bir değil zaten tıp dişçilikten daha iyi bir sürü sebebi var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 14 Mart 2023; 12:40:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ORTALAMA MÜHENDİS MAAŞININ ASLINDA FENA OLMAMASI {UNİ SIRALAMASI ANALİZİ} (8. sayfa)
-
-
-
en yüksek 500k dan fazla yalan bunlar
-
Ülke içinde her şey torpille oluyor bunu artık kabullenmek lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuduğunuz alanda sayılı mezun iseniz tabiki 25-35 k alırsınız.
Sokakta elini sallayınca x-y-z mühendislik mezunlarına çarpıyor isek onların hepsine gel koçum sana 25k maaş hadi başla denmesini beklemekte akılcı değil.( Eskiye göre şimdiye göre 25-35 k da çok para değil 2 yıllık mezun bir işçi olarak 16 k aldığımı düşünursek)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 14 Mart 2023; 5:12:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi fabrikadaki işçi 20k alıyor diyorsun. Mühendisin 30k alması niye abes geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni eczacılar 28k mıı dalga mı geçiyon ajjfkd
Hemen eczacılığa geçiyom
İkisininde arz talebi aynı mı sence sokakta adam çevirsen üniversite mezunu ama kimse işci olmuyor
Mesajimi sildim, gerek yok kimseye ispat etmrme :) Daha iyi mühendis olun görün hayatı :)
Her sey torpille donuyor olsaydi ne ben arkadaslarim ne de ust dönemlerim o stajlara/islere vs giremezdik. Ustte de torpil var mi evet, ama seviyenin hakkini alabiliyorsun
Olabilirsin, hayat senin beni alakadsr etmez.
ıp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayaller ne güzel ya herkesin maaşı maşallah 20-30-40 diye gidiyor burada atan atana avcılar derneği gibi
Mezun olunca gerçekler acıdır yalnız moraliniz bozulmasın sonra. Üniversite + Yüksek lisans mezunuyum
-
gerçeği açıkla da öğrenelim biz de hocam:)
-
Ne okudunuz nerede okudunuz onu da yazın. Sütçü imamla itü yü bir tutmayın.
-
neden hocam tıpı sevmedınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X