Şimdi Ara

koç allainzdan kasko yaptırdım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Benim Koçallianz da tanıdığım var.Yani poliçemi her sene aynı kişiye yaptırıyorum.

Ona ne demem lazım.Yani bilgim olsunda söyleyeyim o da yapsın.Söylemezsem yapmazlar tabii.Ne diyeyim sizin %25 indirim hakkınız varmış ondanda yararlanabilirmiyim diyeceğim.Peki hasarsızlık indirimi %40 olan bir aracada %25 yapılabilirmi?Yapılırsa %40 + %25 şeklindemi oluyor?
  • chino bana yanıt vermeyecek misin?
  • koç allianz olarak daha uygun fiyat beklemeyin pisagor80 , pegueot 206 da bizde biraz yüksek prim çıkarıyoruz ..
  • kusura bakmayıne bende yazdığınızı şimid gördüm..
    ama arkadaşımında dediği gibi bizde pug inanılmaz pahalı çıkıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

kusura bakmayıne bende yazdığınızı şimid gördüm..

Peki 2006 Opel Astra cdti njoy donanım ve spor pakete ne kadar tutar kasko?

Ray sigortayla çalışıyoruz yıllardır. Gerek şirket araçlarımız ,gerek şahıs araçları.

Fiyat karşılaştırması yapmak istiyorum. Eğer daha mantıklı şeyler çıkarsa buraya kayabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

koç allianz olarak daha uygun fiyat beklemeyin pisagor80 , pegueot 206 da bizde biraz yüksek prim çıkarıyoruz ..

quote:

Orjinalden alıntı: Chino

kusura bakmayıne bende yazdığınızı şimid gördüm..

Peki, çok teşekkür ederim, kolay gelsin
  • En iyisini ve en güzelini yapmışsın
  • Benim Koçallianz da tanıdığım var.Yani poliçemi her sene aynı kişiye yaptırıyorum.

Ona ne demem lazım.Yani bilgim olsunda söyleyeyim o da yapsın.Söylemezsem yapmazlar tabii.Ne diyeyim sizin %25 indirim hakkınız varmış ondanda yararlanabilirmiyim diyeceğim.Peki hasarsızlık indirimi %40 olan bir aracada %25 yapılabilirmi?Yapılırsa %40 + %25 şeklindemi oluyor?

Neden sistemi anlatmaktan çekiniyorsunuz.

Madem anlatmayacaksınız neden söylediniz?
  • öyle okumadan üstüme gelirseniz bende sizin üzerinize gelirim... 40+25 olmayacağını bilmeniz lazım... vergiler ekler şunlar bnlar hariç hesaplanır...

arkadaşınıza bonus diyin o anlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Benim Koçallianz da tanıdığım var.Yani poliçemi her sene aynı kişiye yaptırıyorum.

Neden sistemi anlatmaktan çekiniyorsunuz.

Madem anlatmayacaksınız neden söylediniz?
  • quote:

Arkadaşlar , Bonus puan uygulamamız vardır , acenteler veya Direkt satış ofisleri 1-25 arasında bonus puan kullanabiliyor poliçede , 1 bonus puan %1 olarak ifade ediliyor ... Fakat sınırsız bonus puana malesefki sahip değiliz ...

Üretim yapılacak acenteye rica edersiniz , imkanı varsa o an için size imkanı dahilinde artı indirim yapacaktır ...

Böyle bir mesaj yazmışım , neden okumamakta ve anlamamakta ısrar ediyorsunuz anlamak mümkün değil , üstüne üstlük birde azarlıyorsunuz çok enteresan ve komik hakikaten ...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar , Bonus puan uygulamamız vardır , acenteler veya Direkt satış ofisleri 1-25 arasında bonus puan kullanabiliyor poliçede , 1 bonus puan %1 olarak ifade ediliyor ... Fakat sınırsız bonus puana malesefki sahip değiliz ...

Üretim yapılacak acenteye rica edersiniz , imkanı varsa o an için size imkanı dahilinde artı indirim yapacaktır ...

Böyle bir mesaj yazmışım , neden okumamakta ve anlamamakta ısrar ediyorsunuz anlamak mümkün değil , üstüne üstlük birde azarlıyorsunuz çok enteresan ve komik hakikaten ...

guide cim kızma yaw, azarlamamışlar. buarada krediyi ne yaptın?pazara bakalım arabaya

• bizdede koç-alianz var vede 60% indirim vardı ufak bir kaza sonucunda tampon far sağ çamurluk falan değişti vede kaputta değişti çok az hasar vardı ama hepsi yeniden değişti vede indirim oranı tamamen bitecek sanarken bitmedi 45 yada 50 ye düştü yani yine yar ücret falan olacak koç alianzı sevdim para konusundada herhangi bir sorun yaşanmıyor
  • bakıyorum ben alpella bi numara yok senin ve benim içinde , akşam idmanda görüşürüz
  • Tamam , şunu istiyordum, Arkadaşınıza bonus diyin o anlar demenizi yani

Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ancak net cevap alamamıştım.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 4 Eylül 2007; 14:14:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.