Şimdi Ara

Koç İşletme - Boğaziçi İşletme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Verdiğiniz bilgiler gerçekten çok işime yaradı yani öğrenmek istediğim şeyler hakkında bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederim . Idrak yolları iltihabı nickli arkadaşımızın da belirttiği gibi boğaziçi olmazsa koç hakkında fikir sahibi olmak istedim . Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım herkes hakettiği yeri kazanır .

Önemli değil. Ama dediğim gibi eğitim için koç çok iyi bir okul olanaklar üst düzeyde ama öğrencilerin kalitesi biraz düşük oldugu icin(akademik anlamda) pek iyi kullanılamıyor.

O olanakları boğaziçililere ver türkiye sanayi devrimini yaşar valla

Hedefini biliyorum ve boğaziçili olacağını inanıyorum. başarılar

• Merhaba,ben bu sene 12 olmus biri olarak hedefim bogazici işletme.Bir arkadasın da dedigi gibi birinde tamamen emekle kazanılmış bir sey soz konusu digerinde ise parayı basan da gidebiliyor ee böyle olunca ortak bi eğitim paydasında bulusmak icin eğitim seviyesi indirgenmis olabilir.Bogazici işletmeden şaşmamak lazım.Simdiden basarılar diliyorum ygs sıralamanız kaç acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç'un burssuz sıralamalarına ve taban puanlarına bir bak istersen :)) Her parayı basan malesef giremiyor. Ayrıca Koç'taki zengin olanaklar kütüphanesi olsun labaratuarları,eğitim ve sosyal olanakları olsun özel okul ve özel bütçeye bağlı olduğu için devlettten çok çok daha fazla.
  • Kesinlike boğaziçi işletme.Bi kere boğaziçi tm bölümlerini okuyacağın en iyi üniversite.Amerikan tarzı bi eğitimi var.Marka olmuş bi yer ha son zamanlarında hocalarını kaptırmış olabilir fakat her türlü işletme okuyacağın en iyi üniversite çünkü bunun üzerine yoğunlaşmış bi odtü ye baksan orda da işletme iktisat var fakat yoğunlaşma mühendislikler üzerine oldugundan onlar ön plana çıkıyor.Bunların dışında tabii en önemlisi eğitim ama ortamı, kampüsü, konumu on numaradır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan95

Koç'un burssuz sıralamalarına ve taban puanlarına bir bak istersen :)) Her parayı basan malesef giremiyor. Ayrıca Koç'taki zengin olanaklar kütüphanesi olsun labaratuarları,eğitim ve sosyal olanakları olsun özel okul ve özel bütçeye bağlı olduğu için devlettten çok çok daha fazla.

Baktım. burssuz koç işletme 335 taban puan. yani adamın hamda bi 285 yapması lazım. Hmm evet gerçekten de elini kolunu sallayan giremiyormuş(!)

Boğaziçinde hem akademik hemde (zeka) olarak seninle yarışmaya hazır çocuklarla okumak varken ve bu sayede kendini geliştirmek varken, koçta tiki cancanlarla okuyacaksan oku kardeşim. Ama şimdiden söyleyim bütün gün akşam ne giysem muabbetine hazır ol

NOT: Arkadaşım zengin olanaklar demişsin. Şimdi sana bir şey diyeyim o olanaklar gerçekten boş. Kimse kullanmasını bilmiyor ve öğrencilerden bu bağlamda talep yok. Koçta öğrenci falan değilsin büyük ihtimalle bu yorumları yaptıgına göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADP+P -- 11 Haziran 2014; 14:04:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

quote:

Koç'un burssuz sıralamalarına ve taban puanlarına bir bak istersen :)) Her parayı basan malesef giremiyor. Ayrıca Koç'taki zengin olanaklar kütüphanesi olsun labaratuarları,eğitim ve sosyal olanakları olsun özel okul ve özel bütçeye bağlı olduğu için devlettten çok çok daha fazla.

Baktım. burssuz koç işletme 335 taban puan. yani adamın hamda bi 285 yapması lazım. Hmm evet gerçekten de elini kolunu sallayan giremiyormuş(!)

Boğaziçinde hem akademik hemde (zeka) olarak seninle yarışmaya hazır çocuklarla okumak varken ve bu sayede kendini geliştirmek varken, koçta tiki cancanlarla okuyacaksan oku kardeşim. Ama şimdiden söyleyim bütün gün akşam ne giysem muabbetine hazır ol

NOT: Arkadaşım zengin olanaklar demişsin. Şimdi sana bir şey diyeyim o olanaklar gerçekten boş. Kimse kullanmasını bilmiyor ve öğrencilerden bu bağlamda talep yok. Koçta öğrenci falan değilsin büyük ihtimalle bu yorumları yaptıgına göre

Herkese maalesef 50 okul puanı gelmiyor ama :((

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

quote:

Herkese maalesef 50 okul puanı gelmiyor ama :((

295 olsun gülüm seni mi kıracaz

• mezun olduktan sonra iki diplomadan da aynı desteği alırsın. aralarındaki fark okurkenki ortamın olur. nasıl bi ortam istediğine bağlı. isim olarak aynılar koç bilkent boğaziçi vs. aynılar bana göre.
  • GÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

GÜNCEL

Hocam yapacağın şu. Sonucun geldikten sonra koç üniversitesini arıyorsun sıralamam şu diyorsun ve neden sizi tercih etmeliyim diye soruyorsun. Emin ol buradaki herkesten daha çok yardımcı olurlar sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.