Şimdi Ara

Koc universitesi vs Sabanci universitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar soru gayet acik ve net turkiyenin en iyi 3 vakif universitesinden ikisini kiyaslayacak olsaniz tercihiniz hangisi olurdu? Bu universitelerde okuyan veya mezun olanlarda yazarsa cok memnun olurum. Cok tesekkurler simdiden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koç açık arayla..

• İkiside iyidir, hangisi gelirse gelsin iyi bir egitim alacagin kesin.

Simdiden konuya gelecek maliyecilere hazir ol. Egitim ucretini 4 le carpip, japon yenine cevirip onune koyacaklardir.Gozun korkmasin.

Araba galericileri gelip sana bugatti, bentley gibi arabalari begendiriceklerdir. Nasil olsa ozel universitedesin artik, bentleysiz gideni dovuyorlar, orada bugattisi olmayana ezik diyorlar

Ve birazdan prezervatif firmalari gelip onune turlu turlu cesitli cesitli urunleri sunacaklar. Nasil olsa sabanci, koc gibi ozel universiteler egitim kurumu degil, kiz durtme kurumudur, erken yasta baba olmak istemezsin degil mi?

Nihayetinde ha koca ha sabanciya gitmissin ne farkeder, 4 senelik genelev aboneligin hayirli olsundur onlara gore

Yersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl-Heinz Rummenigge -- 10 Ağustos 2012; 13:04:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle olan da var, olmayan da.Koç'a giden çok düzgün arkadaşlarım var.Ama okula resmen teşhir için giden kızlar veya önüne gelene yazan erkekler de var.Vakıf ünilerde bu daha yaygın.Ama devlet ünilerinde de yok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maftas -- 10 Ağustos 2012; 13:12:38 >
  • Koç'u tercih etmeden önce kafamdaki en büyük sorulardan biri özel okullardaki "tiky ve zengin züppe" modeliydi. Ama kazanırsan göreceksin zaten bazı şeylerin efsane olduğunu :)
  • Geçen sene 350. oldum mf4 te. Demek istediğim iki okula da tam burslu girebiliyordum fakat Sabancı yı tercih ettim. Gel gelelim ki herkes istekleri doğrultusunda seçim yapmalı
  • Koç açık arayla bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ogretim uyesi mi tercumanlk mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisininde kampusu, hocalari, egitimi mukemmel ikisinide yazdim bakalim nolacak :)

• Forumda ki herkes ilk onbini gectim ilk binde galiba la. Odtuler sabancilar bogaziciler havada ucusuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe.baby.ok

Koç'u tercih etmeden önce kafamdaki en büyük sorulardan biri özel okullardaki "tiky ve zengin züppe" modeliydi. Ama kazanırsan göreceksin zaten bazı şeylerin efsane olduğunu :)

Benim de kafamdaki en büyük sorulardan biri :) Büyük ihtimal koç'tayım,bakalım göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tornavida

Forumda ki herkes ilk onbini gectim ilk binde galiba la. Odtuler sabancilar bogaziciler havada ucusuyor.

50 bindeyim ucretli okuyacagiz ;)

• Tercihlerden sonra Koç'u kazananların ayrı bir başlık altında toplanması güzel olur bence bu kadar çok tercih eden olduğuna göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

İkisininde kampusu, hocalari, egitimi mukemmel ikisinide yazdim bakalim nolacak :)

Dostum sayisal misin, bende 51970 im, makina parali bilgisayar %25 falan yazdim.

• Sayısalım 1-2 gune sonucları alıcaz haberlesırız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.