Şimdi Ara

koç anadolu bursiyerleri programına başvuracak var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MylesKenn

Nasıl oldu bilmiyorum ama eski sevgilim kötü bir sıralamayla bursiyer olup koç ee tam burslu girmişti  

hocam maddi durumu falan nasıldı yani çok detay soramam tabii ki ama

• yenikullanıcı03 Y kullanıcısına yanıt
    Ben özel lise mezunu değilim. Özel liseden mezun olup kabul edilenler vardı onu demek istedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TsLee kullanıcısına yanıt

pardon hocam kusura bakmayın yanlış anlamışım ben teşekkürler yine de

hocam mülakat aşamasını neden geçemediniz bir fikriniz var mı

• Hocam pm atarsan detaylı bilgi verebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yazdım hocam

• Hem mezunum hem OBP 72, başvuramamak icin tum şartları karsiliyorum

Bir de normal yollarla girmeyi deneyelim bakalım

• arkadaşlar dün son gündü başvurular için. herkese başarılar diliyorum. sıralamalardan sonra mülakata çağırılan arkadaşlar da buraya yazabilirler haberleşiriz. benim sınav pek iyi geçmedi ama umudumuzu kesmiyoruz .d

• sınav sonuçları açıklanalı 4 gün oluyor bugün. Tanıtım toplantılarında sonuçlar açıklandıktan sonra 5 gün verin demişlerdi. Yarın ya da pazartesi mailler atılır diye düşünüyorum. Kimler başvurdu toplanalım bu sene bu konu daha az aktif

• Herhalde forumdan çok başvuran yok hocam, konu açtım kimse yazmadi. Bence akşamdan başlarlar maillere gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegh -- 31 Temmuz 2021; 13:1:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilmiyorum forum bu sene genel olarak sessiz. Geçen senelerde daha canlıydı. Akşam biraz erken değil mi sizce? Mülakatlar ne zaman olur ki keşke net bilgimiz olsa

• nikolin N kullanıcısına yanıt
    Tercihler baslamadan mulakat dahil herşey bitiyomus, benimki umut sadece :D

• Bu bilgiyi nereden aldınız hocam ben geçen senelerde tercihin son 3 4 günü içinde her şey tamamlandı diye biliyorum. Bu sene ayrı bir durum mu var?

Bursiyerlere sordum hocam, onların yalancısıyım

• Mülakat yine 3 gün sürüyorsa gerçekten bugün atmaları gerekiyor hatta pazartesi mülakat bile yapabilirler. Siz hangi şehirden başvurmuştunuz?

Hocam ben Boludan başvurdum. Okula mail atmislar, bu zamana kadar hiç boludan bursiyer alinmadigina dair. O yuzden biraz umutluyum hocam. Bu arada benim konuya gecsek de orasi biraz canlansa valla cok sıkıyor beni bu durum :D acaba baskalarina mail gonderdiler mi felan diye

• Umarım bir iki gün içinde atarlar emailleri yoksa tercih döneminde çağırmaları gerekecek.Bu da çoğu öğrenci için sıkıntıya sebep olabilir.

• Ben tıp için başvurdum henüz herhangi bir mail almadım dönüş yapılan biri var mı ya da şu zaman gelecek şeklinde bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş tanıtım programında sıralamaların açıklanması itibariyle 5 gün içinde açıklanacağını söylüyordu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.