Şimdi Ara

KOÇ ANADOLU BURSİYERLERİ 2019 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
12
Favori
55.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersinliyim, annem tek eczacı ve iki kardeşiz. Birçok sosyal aktiviteden başarım var.

TYT 113-6 111,5 net
    AYT 72-8 70 net

Sayısal 2593 sıralama. Umarım tutar. 1. tercihe endüstri 2.ye moleküler biyoloji yazdım.

Bursiyerlerden bazılarıyla konuştum kompozisyon ve mülakat çok önemli diyorlar. Bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha bi de benden duymadınız, 20sinde ararlar dendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Henry

Ha bi de benden duymadınız, 20sinde ararlar dendi.
    20'sinde ararlar ise o zaman ya bugün yani Perşembe günü ya da Cuma e-mail ile dönüş yapılacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravitist

20'sinde ararlar ise o zaman ya bugün yani Perşembe günü ya da Cuma e-mail ile dönüş yapılacak gibi.

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum hocam ama iletişime geçtiğim bursiyerler 22sinde mülakatların başlayacağını söylediler. Mülakatlerden en az 2 gün önce de haber vereceklerini söylediler.

• quote:

Bilemiyorum hocam ama iletişime geçtiğim bursiyerler 22sinde mülakatların başlayacağını söylediler. Mülakatlerden en az 2 gün önce de haber vereceklerini söylediler.

Alıntıları Göster
    Hocam normalde mülakatlar yapılır 1 hafta içerisinde de tekrar dönülürdü kabul edildiniz kesinlikle diye ancak bu sene öyle bir zaman olmayacak muhtemelen mülakata çağırılanları hiç bekletmeden görüşme sonunda belirtecekler bence. Tercihlerin sıkışık zamanda olması olayı çok etkiliyor.

• quote:

Hocam normalde mülakatlar yapılır 1 hafta içerisinde de tekrar dönülürdü kabul edildiniz kesinlikle diye ancak bu sene öyle bir zaman olmayacak muhtemelen mülakata çağırılanları hiç bekletmeden görüşme sonunda belirtecekler bence. Tercihlerin sıkışık zamanda olması olayı çok etkiliyor.

Alıntıları Göster
    Evet hocam ben şaşırmıştım tercih dönemine denk geleceğini öğrenince açıkçası. Bu arada siz kompozisyonu hangi hedef üzerine yazdınız?

• quote:

Evet hocam ben şaşırmıştım tercih dönemine denk geleceğini öğrenince açıkçası. Bu arada siz kompozisyonu hangi hedef üzerine yazdınız?

Alıntıları Göster
    Ben istediğim bölümle alaka kurup şansımın artması açısından Yapay Zeka ile Kalkınma ve Endüstri 4.0 üzerine yazdım kompozisyona güveniyorum baya. Bilgisayar seçtim bölüm olarak da. Sanayi Yenilikçilik ve Altyapıydı UNAP'taki ismi siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravitist -- 18 Temmuz 2019; 2:2:58 >
  • quote:

Ben istediğim bölümle alaka kurup şansımın artması açısından Yapay Zeka ile Kalkınma ve Endüstri 4.0 üzerine yazdım kompozisyona güveniyorum baya. Bilgisayar seçtim bölüm olarak da. Sanayi Yenilikçilik ve Altyapıydı UNAP'taki ismi siz?

Alıntıları Göster
    Bir MUNci olarak ben de bayağı güveniyorum kompozisyonuma. 10 hocam benimki de, eşitsizliklerin ortadan kaldırılması. Programa uygun bir konsept olduğunu düşünüp Rio favelalarını örnek verip siyasi ve ekonomik sisteme ve ideolojilere bağladım. Bölüm endüstri olunca çok da kısıtlanmıyorsunuz . Umarım haftaya görüşürüz hocam ya, telefonumu yanımdan ayırmıyorum arayacaklar diye.

• Lord Henry L kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam Koç gidebileceğimiz en iyi okul bu da muazzam bir fırsat 2-3 yıldır bu zamanı bekliyordum ilk zamandaki kadar umudum yok ama olursa cidden mutlu olacağım. Bu arada telefonu yanından ayirmamak için daha erken hocam :). İlk mail ile dönüş yapacaklar mailden bir gün sonra ararlar muhtemelen. Haberiniz olmama ihtimali olmaz çok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Umarım hocam Koç gidebileceğimiz en iyi okul bu da muazzam bir fırsat 2-3 yıldır bu zamanı bekliyordum ilk zamandaki kadar umudum yok ama olursa cidden mutlu olacağım. Bu arada telefonu yanından ayirmamak için daha erken hocam :). İlk mail ile dönüş yapacaklar mailden bir gün sonra ararlar muhtemelen. Haberiniz olmama ihtimali olmaz çok.
    Ne olur ne olmaz hocam eninde sonunda yurt dışına adım atmak istiyorum ben de ve bu konuda bir tek Koç istediğim bölümlerde bu fırsatı sunuyor. Seçilirseniz haber verin de belki ikimiz de seçiliriz ve iletişime geçeriz.

Seçilirsek mutlaka buluruz hocam birbirimizi kader 2-3 güne tayin olacak zaten

Hocam mülakatta acaba ne soruyorlar ve tam olarak ne oluyor bir bilginiz var mı?

• Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    40.000 den kazanan kişinin özellikleri neler peki

• Saat başı kontrol ediyorum kafayı yemek üzereyim

• beyler mail gelince buraya yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkvalorous

Saat başı kontrol ediyorum kafayı yemek üzereyim
    bugün mü atılacak ki mail?
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    Bir bilgim yok ama geçen seneye bakacak olursak 3-4 gün içinde dönmüşler yarın veya cumartesi dönerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Willthewise

Hocam mülakatta acaba ne soruyorlar ve tam olarak ne oluyor bir bilginiz var mı?
    Ben de bilmiyorum hocam ya

• Dönüt alan olursa haber versin unutmasın bizi burda

• quote:

Orijinalden alıntı: darkvalorous

Dönüt alan olursa haber versin unutmasın bizi burda
    Herkese dönülecek hocam dönüş yapılmaya da aynı anda başlanıyor mailler aynı anda atılıyor için rahat olsun mutlaka haberin olur hem buradan hem mailden.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.