Bildirim
KOÇ ANADOLU BURSİYERLERİ 2019 (29. sayfa)
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kompozisyonum 346 karakter ama ve arkadaşım tıkladığını söyledi attığınız sste ne demek istemişler anlayamadım şu saat oldu gözüme uyku girmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya arkadaşınızı bilmiyorum ama Koç kendisi onay ekranına girmemize gerek kalmadığını söyledi. Ben ilkbaharda bitirmiştim başvurumu o ekrana girdiğimi hatırlamıyorum ama sanırsam girmemiştim. Kaydete basmanız yeterli diye biliyorum hocam. -
Son mesai başlasın arkadaşlar :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben umudu kestim, yarın mülakat var zaten sanmıyorum artık çıkacağını. Seçilen seçilmeyen herkese başarılar
-
bence de hocam son gün çağırılan adaylar olmuş geçtiğimiz yıllarda
Arayıp 2 saat sonra uçak kalkıyor acele edin diyorlarmış
Yani ben şimdiden sizi en kötüye hazırlayayım geçmiş olsun diyeyim arkadaşlar. Her an E L E N D İ N mesajını alabiliriz. -
Tam ümidimi kestiğim anda (1 saat falan oldu) telefonum çaldı bilet ayarlandı bence ümidinizi asla kesmeyin
sıralaman kaçtı?
Hocam buradaki insanların içine nasıl su serpiyorsun anlatamamquote:
Orijinalden alıntı: tgrdmrl
Tam ümidimi kestiğim anda (1 saat falan oldu) telefonum çaldı bilet ayarlandı bence ümidinizi asla kesmeyin
Kabul edilen arkadaşımla konuştum gerçekten tek farkımız sıralama o 10.5k ben 16.7k sabah aradım onay ekranına tıklayamadığımı söyledim ordaki arkadaş bi dakika sorayım dedi sonra başvurunuzun onaylandığını söylediler dedi ama isim soyisim başvuru no numara hiçbir şey sormadı ve farklı bir numara ile aramıştım. -
Hocam sitedeki başvuru numaranıza bakabilir misiniz ABP0000 şeklinde olan sayıyı
Bu sene 20k gerisinden çağırılan var mı arkadaşlar ya da tıptan 3k gerisinde
Tıptan 4600 civarı sıralamayla çağrılan olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypatia of Alexandria -- 22 Temmuz 2019; 19:3:20 >
hocam çağırılan bir aday ile görüştüm yarın mülakat yokmuş 24-25 temmuzda mülakat varmış yarın ise sadece kampüse ulaşım sağlanacakmış.
Evet öyle hocam, buraya atılan mail ss inde de aynı şekildeydi. O yüzden salıya kadar mail leri kontrol edin demişler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X