Şimdi Ara

Koç tıp %100 vs top müh (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medipol akp nin okuludur para için gitmeyen kendini o cenaha yakın hissettiği için gidiyordur açık net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Yani bu ayrıştırmayı sen ve senin gibiler yapıyor(forumda) , tabi akpli insanlar tarafından da bu tarz ayrıştırmalar yapılıyor aynı şekilde . Ben genel anlamda bu çift taraflı yobazlığa karşıyım , üniversiteler siyasi ortamlar değildir siyasi görüşten dolayı tercih edilmez , bizim fakültede genel anlamda siyasi bir görüş hakim değil öğrenciler homojen . Akp li olanlar da chp li olanlarda öyle siyaset için ölüp bitmiyor yani herkes kendi işinde . Medipol ve koç hakkında direkt bilgim yok ama medipolun hepsinin akp li olması mümkün değil , orayı eğitiminden dolayı tercih edenler de illaki vardır eğer iyiyse onları akp okulunda okuyorsun diye damgalamak yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 5 Ağustos 2023; 0:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yani ne diyim ağlamaya devam et kendi ortamımda beynini kullandığı sürece her kesimden insan olabilir senin gibi geri kafalı değilim

• alverist A kullanıcısına yanıt

Ağla , sbünün eğitimi 1 numara

• Burda bile konu sbü'ye geldi ya yeter ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bizim hocalar da koçu gayet yazılası buluyor,koç tıp derdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 5 Ağustos 2023; 1:30:11 >
  • Leonard07 L kullanıcısına yanıt

Çapa ve Cerrahpaşa için ne diyorlar

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

puanınız yetiyorsa buraya gelin zorlanırsanız geçersiniz tarzı bi şey demişti biri

• terminator199 kullanıcısına yanıt

hocam ne yaparsam yapayım bilimsel literatüre bir katkım olsun istiyorum arge de çalışayım ders vereyim vs.

öyle corporate biyerde çalışıp kariyer basamaklarını tırmanmak vs bana göre değil

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Abi ben hepsi akpli mi demisim ben de diyorum bu ne sacmaliyor mesajimi geri oku bak basta ne demisim, turkcen benimkinden kotu ki benim 1.dil ingilizce sayilabilir

Gerci üniversitenin apolitik olduğunu iddia eden birine ne anlatiyorsam. Universite denen seyler her yerde politik kurumlardir bu dunyanin her yerinde boyledir ama kulliyede okuyunca fark edilemiypr galiba

Sbüde böyle bişi yok , dersime giren hiçbir hoca siyaset yapmadı şu ana kadar . Yüksek ihtimalle hocalar hastaneden geldiği için çoğu akp li bile değildir diye düşünüyorum(yani sonuçta siyami erseğin kadrosu sbü kurulduktan sonra değişmedi) . Bir de okul kadıköyün dibinde sen konumunla zaten diğer öğrencileri de çekiyorsun . Okulda şu anda genel öğrenci profili akp lehine bile değil , bence muhafazakar olmayan kesim daha fazla . Klüp işlerine hakim değilim tabi teknotıp dışında ilgilendiğim bir klüp yok , ben daha çok eğitime yönelik kullanıyorum okulun imkanlarını

• puhahah yuruyensbu burda da mı koç yazma sbü hamidiye yaz dedi acaba

• bu arada koç mu medipol mu deseler medipol derdim siyasi görüşten bağımsız

• Mühendislik daha mantıklı olabilir ya tıp dünya genelinde düşüşte tıbba karşı ilgim mühendisliğe kıyasla belirgin derecede çok daha fazla diyorsan tıp yaz aksi halde bence müh yazılmalı

• tenjantx kullanıcısına yanıt

verdiği burstan başka ne artısı var hocam

• ilk sene amerikada harvardın kampüsünde dil eğitimi alıyorsun.burs deyip de geçme ayrıca bu sene 15k yaptılar ciddi para

• Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bence böyle bir düşünceniz varsa zaten iki alanda da yapabilirsiniz ama bence bunda doktora önemli -yurt dışında yapmak mantıklı- bu yüzden dil öğrenimine zaman ayırmak için tıp olabilir çünkü mühendislikte direkt bir yoğunluk başlıyor ama tıpta duyduğum kadarıyla ilk 2 veya duruma göre ilk 3 sene daha rahat oluyor. Bu zamanda da almanca ve ingilizce dillerini yükseltmeye zaman olabilir ve hangi alana ilginizin olduğunu daha iyi tespit edebilirsiniz uzun sürede. Benim düşüncem böyle ben de bilimsel kısımda çalışmak istiyorum çünkü (moleküler biyoloji ve genetik ilgimi çekiyor)

• sbü yaz bence

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Hocam bu ülkede her şey politiktir ya bunu görmemek imkansız ama görmeyi reddetmek mümkün yani kendi okulunda öyle değil diyerek genellemeye varmak çok mantıklı olmaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.