Şimdi Ara

KOÇ ANADOLU BURSİYERLERİ 2019 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
637
Cevap
12
Favori
55.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salı günü 23'ü oluyor, bursiyerin bana dediğine göre mülakatlar da tercih dönemi de başlamış oluyor. Umarım dedikleri gibi en geç öyle olur, sıkıştırmazlar.
  • hocam biraz açık bir cümle olmuş gibi geldi bana. bana kalırsa yavaş yavaş açıklamaya başlarlar salı gününe kalırsa hem onlara hem bize çok sıkıntı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Henry L kullanıcısına yanıt
    On eleme listeleri 23'unde aciklanirsa 24'unde aranır seyahat planları için. 25'inde başlar mülakatlar 26'sinda biter 27'sinde de kazanıp kaybedilme durumu öğrenilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravitist

On eleme listeleri 23'unde aciklanirsa 24'unde aranır seyahat planları için. 25'inde başlar mülakatlar 26'sinda biter 27'sinde de kazanıp kaybedilme durumu öğrenilir.
    Ahahahaha o ne öyle hızlandırılmış paket gibi 4 günde her şey olup bitecek. Umarım daha erkenden öğreniriz de seçilmesem bile en azından gözüme biraz uyku girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Henry

Ahahahaha o ne öyle hızlandırılmış paket gibi 4 günde her şey olup bitecek. Umarım daha erkenden öğreniriz de seçilmesem bile en azından gözüme biraz uyku girer.

Alıntıları Göster
    Ki hocam mülakate ben yetişemem ki bir gün önceden çağırırlarsa, zaten Mersin-İstanbul otobüsle 13-14 saat sürüyor.
    Hocam 23'unde aciklanirsa cidden mülakata gidip de elenecek tayfa için inanılmaz sıkıntı doğuyor. Böyle geniş bir aralık belirtmeleri de sıkıntı baya.

Uçak biletini onlar ayarlıyor hocam problem yok o konuda.

• quote:

Hocam 23'unde aciklanirsa cidden mülakata gidip de elenecek tayfa için inanılmaz sıkıntı doğuyor. Böyle geniş bir aralık belirtmeleri de sıkıntı baya.
    Tercih listelerini erken vermenin bir avantajı var mı yerleştirme bakımından? Yoksa hızlı hareket edersek sıkıntı olmaz ama hoş bir durum değil tabii ki.
    Uçak bileti alıyorlar diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh, tamam, uçaksa sıkıntı yok, teşekkürler. Ben nedense otobüs diye biliyordum.
    Yok hocam sadece hazır olsun 28'inde bitiyor çünkü tercihler şu an yap bir tane hatta hazırda beklesin 26'sı 27'sinde belirli olacak kazanıp kaybettigin çünkü eğer mülakata gidersen.

• quote:

Yok hocam sadece hazır olsun 28'inde bitiyor çünkü tercihler şu an yap bir tane hatta hazırda beklesin 26'sı 27'sinde belirli olacak kazanıp kaybettigin çünkü eğer mülakata gidersen.
    Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ona göre hareket edeyim ben.
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    hocam bu kadar da geçe kalırlar mı? bana kalırsa bugün yarın açıklanır en geç. mülakatlar da pazartesi salı yapılır gibi

• 23 üne kadar her an mail gelebilir galiba mail lerin başından ayrılmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypatia of Alexandria -- 19 Temmuz 2019; 14:21:54 >
  • Mail kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın dediklerine göre bugün veya yarın atabilirler.
  • morbidezza M kullanıcısına yanıt
    Öyle olmasını umuyorum ama geniş aralıklar belirtmeleri sıkıntı.

• ÖSYM taktiği resmen şafak operasyonu gibi birden de açıklanabilir

• Adamlar 20 si dese ve yetişmese aramalar onlar bunlar sıkıntıya girmek istemiyorlar demek ki bence 23 ünden önce açıklanır

• Bence de öyle ama bu kadar geniş aralık verdikleri için benim beklentim ya Pazar ya Pazartesi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.