Şimdi Ara

KOBRA TAKİBİ (TVDE İLK KEZ) bugün saat 22:15 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

tom öldü yav herhalde dizinin son bölümü bu
    />

Yaw Buna film diyodunuz acaba filmde mi öldü yoksa bu dizinin yeni bölümü orda mı ölüyor

Ben hatırlıyordum O yanındaki adam ayrılmıştı başka sarışın bi çocuk koymuşlardı sonra bu adam yine gelmişti Falan

Forumda takılan dizinin takipçisi bir almancı arkadaş varsa

Bize güncel bilgileri verebilir mi ?

• şu ferrariyi kullanan şöförse ben de pilotum ne salak bir heriftir ya çıksana otobana bitir işini
  • bitemez bu film/dizi tom'un yerıne bırını bulurlar kesin
  • bırakın tom u ya adam f430 ferrari yle 330 bmw den z4 ten kaçamadı resmen, asıl önemli mevzu bu
  • Tom öldükten sonra Semih'in tek başına oturmuş düşürken çalan müziği ismi ne arkadaşlar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Tom öldükten sonra Semih'in tek başına oturmuş düşürken çalan müziği ismi ne arkadaşlar??

Gary Jules - Mad World
  • tom acayip alışmısız ya..resmen alıcaktım

onlar bi 2li.ayrılınca biri ölünce bi tuhaf oldum.semihin yanına başka biri gelmişti.bende bırakmıştım.sonra tekrar tom dönmüş.ama şimdi öldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

tom acayip alışmısız ya..resmen alıcaktım

onlar bi 2li.ayrılınca biri ölünce bi tuhaf oldum.semihin yanına başka biri gelmişti.bende bırakmıştım.sonra tekrar tom dönmüş.ama şimdi öldü

Valla bende öyle oldum. Dizinin çok sıkı takipçisiyim.Kanal a da hergün saat 19:00 da yayınlanıyor aylardır.Tüm bölümleride elimde yayınlananların Böyle oluncada Tom un ölmesine üzüldüm baya çok kötü oldu. Bundan sonrada zaten yeni ortağı geliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Unsterblichkeit

quote:

Tom öldükten sonra Semih'in tek başına oturmuş düşürken çalan müziği ismi ne arkadaşlar??

Gary Jules - Mad World

Teşekkürler..

•  KOBRA TAKİBİ (TVDE İLK KEZ)  bugün saat 22:15

Adam gibi kesmemişim ss ı neyse artık, uzun zamandır duruyor bilgisayarımda

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Unsterblichkeit

quote:

Gary Jules - Mad World

Teşekkürler..

youtube dan bakayım dedim youtube dan çıkan yazıya bakın

This video is not available in your country.

http://www.youtube.com/index?&ytsession=yZI2J_2gjodljzR_bZ04Aux-zHWirWbQHe_9_l7qbdb81TU4_1K8I7QlfG-xdlujfl2UTf4WjiebUGv2ldOKP-lUa-l3AN-ZiUDAdlSCGAUTL9murrB7nwCZDGaimjP-KyDyC0A-UMs3cSYbLkgTE5CjqUe5yWyT0vXkKCsMrSXOk25TkMzXRR7JrAlD6j_csWAQX1ubg9Kv3u3QcwY4jfvYqVBIR9HtwxqZ5pEnDXQrjzNv8aNX6nrcjOhQx7E404cIYc0F7MQBKp7IHsVX3hjyyjViRkDfjyHkFDLfzRzGuJclvaNXDw

cause_of_death

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 18 Ocak 2009; 23:42:58 >

• valla güzel gidiyo.sürükleyici
  • yazılımcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: slemanyak

filmi izliyodum bende ama bi sahne canımı sıktı semih mangal yaparken tam malum yere gelecek şekilde giydiği türk bayraklı önlük hiç mi gözlerine takılmamış acaba o sahne

edit: an itibariyle Tom vurularak öldürülmüştür. Şu an defnediyolar..

bir poblem yok. adamın boyu 1 karış olduğundan önlük topuklarına kadar geliyor
  • yeni ortak o deri ceketli adam olcak galiba.
  • yeni ortak da belli oldu galiba
  • yeni ortakta türkmüş adı gürkanmış!
  • gürkan eski adam zaten ksıa boylu semih gürkan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaaaaa

yeni ortakta türkmüş adı gürkanmış!

onun adı zaten semir gürkan/erdoğan atalay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 19 Ocak 2009; 0:23:27 >
  • adamı öldürmeye götürdükleri yeri fark ettiniz mi arkada duran kocaman şeyi Discovery de belgeseli vardı o makinenin DH de de çok konu açıldı zamanında
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.