Şimdi Ara

Koç'un burslu kontenjanlarını az oranda olsa bile artırmasınından dolayı puanlarının azda olsa gerilemesi (mühendislik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koç üniversitesi kesinlikle çok iyi bir okul ama tam burslularındaki o astronomik sıralamalar ve öğrenciler tarafından popülerliği aşırı abartılı değil mi?
    Mesela Koç ve Bilkent bence ikisi de birbirine denk okullardır ve tamamen küçük kişisel tercihlerle seçim yaptığını düşünüyorum öğrencilerin, yalnız "Koç en iyisi", "Türkiye'de bir tane özel okul var o da Koç diğerleri boş"," Koça gitmeyenlerin ya puamı yetmiyordur ya da parası" gibi söylemler çok uyuz edici değil mi? Keza Sabancı içinde aymı durum söz konusu

Üç okulu da yerinde gördüm birbirine çok yakın okullar ama Koçun uyguladığı az sayıda tam burslu öğrenci kontenjanı olayından fazla prestij kazandığı kanım yanlış olabilir mi? Bu konuyu neden bu kadar taktım bilemiyorum.
    Koç'un burslu kontenjanlarını az oranda olsa bile artırmasınından dolayı puanlarının azda olsa gerilemesi (mühendislik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neidüğüblrsz -- 3 Eylül 2018; 23:19:10 >

• Koç bence hala Türkiye'nin en iyisi network konusunda bir iki adım önde ama giderek bu politika sonucu burslu burssuz arası makas çok genişliyor, bence tek problem bu.
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    Hocam bence en çok network te geri Boğaziçi ve Bilkent arasında . Mühendislik fakültesi dekanı bilr sunumda en kıdemli mezunumuz bile "Şuanda 19 yıldır sektörde ondan biraz piyasaya hakimiyetimiz düşük olsa bile bu kısa sürede çok büyük başarılar kazandığımıza inanıyorum" dedi.

Benimki bir görüş tabiki hocam, size çıkışmadım. Yanıtladığınız için teşekkürler.
  • Neidüğüblrsz kullanıcısına yanıt
    Ya network anlamında Türkiye için elbette Boğaziçi ve Bilkent, ODTÜ vs. Koc'a göre bir nebze daha köklü okullar, ancak yurtdışı bağlantılarında bu 4'lu arasında Koç cidden çok bariz bir şekilde öne çıkıyor. Ancak öyle aralarında büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum, bana göre mühendislik örnek verirsek Koc-Bogazici-Bilkent aynı levelde, ODTU bunların hemen bir alt levelinde kalıyor mezunlarına verdikleri imkanlar ölçüsünde hepsi sonuçta en iyi okullar.
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    Sağolun yorumunuz için.

Yukarı
  • EEye Bilkent veya BOUN gibi çok ogrenci alsın sıralaması 2k olur. Ticareti iyi biliyor koç
  • Aizen kullanıcısına yanıt
    Yorumun için sağol.

Yukarı
  • neden koç elektrikte tam bursluya puanı yettiği halde ücretlisine gitmiş var mıdır bunda özel bir durum yoksa bildiğin mallık mı
  • oksidatif O kullanıcısına yanıt
    Anadolu bursiyerinde prosedür gereği falan yazıyorlardı sanki. Tam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neidüğüblrsz

Anadolu bursiyerinde prosedür gereği falan yazıyorlardı sanki. Tam bilmiyorum.
    aynen değişik bir şey tüm bölümlerde öyle gözüküyor baktım da
  • Yukarı
  • Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.