Bildirim
koç allainzdan kasko yaptırdım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bize nie sölemedin be yaw :) yardım ederdik...
şaka bi yana hyrlı olsun... bi sıkıntınız olursa benim numaramdan bil arayabilirsiniz, Sonuçta siz artık şirketimizin müşterisisiniz ha benim ha acente arkadaşımın... -
teşekkür ederim
aslında yüzde 10 daha indirim olucaktı ama araba benim üzerime değil .ben öğretmenim
yani öğretmen arkadaslara duyuralım öğretmenlere % 10 indirim var
ayrıca acenta arkadasdan aldığım bilgiye göre aracı üzerine aldığın ilk 3 ay içinde koç allianz a gelirseniz yine indirim var -
1000 lira hem de 8 taksit ne güzel. Hayırlı olsun. -
öğretmenlere mülki idarecilere eczacılara askerlere.... var oğlu var :) olmasa bile biz yaparız :)
kazasız belasız kullanmanızı bilerim... bize ulaşamadığınız durumlarda her türlü telefondan 444 45 46 cağrıu merkezimizdir yardımcı olacaklardır:)
quote:
Orjinalden alıntı: sudeniz
teşekkür ederim
aslında yüzde 10 daha indirim olucaktı ama araba benim üzerime değil .ben öğretmenim
ayrıca acenta arkadasdan aldığım bilgiye göre aracı üzerine aldığın ilk 3 ay içinde koç allianz a gelirseniz yine indirim var
-
quote:
Orjinalden alıntı: Chino
öğretmenlere mülki idarecilere eczacılara askerlere.... var oğlu var :) olmasa bile biz yaparız :)
kazasız belasız kullanmanızı bilerim... bize ulaşamadığınız durumlarda her türlü telefondan 444 45 46 cağrıu merkezimizdir yardımcı olacaklardır:)
quote:
Orjinalden alıntı: sudeniz
teşekkür ederim
ayrıca acenta arkadasdan aldığım bilgiye göre aracı üzerine aldığın ilk 3 ay içinde koç allianz a gelirseniz yine indirim var
doktor indirimi varmı?
-
aslında yok, ama kişiye özel %25 e kdr indirim yapabilme hakkımız var...
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
quote:
doktor indirimi varmı?
-
2007 peogeut 206 fewer arabamı 1240 ytl ye kasko yaptırdım. aksigortadan.
ama sizi daha yeni gördüm sinan bey, gerçekten üzüldüm valla...
inşallah bir dahakini size yaptırırız.
fiyat nasıl sizce?
Edit: Öğretmen indirimini de ekleyerek hesaplarsanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 25 Ağustos 2007; 13:47:04 > -
quote:
quote:
quote:
doktor indirimi varmı?
bunu öğrendiğim iyi oldu:) çok teşekkürler
-
ben yaptırdıktan sonra kuzenimde arabasının kaskosunuwww.ucuzkasko.com dan yaptırdı. kendisi doktor. gelen fiyatlara bakınca entersan şeyler görüyorsunuz. mesela başak groupama'da doktorlara özel indirim var. fiyat ciddi düşüyor öyle olunca. ama yine de bir iki şirket daha ucuz görünüyordu. sonra verdikleri teminatlara limitlere falan bakıp karşılaştırınca başak en iyisi göründü. yaklaşık 13 yıldır kasko yaptırıyorum, şu ana kadar ki tecrübelerimden anladımki, sadece fiyata bakıp karşılaştırmamak lazım. asıl fark altta yazan detaylarda bitiyor. benden size tavsiye bu detaylara önem vermenizdir. -
Nasıl yapıyorsunuz %25 indirimi.
Bende kocallianz lıyım.Varsa bizde yararlanalım.
quote:
quote:
quote:
doktor indirimi varmı?
-
evet, gerçekten de %25 indirim hangi şartlarda kimlere nasıl yapılıyor??? -
Chino ortalığı karıştırmayalım istersen ...
Arkadaşlar , Bonus puan uygulamamız vardır , acenteler veya Direkt satış ofisleri 1-25 arasında bonus puan kullanabiliyor poliçede , 1 bonus puan %1 olarak ifade ediliyor ... Fakat sınırsız bonus puana malesefki sahip değiliz ...
Üretim yapılacak acenteye rica edersiniz , imkanı varsa o an için size imkanı dahilinde artı indirim yapacaktır ... -
Benim Koçallianz da tanıdığım var.Yani poliçemi her sene aynı kişiye yaptırıyorum.
Ona ne demem lazım.Yani bilgim olsunda söyleyeyim o da yapsın.Söylemezsem yapmazlar tabii.Ne diyeyim sizin %25 indirim hakkınız varmış ondanda yararlanabilirmiyim diyeceğim.Peki hasarsızlık indirimi %40 olan bir aracada %25 yapılabilirmi?Yapılırsa %40 + %25 şeklindemi oluyor? -
Okuduğumuzu anlamaya çalışsak süper olacak aslında
1-25 arası kullanılıyor veya hiç kullanılmıyor ... Ayrıca genel konuştum , her poliçede kullanılabiliyor . -
asdhuhausd şiiiii sırayla :)
Sevgili acentem, senin canını sıkıcağıma hiç bonus kullanmam... yeterki sen iste :)
şaka bi yana aslında aldığınız fiyattan daha fazla indirimli bir fiyat alma imkanınıza var ama dediğim gibi duruma göre:) yani poliçeyi satan kişinin elinde o indirim hakkının oan olmasına bağlı... mesela şuanda benim sadece %10 kaldı neden, çünkü ay sonu kullan kulllan bitti :) -
2004 megane II sedan 1.6 dynamique aracımı koç-allianzdan kasko yaptıracak olsam ne kadar tutar.araç üzerinde 2000 ytl değerinde lpg kiti var.
üniversite öğrencisiyim,öğrenci indirimi olur muşehir adana
-
olur herhalde öğrenci kontürüde hediye ediyorlarmış kasko yaptırana
-
quote:
Orjinalden alıntı: guide
olur herhaldeöğrenci kontürüde hediye ediyorlarmış kasko yaptırana
yok abi kontörüm çok,bana indirim gerek,bonus puan istiyom ben -
Allah versin ne diyim :D
Benzer içerikler
- fren balatası bırakmıyor
- gaz kelebeği tekleme yaparmı
- tıkalı radyatör belirtileri
- şarj dinamosu bozuk araç kaç km gider
- taşıt kredisi ile araç satışı yaparken bilmeniz gerekenler
- psa group
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X