Şimdi Ara

Koç mu ODTÜ mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ben koç ekonomi tam burslu ya da ODTÜ elektrik konusunda kararsız kaldım yardımcı olacak varsa sevinirim

• Koç elektrik tam burslu tutmuyor mu?
  • koç ekonomi seçersen yapıkredi arçelik sonrada p&g tarzı yerlerde çalışırsın
    odtü seçersen aselsan roketsan tarzı yerlerde çalışırsın.

2 sindede aç kalma gibi bir sorun yok.iş derdi yok kadar az bir ihtimal. olay şu istanbul mu ankara mı ?ve birde hangisine heveslisin.
  • koç elektrik tam burslu tutmuyor.Bu bölümlerde ya da üniversitelerde okuyanlar da yardımcı olursa sevinirim.Ayrıyeten ankara da istanbul da olur benim için çok kararsızım o konuda
  • Diğer ülkeler tarafından diploması tanınan sadece 2 üniversitemiz var. ODTÜ ve İTÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: expenciv

koç elektrik tam burslu tutmuyor.Bu bölümlerde ya da üniversitelerde okuyanlar da yardımcı olursa sevinirim.Ayrıyeten ankara da istanbul da olur benim için çok kararsızım o konuda

Bugün ailecek Koç üni deydik...

Çok yakın bir dostumuzun kızı orada öğretim görevlisi, onu ziyarete gitmiştik...

Şansımıza tanıtım günleri varmış...

Rektörünün konuşmasını dinledik... Bölümler turuna katılmadık ilgimiz olmadığı için...

Lakin yeğenimizle sohbetimizde üniversitenin tüm artı eksilerini tartıştık...

Boğaziçinden lisans ve ABD master + doktora olunca yurtiçi ve yurtdışı üni. yaşantısını, öğrenim tarlarının farklarını ve buna benzer akla gelebilecek unsurları masaya yatırdık...

Kendi adıma vakıflardan (devletl üni.leri hariç) Bilkenti her zaman 1. sırada görmüşümdür lakin Koç un zaman içinde onu geçeceğini sezdim/ikna oldum...

İktisat/işletme türü bölümler için bir şey diyemem çünkü bilmiyorum...

Lakin mühendislik için konuşursam tam burslu olarak kesinlikle tercih edilesi bir üniversite... Hatta bütçe varsa %50 içinde...

Ancak iktisat ve mühendislik apayrı yollar, öncelikle seni hangisi cezbediyor ona karar vermen lazım, ODTÜ EE.de de , Koç iktisatta da mutsuz olacağını sanmıyorum...

Not: İstanbul yada Ankarada mı oturuyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: serbes

quote:

koç elektrik tam burslu tutmuyor.Bu bölümlerde ya da üniversitelerde okuyanlar da yardımcı olursa sevinirim.Ayrıyeten ankara da istanbul da olur benim için çok kararsızım o konuda

Bugün ailecek Koç üni deydik...

Çok yakın bir dostumuzun kızı orada öğretim görevlisi, onu ziyarete gitmiştik...

Şansımıza tanıtım günleri varmış...

Rektörünün konuşmasını dinledik... Bölümler turuna katılmadık ilgimiz olmadığı için...

Lakin yeğenimizle sohbetimizde üniversitenin tüm artı eksilerini tartıştık...

Boğaziçinden lisans ve ABD master + doktora olunca yurtiçi ve yurtdışı üni. yaşantısını, öğrenim tarlarının farklarını ve buna benzer akla gelebilecek unsurları masaya yatırdık...

Kendi adıma vakıflardan (devletl üni.leri hariç) Bilkenti her zaman 1. sırada görmüşümdür lakin Koç un zaman içinde onu geçeceğini sezdim/ikna oldum...

İktisat/işletme türü bölümler için bir şey diyemem çünkü bilmiyorum...

Lakin mühendislik için konuşursam tam burslu olarak kesinlikle tercih edilesi bir üniversite... Hatta bütçe varsa %50 içinde...

Ancak iktisat ve mühendislik apayrı yollar, öncelikle seni hangisi cezbediyor ona karar vermen lazım, ODTÜ EE.de de , Koç iktisatta da mutsuz olacağını sanmıyorum...

Not: İstanbul yada Ankarada mı oturuyorsun...

Hocam ankaradayım ben de koça gittim geçen pazar ve kampüsü baya cezbetti beni :) Orada öğrencierle konuştum.MF kökenli biri olduğum için mühendislik her zaman öndeydi benim için.Ancak tmde iyi bir derece gelirse aklım koç ekonomi tam bursluya kaydı.Aslında lisede ekonomiyle bir ara ilgilenmiştim az çok kendi çapımda.o yüzden cidden kararsızım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    illa ODTÜ İTü mi lazım?
    11 yıl önce açıldı
    ODTÜ mü TOBB mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilkent'in iyi olması ancak mazide kaldı bence.

Ama evet Koç ve ODTÜ'den önce kararsız kaldığın bölümler çok alakasız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

Bilkent'in iyi olması ancak mazide kaldı bence.

Ben ikisini de yaparım gibi geliyor bana da.Bir tarafta mühendislik var diğer tarafta ise koç var
  • quote:

quote:

Ben ikisini de yaparım gibi geliyor bana da.Bir tarafta mühendislik var diğer tarafta ise koç var

Hocam hayatını çok farklı yönlere çekecek bir seçim bu. İleride mikro-makro ekonomi tarzı şeylerle uğraşıp matematiğin dibine mi vuracaksın? Ya da 18nmlik işlemciler üretip i9 falan mı çıkaracaksın Matematik vs Fizik olarak da düşün hangisini seçerdin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

quote:

Hocam hayatını çok farklı yönlere çekecek bir seçim bu. İleride mikro-makro ekonomi tarzı şeylerle uğraşıp matematiğin dibine mi vuracaksın? Ya da 18nmlik işlemciler üretip i9 falan mı çıkaracaksın Matematik vs Fizik olarak da düşün hangisini seçerdin?

hocam ben matematik derim öyle bir seçim yapacaksam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.