< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 13 Mart 2023; 14:16:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ORTALAMA MÜHENDİS MAAŞININ ASLINDA FENA OLMAMASI {UNİ SIRALAMASI ANALİZİ}
-
-
La yeter a* biri bitmeden diğeri başlıyor. Öpecem maaşınızi da mesleğinizi de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 13 Mart 2023; 14:17:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne anlatıyon kanka sen :D gerçekten üniversite okumak bir maaş getirisimi veriyor sanıyorsun.Torpilin yoksa hiçsin ister mühendis ol ister avukat ol.
-
hocam ben hala torpilsiz bir yere gelineceğini sanıyorum. istersen enayi de, torpil zaten bir gerçek ama her şey böyle diyip bırakmak daha kötü. yaşa geç, maaşı kafaya takmıyorum. sadece analiz yapmayı seviyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu ülkede her şey torpille mi dönüyor hiç mi hak ettiğini alan yok sanıyorsunuz? Tutturmuşsunuz bir torpilin yoksa işsizsiniz. Sen 4 yıl boyunca bir halt yapma okulda. Okulu kafe gibi kullan. Ondan sonra mezun oldun. "Kimse bana iş vermiyor" Sana niye iş vermiyor biliyor musun? Çünkü adamın işine yaramıyordu. Bugün ortalama yeni mezun bir mühendisin işverene maliyeti 25k. Sen 5 kuruşluk iş yapma sonra beni niye işe almıyorla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E36499B4 -- 13 Mart 2023; 14:53:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka adam haklı biraz. sen de sanıyorsun ki ülkedeki mühendisler çok iyi para alıyor vesaire. herkes düşük maaş alıyor aslında.
Düzgün okullarda okursan evet?
Ben aldığı maaşa bir şey demiyorum. Diyor ki herkes torpille işe giriyor. Kendi çaba gösterip giren yok gibi anlatıyor
O maaş konularını falan trollüğüne açıyorum yok SAÜ İÜ kıyaslamasını falan. Öyle bir şey düşündüğüm yok yani. Yoksa SAÜ yü kötüleyince elime bir şey geçmeyeceğinin farkındayım
orada haklısın
la daha dünkü bebesin 20 yaşında ya varsın ya yoksun daha üniversite okumamışsın lalaluga yapıyorsun burda üslubunu bilde konuş genelleme yapmadım ben çoğu yer dedim sen bir elektrik elektronik mühendisliği okuda mezun olduğun sene göreyim seni,4 sene sonra ağlarsın mezun oldum mühendisim asgari ücret teklif ediyorlar diye,senin gibi gençler olduğu sürece ortada ne sevgi kalır ne saygı,fake profil seni.
-
bana mı anlatıyorsun bunu? 2021 senesinde kara harp okuluna torpilsiz girdim. En üst kademeye girmişim zamanında senin kıytırık elektronik firmana mı kalıcam. Kendi isteğimle bıraktım o ayrı konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E36499B4 -- 13 Mart 2023; 14:53:3 >
dayı ben valla söyleyeyim sana sakaryada okuyorum, cidden iyi bir okul değil ama buradan bile işsiz oranı çok az. en kötü bir elektrikçiye bile 10-11 veriyorlar. işsiz oranı yüzde 5 bile yoktur.
abartmayın bu kadar, o kadar kafa patlatılıyor. adam afyonda da okusa yine de kafa patlatıyor, en azından düşük maaş alsa bile bedenen çalışmıyor.
eskisi gibi işsizlik yok mühendislikte, bi ara uçmuştu. ha ama eskisi gibi de para yok. çok basit paralar.
ciddiyim, 10-11 çok az bir maaş ama 5 sene sonra 2 katını görebiliyorlar en az. bu en kötüsü için. abarttınız iyice. 20-30 bin lira maaş çok değil, asgari 3 binken 10 bin lira maaş demek. hatta 8 bin demek, eskisi gibi alım gücü yok.
uzmanlık yapan bir dis hekiminin ne kadar kazandıgı hakkında pek bilgin yok sanırım
++ ayrıca bu karsılastırmaları yapmak size ne kazandırıyor anlamıs degilim, kisisel tatmin mi ne oluyor? İsini seven zaten illa bu konuda gelisir. Herkes aynı kademede olacak diye bir sey yok. Nolsun yani hepimiz en iyi para kazandıran seye mi yıgılalım mantıgı ne bu karsılastırmaların?
