hocam maddi durumu falan nasıldı yani çok detay soramam tabii ki ama |
koç anadolu bursiyerleri programına başvuracak var mı (2. sayfa)
-
-
Ben özel lise mezunu değilim. Özel liseden mezun olup kabul edilenler vardı onu demek istedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pardon hocam kusura bakmayın yanlış anlamışım ben teşekkürler yine de
-
hocam mülakat aşamasını neden geçemediniz bir fikriniz var mı
-
Hocam pm atarsan detaylı bilgi verebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yazdım hocam
-
Hem mezunum hem OBP 72, başvuramamak icin tum şartları karsiliyorum
Bir de normal yollarla girmeyi deneyelim bakalım
-
arkadaşlar dün son gündü başvurular için. herkese başarılar diliyorum. sıralamalardan sonra mülakata çağırılan arkadaşlar da buraya yazabilirler haberleşiriz. benim sınav pek iyi geçmedi ama umudumuzu kesmiyoruz .d
-
sınav sonuçları açıklanalı 4 gün oluyor bugün. Tanıtım toplantılarında sonuçlar açıklandıktan sonra 5 gün verin demişlerdi. Yarın ya da pazartesi mailler atılır diye düşünüyorum. Kimler başvurdu toplanalım bu sene bu konu daha az aktif
-
Herhalde forumdan çok başvuran yok hocam, konu açtım kimse yazmadi. Bence akşamdan başlarlar maillere gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegh -- 31 Temmuz 2021; 13:1:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum forum bu sene genel olarak sessiz. Geçen senelerde daha canlıydı. Akşam biraz erken değil mi sizce? Mülakatlar ne zaman olur ki keşke net bilgimiz olsa
-
Tercihler baslamadan mulakat dahil herşey bitiyomus, benimki umut sadece :D
Bu bilgiyi nereden aldınız hocam ben geçen senelerde tercihin son 3 4 günü içinde her şey tamamlandı diye biliyorum. Bu sene ayrı bir durum mu var?
-
Bursiyerlere sordum hocam, onların yalancısıyım
Mülakat yine 3 gün sürüyorsa gerçekten bugün atmaları gerekiyor hatta pazartesi mülakat bile yapabilirler. Siz hangi şehirden başvurmuştunuz?
-
Hocam ben Boludan başvurdum. Okula mail atmislar, bu zamana kadar hiç boludan bursiyer alinmadigina dair. O yuzden biraz umutluyum hocam. Bu arada benim konuya gecsek de orasi biraz canlansa valla cok sıkıyor beni bu durum :D acaba baskalarina mail gonderdiler mi felan diye
Umarım bir iki gün içinde atarlar emailleri yoksa tercih döneminde çağırmaları gerekecek.Bu da çoğu öğrenci için sıkıntıya sebep olabilir.
-
Ben tıp için başvurdum henüz herhangi bir mail almadım dönüş yapılan biri var mı ya da şu zaman gelecek şeklinde bilgisi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaş tanıtım programında sıralamaların açıklanması itibariyle 5 gün içinde açıklanacağını söylüyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X