Şimdi Ara

Koç Tıp ücretinin 151.000 TL olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iceman engele almışsın beni ayıp ettin cegerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anormal değil gerçekten inanılmaz zengin insanlar tanıyorum çevremde yaklaşık 3 katı fiyatına yurt dışında lise okutuyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meslekleri ne anne babalarının
  • functionmachine kullanıcısına yanıt
    Hocam az çok bir yere bağlılar diyelim anladınız siz

• Bi zahmet girmesin hocam

• İşe başlayınca kaç sene sonra kâra geçmeye başlıyorlar acaba

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    kara geçmelerine gerek yok adamlar para kazanmak için değil zevk için okuyor
  • Niye ya soyle yaptim 151.000/9 girse fena olmazdi

• He tm ben 150 bin giriyor sandım

• The Prince of Dorne kullanıcısına yanıt
    anadolu bursiyerleri diye bişey var, araştırın derim. tıpa %50 girenlerin çoğu burslu oluyor zaten.
  • milletin parasi ve akli varsa, size alkislamak duser canlar.
  • Bahseder misin biraz
  • Bu sene sınava girdin mi? Girdiysen iş işten geçmiş zaten

• Unlu bi doktorum cocugum da en iyi eğitimi alsin istiyorum veririm bunda tuhaf ne var ki

• Neden verilmesin ki o para? Adam devlet üniversitesi kadar prestijli bir üniversitede son teknoloji imkanlarla okumak istiyordur. Ayrıca Koç’u gezip sunumuna katılmıştım, ciddi yurtdışı imkanları var. Siz bakmayın burada pratisyenlerin 6-7bin lira aldığına, Amerika’da bunun kaç katı kazanılıyor. Adamın parası vardır, prestijli bir mesleği yurtdışında sürdürmek istiyordur. Koç bunun için mükemmel bir fırsat. Devlet üniversitelerine açılan bütçe hala diyanetin bütçesinin yanından geçemedi zaten, çoğu tıp fakültesinde ekipman sıkıntısı var bırakın yurtdışı imkanını. Param olsa ben de yazmayı düşünebilirdim 4k sıralamam var.
  • Zaten 75000 tl. Her sene ilk 2000den alıyordu geçen sene 5000e geldi. Veren verir, hangi fabrikaların sahibi arkadaşlarım var bi bilseniz. Kıraç’ın karısı hazırlık okudu bu sene düşünün Koçta. Arkadaşın sınıfındaydı. Para böyle bir şey demekki .)

• Para herkes için aynı öneme sahip bir materyal değil.

Ayrıyetten Koç Tıp'ta ücretli öğrenci alınmıyor. %50 Burslu ve Tam Burslu var.

Şu ülke şartlarında Üsküdar Üniversitesi bile 105 bin tl çekiyorken, Koç'un bu fiyatı çekmesi gayet normal.
  • Hocam aylık 151bin giriyorsa sıkıntı zaten 1. Ligde topçusunuz demektir 151bin yıllık ücret aylık 151 bin bi zahmet girmesin girse zaten koçu 12 aydaki 1 maaşla her yılını karşılarsınız.

• Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Ya öyle değil 9 ay taksit yaparlar diye düşündüm ve aylık ödemen 151k/9 olarak düşündüm girmiyor ki nasıl ödeyelim diye o kadar param olsa burda ne işim var zaten ya

• Öyle diyince dedim heralde aylık 150binr yakın ama 150 bin olmuyo diye düşündüm .orta halliler tarla ev satarak okutur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.