Bize bir şey kazandırmıyor. Çoğu konu trollüğüne açılıyor. Maksat zaman geçsin biraz gülelim vs
Cevabın var mı buna?
uzmanlık yapan bir diş hekimi maximum 40 bin civarı alıyor. diş hekimliği seçeceksin diye burada avutmana, tahmin etmene gerek yok.
uzman olana kadar çıkılan senede, bir mühendis de o kadar alıyor.
diş hekimliği seçen insanların aşırı egosu var, her şeyi siz biliyorsunuz. biliyoruz, ne kadar aldıklarını.
buradan ego masturbasyonu yapan sensin, gidip kliniği olan 200k geliri olan bir adamı da sermeyin önümüze. 4-5 milyonun aileden varsa buyur aç kardeşim.
ortalaması dedik, diş hekimi kamuda hiçbir zaman aynı mevkide doktordan fazla alamaz, okey?
doktor maaşlarını da biliyoruz, özelde çalışan diş hekimlerini de biliyoruz. dus kazanamayanları da biliyoruz.
ne kadarmış devlette uzman diş hekimi maaşı söylesene? 100 bin mi? gidip de doktorluğun cerrahı gibi olan ortodentist maaşlarını söyleme bana. ben de sana turkiye’deki en iyi gömülü yazılım firmasındaki maaşları söyleyeyim? aselsan’da 10 senelik bir mühendisin en az 80
ulan, her şeyin bir istisnası var zaten. geliyorsunuz 2 istisna seriyorsunuz önümüze.
adam ayda 350 saat mesai yapıyor tabii kazanır o kadar parayı. bir mühendis 220-240 saat mesai yapıyor tabii daha az alacak.
e o zaman gemi mühendisleri de 10 bin dolar kazanıyor, birinci kaptan olunca ona ne demeli?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bayadır dhye girmiyodum,benim kullandıgım dönemde bu kadar troll yoktu
5 sene sonra görüşelim,ileriki dönemlerde yurt dışına nasıl kaçak cıkılır diye konu açmada :) kolay gelsin.
La yeter a* biri bitmeden diğeri başlıyor. Öpecem maaşınızi da mesleğinizi de
|
Ne anlatıyon kanka sen :D gerçekten üniversite okumak bir maaş getirisimi veriyor sanıyorsun.Torpilin yoksa hiçsin ister mühendis ol ister avukat ol. |
Bayadır dhye girmiyodum,benim kullandıgım dönemde bu kadar troll yoktu
|
la daha dünkü bebesin 20 yaşında ya varsın ya yoksun daha üniversite okumamışsın lalaluga yapıyorsun burda üslubunu bilde konuş genelleme yapmadım ben çoğu yer dedim sen bir elektrik elektronik mühendisliği okuda mezun olduğun sene göreyim seni,4 sene sonra ağlarsın mezun oldum mühendisim asgari ücret teklif ediyorlar diye,senin gibi gençler olduğu sürece ortada ne sevgi kalır ne saygı,fake profil seni. |
Hayaller ne güzel ya herkesin maaşı maşallah 20-30-40 diye gidiyor burada atan atana avcılar derneği gibi Mezun olunca gerçekler acıdır yalnız moraliniz bozulmasın sonra. Üniversite + Yüksek lisans mezunuyum |
Düzgün okullarda okursan evet? |
bu ülkede her şey torpille mi dönüyor hiç mi hak ettiğini alan yok sanıyorsunuz? Tutturmuşsunuz bir torpilin yoksa işsizsiniz. Sen 4 yıl boyunca bir halt yapma okulda. Okulu kafe gibi kullan. Ondan sonra mezun oldun. "Kimse bana iş vermiyor" Sana niye iş vermiyor biliyor musun? Çünkü adamın işine yaramıyordu. Bugün ortalama yeni mezun bir mühendisin işverene maliyeti 25k. Sen 5 kuruşluk iş yapma sonra beni niye işe almıyorla |
Benzer içerikler
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
- yineleme nedir
- tyt 70 net nasıl yapılır
- tus dershane fiyatları
- antitusif 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X