|
Bildirim
İster KOÇ olsun, İster ZORLU, İster SABANCI, İster ATMACA GRUP vs, hepsinin büyümeye yönelik bu girişimlerinden gurur duyarım.
|
Güçlü ortaklık. Koç çok akıllı hamleler yapıyor. Hindistan ve klima olm. Süper nokta atışı yatırımlar.
İngitere gibi refah düzeyi yüksek olan bir ülkede bile Beko gibi bir F/p ürününün pazar payını %4 artırmayı başarmıştı. 2009 krizi bunda çok etkili olsada, yıllardır oradalar ve bu zor pazarda kendilerine yer açtılar. Bütün bunları neden belirtme gereği duydum? Çünkü her Yeni atılımı küçümseme eğilimi gözlemliyorum. Bu son derece sağlıksız ve yanlış bir düşünce akımı. Dünya çok büyük evet. Ama bizim rakibimizde abd, Avrupa veya çin gibi dev ekonomiler değil zaten. Kendinize gelin. Bir kesim " Daha bir jet uçağı bile yapamıyoz yeaaa" tribinde Diğer bir kesim ise "şu an zaten bir dünya deviyiz 2023 gelecek önümüZde kimse duramayacak" kafasında. Hayal aleminde gezmeyin. Gerçekçi olun kâfi. Durumumuzun ne yerilecek ne de göklere çıkarılacak bir tarafı yok. |
Belirtmeyi unuttum o yüzden şimdi yazayım Bana göre de Koç gurubu vizyonu olan insanlar değiller hatta hiç değiller |
G Guest-F01EF196D demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
2009'dan beri devletin yerli otomobil için onların tabiriyle babayiğit bulma çabaları var. Kaç defa koç grubunun kapısını aşındırdılar ancak koçlar fason üretim yaptıkları için yerli otomobil olayına yanaşmıyorlar. İşin ilginci daha önce devletin yerli otomobil konusunda ciddi olduğunu görünce biz talibiz dediler. Başkası yapacağına biz yapalım dediler herhalde. Sonradan ne olduysa hiç bir açıklama yapmadan vazgeçtiler. Sanki yerli otomobil olmasın istiyorlar? Türkiye'de yerli otomobil yapabilme bilgisine ve sermayesine sahip yegane firma Koç grubu olduğu halde bir türlü yerli oto yapmıyorlar. Fiat ve Ford'a fason üretim yaptıkları için yanaşmıyorlar veya yanaşamıyorlar herhalde? Vehbi KOÇ olsaydı devletin yerli otomobil yapın çağrısına kayıtsız kalmazdı bence. Sonuçta Anadol Vehbi KOÇ sayesinde üretilmişti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 24 Mayıs 2017; 21:34:18 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|