Çevrem de çok mühendis var hepsiyle çok konuştum yukarıdan aşağıya koşullar kötüleşmekte.(bana göre bu liste) herkes kendine göre listeleyebilir. Bilgisayar müh yazılım müh matematik müh elektrik-elektronik müh(3 e ayrılıyor ayrı ayrı bir bilgim yok kom mu elektrik mi elektronik mi daha iyidir.) endüstri müh makine müh metalurji- malzeme müh kimya müh inşaat müh en sondaki inşaata dikkat çekmek istiyorum odtü,itü 50klere düşmüş güzel fırsat gibi gözükebilir fakat millet sürünüyor haberiniz olsun, üste doğru gittikçe de okul+yetkinlikler+çevre vs tabiki koşulları etkiler |
En iyi iş imkanı,maaş ve çalışma koşullarına sahip mühendislik sıralaması
-
-
reis sana kötü bir haberim var , hepsini okuyan yazılıma kayıyor zaten boşa sıralamışsın :D ülkede kimya mühendisliği bitiren kendi işini mi yapıyor sanki , kimya müh bitiren yazılımcılar normal kimyacılardan fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05D0CDBDD -- 23 Haziran 2022; 16:46:6 > -
meteoroloji mühendisliği nasıl hocam kpss 50 ile almış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işletme yok rezalet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyiden en kötüye göre sıralanmıştır.
Çevre Mühendisliği
Makine Mühendisliği
Elektrik Mühendisliği
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Endüstri Mühendisliği
Enerji Sistemleri Mühendisliği
Geomatik Mühendisliği
İnşaat Mühendisliği
Fizik Mühendisliği
Jeoloji Mühendisliği
Gıda Mühendisliği
Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği
Harita Mühendisliği
Havacılık ve Uzay Mühendisliği
Kimya Mühendisliği
Maden Mühendisliği
Mekatronik Mühendisliği
Malzeme Bilimi ve Mühendisliği
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
Nanoteknoloji Mühendisliği
Orman Endüstri Mühendisliği
Nükleer Enerji Mühendisliği
Otomotiv Mühendisliği
Tekstil Mühendisliği
Ziraat Mühendisliği
Endüstriyel Tasarım Mühendisliği
Raylı Sistemler Mühendisliği
Biyomühendislik
Bilişim Sistemleri Mühendisliği
Bilgisayar Mühendisliği
Yazılım Mühendisliği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 23 Haziran 2022; 17:15:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
rakip elerken benim tripler
-
inşaatçılar sürünüyor muymuş :) 75-90k arası kazanan tanıdığım inşaat mühendisleri dahil değil herhalde buna. Yazılımcı bir tanıdığım da 9k civarı kazanıyor. Olm kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin la buraya
öz kuzenim 7 senedir inşaat mühendisliği yapıyor aynen kulaktan dolma :D
-
Batıda başka mühendislikler varken 3 sene önce 150 binden alan Yozgat bilgisayar mühendisliği bölümüne 30 binden girince benim tripler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ceske beynin olsaydi
tanıdık yoksa asgariden farklı bişey alamazsın
endüstriyi makinenin üstünde tutman garip geldi
şu ilk 4 sıradaki yazılımla alakalı sektör yeni diye üstte tuttuyu anladım ds endüstri nasıl makine üstünde onu ben de anlamadım
Ben sektörü bilip söyledim her sektörde var böyle uç örnekler ama kulaktan dolma bilgilerle inşaat bitti dedirtmem
Hocam burda biri daha vardı YTÜ ehm
Kulaktan dolma falan değil bayağı bitti şimdi boundan ODTÜ’den bile mezun olsan kendi alanında çalışamazsın çalışsan da alacağın asgari ücret Afrika’ya falan yolluyorlar artık inşaatçıları kalmadı burada iş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bitti kardeşim kabul et işte
MyLuckyInteger
-
boundan inşaat okuyup mezun oldun mu veya boğaziçinden ? Olum sektör sıkıntıda tamam eyvallah ama bitti diye bir şey yok. Mühendislik 3 kısımdan oluşur. EE makine inşaat. Bilgisayar olsun kom olsun ehm olsun bunlar ee ye girer.
-
boundan okuyup mezun oldu üst komşum şu an Afrika’da çalışıyor Düşün bu adam 5 yıl önce allah bilir kaç sıralamayla girdi şimdi kaç sıralamayla alıyordur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
rakip elerken benim tripler |
Batıda başka mühendislikler varken 3 sene önce 150 binden alan Yozgat bilgisayar mühendisliği bölümüne 30 binden girince benim tripler.
|
reis sana kötü bir haberim var , hepsini okuyan yazılıma kayıyor zaten boşa sıralamışsın :D ülkede kimya mühendisliği bitiren kendi işini mi yapıyor sanki , kimya müh bitiren yazılımcılar normal kimyacılardan fazla |
Benzer içerikler
- tıp kazanmak için günde kaç soru çözülmeli
- kırmızı reçete sicile işler mi
- concerta sicile işler mi
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- bilgi sarmal mı 345 mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X