlaştırmaya çalışmıyorum
    lebrona kötü savunmacı demedim kobe çok iyi dedim.
    hani diyorsun ya kobesiz lakerste iyi bir takım ama lebronun öyle bir alternatifi yok diye.bu sezon mutlak favori cavstı.serilerde 4-0 4-0 yapınca yorumlar nasıldı bi bak eskilere.kadroya dair hir bir şey söylenmedi.ama orlandoya bi kaybettiler o böyle şu şöyle ...

hadi neyse kadrosu kötü diyelim.kobenin suçu ne lakersin kadrosunun iyi olmasımı.kadronun kötü olduğu zamanlarda lebronun bu başarısının çok daha üstünde perfonmans sergilediğinide biliyoruz.(meşhur kwame Brown zamanı diye geçen söz varya)

• Kadrosu bundan daha kötüyken LeBron, takımını nba finaline kobe ise playoff'lara taşıdı.. Ayrıca senin için bu kadar önemli ise Kaan Kural son nba stüdyo'da kobe mi lebron mu sorusuna 'kobe çok iyi bi oyuncu ama lebron bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi dedi. Benim oyum lebron a' dedi.. LeBron'un Kobe'den eksiği sadece şutu onu da geliştiriyor..
  • Ya bilader sen anlamıyosun.Adam hem o cüsseye göre atletik hem de Kobe'ye göre atletik tamam ?Hangisi daha yükseğe sıçrıyor bakalım ? Hangisi daha zor smaçları yapıyor, hangisi daha yukarıdan tamamlıyor bakalım ? Hangisi daha hızlı ona da bakalım ? Hala Kobe atletik diyorsun utanmadan da muhaha koyuyorsun bıktım zaten şu konudan da senin gibi kobecilerden de son mesajım olur büyük ihtimalle bu konuda zaten..Ben böyle bişeyle karşılaşmadım ya..
  • ---hata---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 5 Temmuz 2009; 20:53:20 >
  • lebron atletik olarak daha iyi kobe den
    ama atletizm herşey demek değil öyle olsaydı josh smith ligin en iyi oyuncusu olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 5 Temmuz 2009; 21:24:21 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.