< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koç tıp %100 vs top müh (2. sayfa)

-
-
Tıp doktorları AI yüzünden işsiz kalmaya başladığında herkes işsiz kalmış olacaktır. Bundan çok daha önce yazılımcılar ve bilgisayar mühendisleri işsiz kalacaklar. Bu konuda çok kafanıza takmanıza gerek yok bence, kolay kolay doktorları aradan çıkarıp insan hayatını tamamen yapay zekaya manet etmezler.
-
Bilkent EE'nin ve Medipol uluslararası tıp'ın attığı bakış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben koç tıp yazardim senin yerinde olsam
Muhendislik okuyup issiz kalma vs demis bana trol gibi geldi yazısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işsiz miyim olm ben
Sağol hocam aydınlatma için
Koc kesinlikle medipol yerine secilir, medipol para vermesin veya koc ayni miktarda para versin o 10 cocuktan max 1i medipol yazar yine (o da siyasi gorusten filan olur)
madem yıllarca tıp okumayı planladınız son anda bu kadar ciddi bir karar değişikliği muhtemelen sizi pişman edecektir. hakkınızda hayırlısı olsun ama tek derdiniz iyi iş ve y dışı ise zaten bahsettiğiniz okullarla bu sorunu yaşamanız pek olası değil, tıp seçerek aynı zamanda gönlünüzden geçeni okumuş olursunuz.. sıralamanız için tebrik ederim..
-
Sen tam yobazsın ya , akp nin biraz bağlanfısı olan her yere laf ediyorsun
(bkz: angaje)
-
Biraz mi
OKULUN SAHİBİ SAĞLIK BAKANİ NASİL BİRAZ
Ayrica akpnin kapali alanda sigara yasagi haric (bu da kismi olarak) yaptigi dogru bir sey veya baglantili oldugu zararsiz bir olusum/topluluk/kisi yok
kurumlarla öğrencileri aynı tutamazsın , kurumları öğrenci eğitimi ve imkanları için tercih eder . Bir insan medipole gitti diye akp li olmak zorunda değil . Artık akp nin bağlantısı olan okullar üzerinden öğrencilere sallamayı bırak , yobazlık düzeyin tarikatçılardan beter hala geldi
Niye doğruyu söyleyen insanlara "yobaz" diyerek hakaret ediyorsunuz?
-
Medipol tıpta okuyan öğrenciyi siyasi yönden vurmaya çalışıyor , okulun eğitimine ve imkanlarına bakıcaksın
Abim utfyi kimlerin kocu kimlerin seçtiğini biliyorum her sene bizim liseden birer kisi gidiyor zaten onlar sayesinde de ortamlarına hakimim yani, izin ver de yorum yapabileyim. Medipol yazanlar ya goruslerine dsha yakin insanlardi ya da para yemeye gittiler gercek bu. Akp okulu diye direkt gitmeyenlerle/ailesi yollamayanlarla dolu çevrem ne anlatiyorsun
Okullar politik kurumlardir kabul et veya etme gercek bu
Mühendislikte hedefin ne, neden doktora yapmak istiyorsun
Hamidiyeyi de mi bu açıdan vurdunuz hocam? Yoksa bu troll bu konuya bu kadar zırlamaz
Ak fakulte dedim doğal olarak, çünkü öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X