Şimdi Ara

KOÇ ANADOLU BURSİYERLERİ 2019 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
12
Favori
55.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hypatia of Alexandria

Hocam ben kendimi kötüye hazırlayayım diye olursa sevinirim olmazsa üzülmem
    Aynı şekil hocam.
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    Ödülü olanı da kesin alacaklar diye bir şey yok benim de cv aşırı dolu ama sıralama kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de maddi durum meselesi var cvniz ne kadar iyi olursa olsun ihtiyaciniz olmadigina karar verirlerse cagirmazlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Munfeyri M kullanıcısına yanıt
    Hocam ücretler 100k, orta halli hiçbir ailenin bunu karşılayabileceğini sanmıyorum. Tıp daha da beter.
  • ne zaman dönecekler??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuna netlik getirelim hiçbir şey kesin bu bursu kazandıramaz size. Şahsen benim CVm bayağı dolu, sıralamam iyi geldi (2,5k), orta halli boşanmış ebeveynli iki kardeş bir öğrenciyim ama belki kompozisyonumu beğenmeyecekler, belki aradıkları özellikler bende yok. Sadece CV veya sadece kompozisyon veya sadece şu bu önemli diyemeyiz. Her şeyden çok bence şans işi çünkü sizin gibi benim gibi birçok öğrenci başvuruyor şu bursa.

Ve hocam en geç salı günü dediler, biz pazar civarı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Henry -- 19 Temmuz 2019; 18:35:8 >
  • Lord Henry L kullanıcısına yanıt
    +1 bir de bu CV konusunda eminim ki çoğu öğrencinin CV'si birbirine yakındır daha 18-19 yaşlarındayız çoğumuz oraya yazılan şeyler herkesin aşağı yukarı aynıdır.

• hocam sizce bir adayı mülakata neye göre çağırırlar en çok? dikkat ettikleri şeyler neler olur?

• morbidezza M kullanıcısına yanıt
    Önceden de dediğim gibi konuştuğum bursiyerlerin hepsi kompozisyon ve referans mektupları dedi.
    referans mektuplarınızı kimlere yazdırdınız peki siz hocam?

Okul müdürüme, matematik öğretmenime (eski sınıf öğretmenimiz) ve kulüpler adına Aslı hanımdan izinli okul PDRsine 3 tane.
  • vay canına ben de hemen hemen bu şekilde yazdırdım. 5 adet de mektup ben gönderdim ofisin bilgisi dahilinde. kendinizi anlatan ilave bir yazı da yazdınız mı?

5 adet mi helal olsun hocam Yok öyle bir yazı istemediler diye yazmadım. CV ve hobileriniz kısmı yetiyordu bence kendinizi anlatmanıza.
    Cv doludan kastı birazcık açabilir misin

• Hocam okul ve etkinliğin karşıladığı onlarca etkinliğe katıldım ve uluslararası ve ulusal çeşitli başarılarım var. İsterseniz özelden paylaşırım.
    Çok makbule geçer

• Yolladım hocam.
  • Bu yılki anadolu bursiyerleri mentor lerinden biriyle iletişime geçtim. 23 üne kadar ön eleme sonuçları, 26 sı program bitişi, 28 i mülakatı kazananların açıklanması dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypatia of Alexandria

Bu yılki anadolu bursiyerleri mentor lerinden biriyle iletişime geçtim. 23 üne kadar ön eleme sonuçları, 26 sı program bitişi, 28 i mülakatı kazananların açıklanması dedi
    Ulan tam dediğim program çıktı o değil de asjasakjsakjasjk. Sıkıntılı olacak o zaman dediğim gibi.
  • 28i ne arkadaş tercihlerin son günü 29 değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.