Şimdi Ara

KOBRA TAKİBİ (TVDE İLK KEZ) bugün saat 22:15 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sahnede bir şey patlatacak illa adamlar ya
  • sonu kötü bitti be. hemen unuttu Tom'u .. bence mezarına falan gitselerdi beraber daha iyi olabilirid..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

sonu kötü bitti be. hemen unuttu Tom'u .. bence mezarına falan gitselerdi beraber daha iyi olabilirid..

E gittiler zaten ?
  • Tom un bir sevgilisi vardı hatta hamileydi sanırım daha sonra bir olaya bakıyorlardı arabasına bomba koymuşlar tom un sevgilisi öldükten sonra işi bıraktı gibi birşey oldu.Daha sonra tekrar geldi fakat bu dizinin son bölümü film haline getirilmiş herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

sonu kötü bitti be. hemen unuttu Tom'u .. bence mezarına falan gitselerdi beraber daha iyi olabilirid..

E gittiler zaten ?

Film bitti sandım tam msj gönderdim. mezara gittikleri sahne geldi.. erken yazmışım
  • wallahi şaşıyorum sizlere ne güzel izleyicisiniz böyle siz hala film demeye devam ediyorsunuz ya helal olsun. bir film kaç değişik şekilde olur soruyorum size. acaba bu bir dizi olmasın?

gittiniz güzelim diziyi film yaptınız bide kaç yıldır seyrediyorsunuz güya çok hayretlere düştüm wallahi. film dediğiniz 1 kere cekilir. tutarsa ardından 2 si 3 ü 4 ü 5 i gelir. ama düşünün bakalım bu diziyi (filmi) kaç farklı seneryo ile izlediniz?????

• abi o önce katil sanıpta sonra ajan oldugunu ogrendigimiz adam tom un yerine mi geciyor.hani tom öldü yeni bir ikili doguyor hessabı.???

bilgisi olan varsa bilgilendirebilrimi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_aga

abi o önce katil sanıpta sonra ajan oldugunu ogrendigimiz adam tom un yerine mi geciyor.hani tom öldü yeni bir ikili doguyor hessabı.???

aynen öle bundan sonraki bölümlerde muhtemel o adam gececektir. cünkü tek basına devam ettirseler bi anlamı tuzu kalmaz o yuzden yeni ortakla devam edecekler sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

adamı öldürmeye götürdükleri yeri fark ettiniz mi arkada duran kocaman şeyi Discovery de belgeseli vardı o makinenin DH de de çok konu açıldı zamanında

Link varmı hocam merak ettim şimdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Or_By

quote:

abi o önce katil sanıpta sonra ajan oldugunu ogrendigimiz adam tom un yerine mi geciyor.hani tom öldü yeni bir ikili doguyor hessabı.???

aynen öle bundan sonraki bölümlerde muhtemel o adam gececektir. cünkü tek basına devam ettirseler bi anlamı tuzu kalmaz o yuzden yeni ortakla devam edecekler sanki.

Türkiye'de yayınlanan bölümler 2 yıl geriden gidiyor..

http://en.wikipedia.org/wiki/Alarm_für_Cobra_11_–_Die_Autobahnpolizei

Burda; René Steinke (Tom) 2006'da ayrılmış diziden, 2 yıl sonra yeni ortakda değişecek başka ortak var..

• quote:

Orjinalden alıntı: Unsterblichkeit

quote:

Orjinalden alıntı: Or_By

quote:

Türkiye'de yayınlanan bölümler 2 yıl geriden gidiyor..

http://en.wikipedia.org/wiki/Alarm_für_Cobra_11_–_Die_Autobahnpolizei

Burda; René Steinke (Tom) 2006'da ayrılmış diziden, 2 yıl sonra yeni ortakda değişecek başka ortak var..

geriden geldiğini tahmin ediyordumda bu kadar fark olduğunu duyunca sasırmamak elde değil. içinde hala devam eden bir türk asıllı oyuncu var ve bizler neden bilmiyorum ama 2 yıl arkadan takip ediyoruz. türkçe dublaj bu kadar zor olmasa gerek herhalde. acaba telif hakkkı ödenmemesi için zaman aşımı olsun diyemi geç yayınlanıyor bizde?

• Bizim oğlan hakkında ayrıntılı bilgiye ve fotoğraflara şu adresten ulaşabilirsiniz.

http://www.erdoganatalay.org/index.htm

Yeni sezonu Türk tvlerindede görmek istiyoruz. Alt tarafı 10 kişi var yok filmde bu kadar az kişinin olduğu filmide seslendiremiyorlarsa kapatsınlar o tvyi. Abuk subuk ağa mafya dizilerine milyonlar akıtanlar duysun bu sesimizi.
  • Dün çok üzüldüm Tom ölünce filmin sonu benim için iyi bitmedi sebebi Tom'un olmaması ..
    Güzeldi ama cidden bölüm
  • dizisini severek izlerdim filmide güzel olmuş artık dizi çekmezler heralde film tomun ölmesiyle semirin intikam almasıyla güzel bir final olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

tom acayip alışmısız ya..resmen alıcaktım

onlar bi 2li.ayrılınca biri ölünce bi tuhaf oldum.semihin yanına başka biri gelmişti.bende bırakmıştım.sonra tekrar tom dönmüş.ama şimdi öldü

aynen dotum yemin ediorum gözlerim doldu bi an aglamamak için sıktım kendimi.. bu dizi almanyada reytinglerin %60 ina yakinini aldigi için orda yayinlanan bölümlerin sonunda final bölümüne özel film yapildi sinemada yayinlandi.. o gördügünüz tv de ilk kez demesi dogru yani.. filmi baştan sona izledim harbi çok süperdi.. hele hele semih tom un mezarina orda çiçek attiktan sonra yürümeye başlamasi.. ya orda harbi içim ciz etti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 19 Ocak 2009; 8:35:30 >

• haha evet ya bende dün izledim zaten önceleride dizisini felan izliyorduk tomun olmesine cok sasırdım gercektende ama yeni ortakta fena değil o helıkopterli sahnede birbirlerinin bileklerinden tutup ates etmelerı guzeldi :D ben dedim zaten tekneye bındıler bu tekne patlayacak :D:D ama ondan sonraki filmde guzeldi olduren miras diye oda surukleyıcıydı :D:D
  • dün akşam bende izledim..bence bu dizyi çekmeye yeniden başladılar.tom diziden ölerek ayrıldı..ve f430 la kaçan adam semihin yeni ortağı olabilir...yani Tom un yerini alabilir..
  • olamaz ya resmen favorim gitti ben dün resmen ağladım lanet olsun film olsun olmasın insan hissedince oluyo işte

• koskoca askeri halikopter kamyon yan donunce kardesım aha halıkopterıde patlatıcaklar dedı ben yemez dedıgım sanıye 2 tane polıs arabası girmezmi güzelın halıkoptere :D deli bunlar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Númenóre

koskoca askeri halikopter kamyon yan donunce kardesım aha halıkopterıde patlatıcaklar dedı ben yemez dedıgım sanıye 2 tane polıs arabası girmezmi güzelın halıkoptere :D deli bunlar ya

Sorma o dizi için her bölüm en az 2 bmw gidiyo oda sırf ekip'in kullandıkları diğer kazaları saymazsak film güzeldi ama ya sağlam Türk reklamı yapıldı Bayrak baklava sarma fln
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.