Ben elimden geldiğince destekliyorum bu boykotu |
Koç Holding Markalarını Boykot Kampanyası (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tekkral34
Bu mesaj silindi.Foyan ortaya çıktı fanatik fbli kral😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de boykot kültürü mevcut değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Ocak 2021; 14:14:10 >
Hayatımda gördügüm en boş konu bide lafa gelince milliyetciyiz diye geçinirsiniz. Koc holding Türkiyede yüzbinlerce insanın ekmek kapısı.Sacma sapan futbol muhabbeti yüzünden insanların ekmek kapısını boykot etmeye çagırmak Keza ülkenin ekonomik durumu bu kadar kötüyken.
Binlerce kişiye iş istihdamı sağlıyor, milyonlarca kişiye hizmet götürüyorsan ona göre davranırsın. Buradan dram çıkarmayın. Türkiye'de boykot kültürü ne yazık ki yoktur. Çok uç noktalara gelmedikçe kimse boykota katılmaz ancak kişisel olarak boykot edebilirsin.
-
Güzel bir konu rakiplerden önce bizim taraftarın trollemesine şaşırmamak lazım cok doğal. Ben destekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Türk_oBen opeti bıraktım, Arçelik Beko eve sokmam. Gıda da ise ürünlerin açıklama kısmına bakarım. Boynuzlu koçu görünce muadil ürünü alırım. Ha fanatik falan da değilim öyle ha.
Alıntıları GösterOpeti tamamen Koçların sanıyorsun sanırım. Koç sadece %50 ortağı Opet'in. Diğer ortağı Öztürk Grubu. CEO'u da kurucusu olan Fikret Öztürk. Opet'i Boykot Ettiğin bundan sadece Koç zarar görmüyor. Bilgin olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: GrkwnxsBen anlamıyorum ülkenin en zengin insanlarından birisi gidip futbol gibi boş işlerle uğraşıyor, zenginden fakire ülkede vizyon diye bir şey yok.
Senin dediğinden yola çıkarsak dünyada kimsede vizyon yok çünkü dünyada bir çok zengin futbolla uğraşıyor.
-
yani bu konu gösteriyoki futbol alanında başa çıkamıyoruz başka yerden saldırmalıyz başka açıklaması O L A M A Z üzücü senin adına genç.
-
Opet'den benzin alıp yere dökün. Videosunu çekin
-
quote:
Orijinalden alıntı: NoctivagantSenin dediğinden yola çıkarsak dünyada kimsede vizyon yok çünkü dünyada bir çok zengin futbolla uğraşıyor.
Alıntıları GösterÖrnek verir misin merak ettim
Bende ne oldu acaba demiştim meğerse futbolmuş Adamlar milyonları götürüyor sizde gelmiş burada birbirinizi yiyorsunuz. Aman neyse banane devam edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 31 Ocak 2021; 21:30:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: tekkral34
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterHiç çırpınma. Foyan ortaya çıktı. Senin fikirlerini önemseyen bir GSli yok. Fb bölümünde fblileri öven inci dizen yazılarına devam et.
quote:
Orijinalden alıntı: Türk_oHiç çırpınma. Foyan ortaya çıktı. Senin fikirlerini önemseyen bir GSli yok. Fb bölümünde fblileri öven inci dizen yazılarına devam et.
Alıntıları GösterHe he. Blok.
ekmek yediğiniz koç holding şirketlerinden istifa ederek boykota başlayabilirsiniz +
-
Gizli fbli tekkral anca gidersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X