Şimdi Ara

Kobo glo hd almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, e kitap okuyucu almayı düşünüyorum, kobo glo hd de karar kıldım, ama son bir tavsiye verecek var mı? Ya da almamam için bir sebebi olan ? :) şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar

Cihaz aldınız mı? Bende kobo glo hd düşünüyorum şuan için en kullanışlı o gözüküyor fakat hiç bir yerde cihaz satılmıyor.
  • almamanız için sebep yok. Neden olsun k,i insan keyif aldığı birşey için para harcamayı neden tercih etmez bana garip geliyor
    ne bilgisayar ne telefon nede tablet bu alete verilmiş para kadar yerinde bir yatırımdır. İşte o kadar.
    Kitaplarınızı heryere taşıyabilmek harika.
    Ben yatmadan önce mutlaka okurum, aydınlatmalı olması harika, boyutu güzel ve çantaya sığıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazenidd

Merhabalar

Cihaz aldınız mı? Bende kobo glo hd düşünüyorum şuan için en kullanışlı o gözüküyor fakat hiç bir yerde cihaz satılmıyor.

cihazı 2 hafta önce aldım gerçekten tavsiye ederim, d&r a geldiği anda alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

almamanız için sebep yok. Neden olsun k,i insan keyif aldığı birşey için para harcamayı neden tercih etmez bana garip geliyor
    ne bilgisayar ne telefon nede tablet bu alete verilmiş para kadar yerinde bir yatırımdır. İşte o kadar.
    Kitaplarınızı heryere taşıyabilmek harika.
    Ben yatmadan önce mutlaka okurum, aydınlatmalı olması harika, boyutu güzel ve çantaya sığıyor.

haklısınız gerçekten harika bir cihaz çok memnunum 2 haftadır
  • Üretimi durdu mu bunun?
  • The Man WhoSoldTheWorld kullanıcısına yanıt
    hocam stokta bitmiş d&r'da fakat gelir diyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.