Şimdi Ara

Koç Holding, Hintli Tata Grup ile ortaklığa gittiğini duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• As bayrakları as as.

• işlem ve son-uç=? %99 süte %1 maya yeter. %99doğruya sonradan %1 yalan ekleyince doğru eğriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Henry Huxley

quote:

quote:

quote:

Tata deyince bende yerli otomobil filan yapacaklar zannettim. Ancak Koçlardan yerli otomobil beklemek fazla iyimser olurdu zaten :)

Ülke tarihinde seri üretim olarak yerli araba üretebilmiş yegâne kurum da Koç Grubu yalnız.

Günümüzde yerli otomobil konusunda köstek olan yegane kurum da Koç Grubu?

Ne gibi bir köstek olma durumları var?

2009'dan beri devletin yerli otomobil için onların tabiriyle babayiğit bulma çabaları var. Kaç defa koç grubunun kapısını aşındırdılar ancak koçlar fason üretim yaptıkları için yerli otomobil olayına yanaşmıyorlar. İşin ilginci daha önce devletin yerli otomobil konusunda ciddi olduğunu görünce biz talibiz dediler. Başkası yapacağına biz yapalım dediler herhalde. Sonradan ne olduysa hiç bir açıklama yapmadan vazgeçtiler. Sanki yerli otomobil olmasın istiyorlar?
    Türkiye'de yerli otomobil yapabilme bilgisine ve sermayesine sahip yegane firma Koç grubu olduğu halde bir türlü yerli oto yapmıyorlar. Fiat ve Ford'a fason üretim yaptıkları için yanaşmıyorlar veya yanaşamıyorlar herhalde?
    Vehbi KOÇ olsaydı devletin yerli otomobil yapın çağrısına kayıtsız kalmazdı bence. Sonuçta Anadol Vehbi KOÇ sayesinde üretilmişti.

Devletin bir şey aradığı yok, bu hikayeleri geçin:

http://www.evtmotor.com.tr/

ikisi de destek olmadığı için batan ARABA firmaları.

• Fason marka fason markayla anlaşma sağlamış. Ne kadar komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tata deyince bende yerli otomobil filan yapacaklar zannettim. Ancak Koçlardan yerli otomobil beklemek fazla iyimser olurdu zaten :)

Ülke tarihinde seri üretim olarak yerli araba üretebilmiş yegâne kurum da Koç Grubu yalnız.

2009'dan beri devletin yerli otomobil için onların tabiriyle babayiğit bulma çabaları var. Kaç defa koç grubunun kapısını aşındırdılar ancak koçlar fason üretim yaptıkları için yerli otomobil olayına yanaşmıyorlar. İşin ilginci daha önce devletin yerli otomobil konusunda ciddi olduğunu görünce biz talibiz dediler. Başkası yapacağına biz yapalım dediler herhalde. Sonradan ne olduysa hiç bir açıklama yapmadan vazgeçtiler. Sanki yerli otomobil olmasın istiyorlar?
    Türkiye'de yerli otomobil yapabilme bilgisine ve sermayesine sahip yegane firma Koç grubu olduğu halde bir türlü yerli oto yapmıyorlar. Fiat ve Ford'a fason üretim yaptıkları için yanaşmıyorlar veya yanaşamıyorlar herhalde?
    Vehbi KOÇ olsaydı devletin yerli otomobil yapın çağrısına kayıtsız kalmazdı bence. Sonuçta Anadol Vehbi KOÇ sayesinde üretilmişti.

Devletin bir şey aradığı yok, bu hikayeleri geçin:

http://www.evtmotor.com.tr/

ikisi de destek olmadığı için batan ARABA firmaları.

Arkadaşım kimseye hikaye anlattığım yok olan olayları söyledim ben. Kimsenin tarafında değilim. Sadece Türkiye gibi bir ülkenin yerli otomobilinin olmamasını utanç kaynağı olarak gören biriyim.
    linkini koyduğunuz markalara gelinceye kadar ne markalar vardı desteklenmeyen. Keşke devlet hepsini destekleseydi.
    Örneğin DMA motor'un toyota corallayı tamamen elektrikli hale getirdiğini kaç kişi biliyor. Üstelik bu araba tamamen elektrikli ve menzili 400 km.
    Devletin saab ve cadillac'ın kasasını satın aldığını duymuşsunuzdur. 2019'da da bu araç üzerinde elektrikli ve içten yanmalı motorlu yerli otomobil yapacaklar. Zaten kasayı almışsın DMA ile elektrikli hale getirsenize diyeceğim ancak bizim dememizle olmuyor bu işler
    Koç Holding, Hintli Tata Grup ile ortaklığa gittiğini duyurdu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye uretsin?

Bir marka yaratip onu yaymak milyarlarca dolar risk demek.

Peki koc grubu bu riski alirken devlet ne tur destek verecek? - hic

Peki koc grubu 1 kazanirken devlet ne kazanacak ? En az 5, en fazla 20.

Peki koc grubu, hukumet yandaslarina sifir risk ile milyarlar kazandirirken enayi mi ki bu riski alsin? - hayir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haberi açarken korkmuştum TOBB'a çağrı üzerine mi böyle bir haberle karşılaşıyorum diye. Neyse arçelik ve beko markalarına tüm içtenliğimle başarılar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.