Şimdi Ara

Koç İşletme - Boğaziçi İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an tercihler hakkında konuşmak için erken tabi ama az çok yapabiliceğime inandığım için Koç ve Boğaziçi Işletme bölümleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .
    Koç mu , Boğaziçi mi ? Neden ?

Bu sorulara ek olarak Koç Üniversitesi'nin ortamı hakkında bi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim internetteki sözlük sitelerine bakılırsa hiçbir üniversite iyi değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasqwe030 -- 8 Haziran 2014; 15:31:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bogaziçi işletmde tek
  • ben olsam Bilkent e giderdim.
  • kesinlikle boğaziçi işletme.Her kapıyı açar sana, koçla tereddüt bile etme.
  • 11. Sınıfım ama koç hakkinda biraz yorum yapmak istiyorum. Gectigimiz yil okulumuzla birlikte koc ve yeditepeyi ziyaret ettik. Ortami hakkinda cok fikir edinemedim fakat şöyle bir izlenimim oldu 7tepede ogrenciler bize cok igneleyici bakiyorlardi. Hatta bir ogrencinin bizi kastederek - gelmesinler abi gelmesinler bizim okulumuza gelmesin biktik- dedigini duydugumu eklemek istiyorum. Oysa kocta bir kac ogrenci ile denk geldik gayet elit havalari olmalarina ragmen bize resmen şefkatle karşiladilar. Hatta oyle ki bi arkadasimiz onlara yaklasip - bro naber - muhabbeti cevirdi. Hic de garip karsilamadilar. Nasil yaklastiysak oyle karsiladilar bizi. Kocun kampusune diyecek soz yok zaten. Tam bir universite gercekten. Gerci boun de ayri bir boyut ama zaten bounu kazanan kocu da burslu kazanir. Yurtlari olsun binalari olsun daha konforlu olacagini dusundugum icin ben koca sicak bakiyorum. Ben de koc uluslararasi dusunuyorum ekleyim dedim :)

• Ben Boğaziçi diyorum ama herhangi bir dayanağım yok sadece boğaziçi işletme olduğu için diyorum :)
  • Boğaziçi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç-Boğaziçi-Bilkent-Sabancı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aras senin hedefin BOUN zaten. Neden koç düşünüyorsun!? Hedefinden şaşma lütfen

• Brosandi kullanıcısına yanıt
    Liseli olduğun için belli ki eziklik piskolojisine girmişssin.Üniveresitede kimsenin ''Gelmesinler bizim okulumuza gelmesinler artık.'' gibi çocukça düşünceler içerisinde olduğunu sanmam.Liseden mezun olduğun vakit bu düşüncelerden arınacağını düşünüyorum.
  • BOUN

• Herkese yorumları için teşekkür ederim boun öncelikli hedefim ama 200 sıra bile olsa oynayabiliyo . Sonuçta nolucağı bilinmez hani her ihtimale karşı bi alternatifim olsun diyorum . Inşallah çok büyük bi aksilik yaşamam . Koç'un ortamı hakkında bilgi vericek başkaları varsa teşekkür ederim şimdiden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasqwe030 -- 8 Haziran 2014; 16:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

Bogaziçi işletmde tek

efe sana dost tavsiyesi sen bu sınavı kazanamazsın. ne zaman foruma girsem sabah akşam buradasın işsiz misin oğlum sanane millet boğaziçisinden 2 hafta kalmış şurada kendi işine baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursun1071

quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

Bogaziçi işletmde tek

efe sana dost tavsiyesi sen bu sınavı kazanamazsın. ne zaman foruma girsem sabah akşam buradasın işsiz misin oğlum sanane millet boğaziçisinden 2 hafta kalmış şurada kendi işine baksana

eyw kanka acıksözlülügün için
  • NevaMind kullanıcısına yanıt
    Hocam kız oyle dedi vallahi. Yoksa şizofren degiliz. Ayrica her universiteli de akli basinda oluyor diye bir sey yok. Elbet şımarik olanlar da var. Biz de ona denk geldik. Yalan konusmuyoruz

