Şimdi Ara

Koç mat %50 / Sabancı %50 / Özyeğin bilgisayar %70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi sizce? Sıralamam 7.5k sırası ile koç Özyeğin sabancı yazmayı planlıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sabancı ya da Özyeğin.

• hocam özyeğin'i iyi biliyorum, diğerleri hakkında bir fikrim yok bildiklerimi ve deneyimlerimi kısaca aktarayım. özyeğin gerçekten kaliteli bir okul hem mühendislik özelinde hem de diğer bölümler özelinde pişman olmazsın. hocaları oldukça kaliteli ve ulaşması kolay ayrıyeten okulun hızlı işleyen bir bürokrasisi var sorunun olduğunda hızlı bir şekilde çözülüyor fakat hem pozitif hem de negatif bir durum olarak şunu söyleyebilirim ki yabancı öğrenci (arap, hintli, afrika'dan gelen siyahi kardeşler, ve hatta bangladeşli) sayısı inanılmaz fazla ve bu arkadaşlar yurt konusunda da öncelikli:) fakat pozitif bakarsan bu öğrencilerin çoğunun seviyesi çok düşük haliyle bu durum sınavdaki not ortalamalarına da yansıyor bu sayede yüksek not ortalaması yaparak bursunu tam bursa tamamlayabilirsin böyle bir prosedür var mıydı hatırlamıyorum fakat bilkent'te vs. vardı burada da vardır muhtemelen kısacası tavsiye ederim bahsettiğin okullar birbirinin muadili zaten ekonomik düşünmek de daha doğru olur gibi bu durumda, şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5265BA72 -- 24 Temmuz 2024; 14:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabancıya dair sorun olursa 1 mesaj uzağındayım

• özyeğin %70 nasıl oluyor hocam %50 değil mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.