• Koç diyorum.
  • Koç İşletmenin burssuz aldığı sıralamaya bir bakar mısın öncelikle, sonra bu metni okumaya devam et. Geçen yıl mf'den hazırlanan bir arkadaşım vardı, koç endüstri müh. istiyordu, az çalışan aklı fikri başka şeylerde olan biriydi... Koç'u çok istiyordu, ama olmadı. Ailesi varlıklı olduğu için, zannediyorum 20-25 edebiyatla koç işletmeye girdi, burssuz. Bu kişiden pek fazla umudum yoktu, eğer o parayla bu üniversiteye girebiliyorsa, demek ki yanlış olan bir şey var Koç'ta.
    Şimdi Boğaziçi İşletme'ye gelelim, okuyan insanlar gerçekten kalburüstü kimselerdir. Zeki, yaratıcı, dünyaya farklı bir perspektiften bakan, zengin fakir her türlü sosyal sınıftan gelen insanlar. Bir de ayrıma dikkat çekmek isterim. Bankaların müfettişleri, müfettiş yardımcıları, genel müdürlüklerinde çalışanlar... Diğer özel sektörlerin firmalarının en iyi pozisyonlarındaki insanlar... Mezun oldukları okullara bakarsan pek çoğu Boğaziçi, ODTÜ, Bilkent veya Koç gibi üniversitelerde okumuşlar. Bu üniversitelerden en fazla Boğaziçi ve ODTÜ ön plana çıkıyor. Dağılım olarak, Koç çok geride, Bilkent ise birkaç seviye önde. Örneğin bütün koşullarınız aynı olduğu halde, Koç ve Boğaziçi mezunu almak istese bir firma kesinlikle Boğaziçi mezununu tercih edecektir. Özel üniversitelerin eksileri bunlarla bitmiyor. Boğaziçi İşletme ve Boğaziçi Siyasetin Youtube'daki tanıtım videolarını izlemeni öneriyorum. Sunumu yapan öğretim görevlileri Koç'ta da, Sabancı'da da derse giriyor, söyledikleri şey şu ''siz leb demeden leblebiyi anlarken, diğer üniversitelerdeki öğrencilerden farkınızı ortaya koyuyorsunuz''. Bu durumda artılarıyla eksileriyle en doğru tercih Boğaziçi Üniversitesi'nden yana olmalıdır, diyor ve bu yazıyı da burada sonlandırıyorum.

• Boğaziçi işletme tanıtım günü. İzle belki fikir edinirsin

http://youtu.be/gZg7HEN496U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01septik -- 8 Haziran 2014; 21:14:40 >
  • Koç üniversitesi ortamı tiki can can ortamı
    Böyle bir ortamı seviyorum dersen gidebilirsin.
    Ayrıca ders pek çalışılmaz. fikrinden çok nasıl giyiniyorsun ve araban ne marka bunlara önem verilir.
    Erkekler spor/araba/kız dışında başka bi şeyle uğraşmaz hayatı kalın çizgilerde yaklamaya çalışırlar kızlar ise MALUM :D
    Başka görüşlere kapalı bir ortam söz konusudur. Özellikle muhafazakar/milliyetçi. Gerçi onların pek bir görüşü yoktur ama görüşlere kapalıdırlar
    Herkesin burnu bi havadadır.

iyi yönlerine gelirsek ..

Olanaklar cidden iyi. eğitim de aynı şekilde ama dersle alakası olmayan tiplerin sınıfta bulunması eğitim adına bir engel
    Kampüs zaten harika..
    Yurt olanakları çok iyi. tek kişilik odalar vb. bakım üst derecede
    İş olanakları hakkında bir bilgim yok ama başarılı bir şekilde bitirmen lazım

PEKİ BUNLARI NASIL BİLİYORUM?

Yaklaşık 5-6 kişi tanıyorum koça giden. Burslu gitmiş olan bi üst dönem. bu geri dönütleri aldım.
    Ve bizzat kendim orda bulundum. yaz okulu))

• Yahu çocukcağızın hayallerini Boğaziçi İşletme süslüyor zaten! Bize sorduğu şu bence üstü kapalı olarak;
    Boğaziçi istiyorum olmazsa koç yazmalı mıyım ve neden? Koçun avantajları nelerdir vs.

Aras inşallah boğaziçi işletmeyi kazanırsın da beraber güleriz burada ki bence kazanacaksın

• Verdiğiniz bilgiler gerçekten çok işime yaradı yani öğrenmek istediğim şeyler hakkında bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederim . Idrak yolları iltihabı nickli arkadaşımızın da belirttiği gibi boğaziçi olmazsa koç hakkında fikir sahibi olmak istedim . Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım herkes hakettiği yeri kazanır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasqwe030 -- 9 Haziran 2014; 9:10:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.