Şimdi Ara

Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
8
Favori
58.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alexxson

biraz geç oldu ama kusura bakma dostum :) 2 ay kullandım memnun kalmadım çok kopuyor %100 çekmesine ragmen. burda kablosuz adsl diye baska firma var 3 aylık paket var 4mps internet 3 aylık 70.tl su an çok memnunum 1 ayı geçti kopmalar vs yok inşallah bozulmaz.

2 senedir kullanıyorum.Hatta ilk kullanıcılarındanız. 4 mbit internet ve 20 tl + sınırsız kota düşme felanda yok yani. Kopmalar tabiki olucak sonuçta sinyalleri havadan alıyor.1-2 ay içinde tamamen kopmalarda kalkıcak sanırım fiber kablo çekilicekmiş.

Özet : kopmalar dediğiniz kadar abartılı değil.Karlı yada yağmurlu havalarda gidiyor 2-3 saat o da bazen
  • Kablosuzadsl nin verdigi bolgeye biz zaten internet vermiyoruz.kablosuz adsl de bizim bolgede mevcut deyil.bizden gecip kablosuz adsl ye nasil uye oldunuz anlamadim.
  • Bumudur
     Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepenet için yorumlarını yazmış zaten.Kişiyide editleme yapmış
  • Bağlantı kopma ve yüksek ping sorunu devam ediyor ihsaniye merkez mahallesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcatik

Bumudur
     Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar?

hocam sende konudan kopmuşsun

• Nasil algilandigi onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

Bağlantı kopma ve yüksek ping sorunu devam ediyor ihsaniye merkez mahallesi.

Devam etmekte.
  • WISP i?te Tamamen wireless üzerinden hizmet veren ?irketler. Tabi istasyonlara fiber gidiyor ya da airfiber ptp ba?lanylyyor.

KKTC'de böyle ?irketlerden çok var. En hyzlysy ?u anda da kullanmakta oldu?um ?irket Multimax. Lefko?a'da geceleri 3 katyna kadar hyz verebiliyor, paketim 20 mbps yani 60 mbps alabiliyorum ama nadirde olsa, maksimum genelde 50-55 geliyor. Girne'ye ise geceleri 50 Mbps e kadar hyz verebiliyor (geceku?u 00:00-08:00).

Ylk defa bir WISP'nin (PoyrazWifi) 50 Mbps satty?yny görüyorum. Bizim ülkede maksimum paket satan yer 20 Mbps paketiyle Multimax, 20 Mbps'i sorunsuz veriyor zaten, 55-60 Mbps i zorluyor ama. PoyrazWifi 50 Mbps pakette sykyntysyz 50 Mbps'i verebiliyorsa helal valla

Anakonu bakmak isteyenler için:http://forum.donanimhaber.com/m_86467923/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 7 Ocak 2015; 19:42:22 >

• 25 mps uzeri birebir link anteni kuruluyor.

• Sayin fatih atabas senin sorunun 2hafta kadar surecek.su sn yapacak bir sey yok.istersen iki ay ilave edelim yada uyeligini kurulum ucreti dahil iade edip iptal edelim.sorunun bizde farkindayiz.
  • IQ kullanıcısına yanıt
    Dostum kolay gelsin.yurda 60 mps metro eterneti kaca veriyorsun.point to point link atiyorsun sanirim.sadece firmaya ozel link.

• Biz yurttan 60 Mbit için 10 Mbit' i 200 TL den hesaplıyoruz. Yani 1200 Fakat tarifemiz var 50 Mbit üzerinde 10 mbit fiyatını 150 TL çekiyoruz. Buna göre de 150 X 6 = 900 TL ödüyor aylık.
  • Haftalardır şikayet kaydı bırakmaktan bıktım hala internetim çok çok yavaş. İlk aldığımda çok güzeldi fakat artık çekilmez bir durum aldı. Sayın ilgili artık yardımınızı bekliyoruz
  • Ilk aldığımızda süperdi kar yağdıktan sonra ne olduysa bağlantı çok kötü kopmalar yavaşlama lar artık hergün bizi çileden çıkarıyor. Gündüz saatlerinde biz işte iken durum ne onuda bilmiyoruz tabi.Bu gidişle vazgeçip yine ttnete soyguncularına paraları kaptıracağız sanırım istemesekte. Ayrıca tamam mesai saatleri dışında hizmet veriyorsunuz da biz ne yapacağız, internet gelecek mi gelmeyecek mi birileri ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu bilmeden öyle saf saf bekleyecekmiyiz inşallah gelir diye. Ya önemli bir işimiz varsa ne olacak kimden ne haberi alacağız.

• Canerdobra cevap vermedin

• İlk zamanlar memnundum fiyatları zaten çok uygun fakat gel gelelim kopmalar beni çileden çıkartmaya yetti hatta tam uygun internet tariflerine bakmak için bu bölüme girince başlığı görünce çok şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcatik

Canerdobra cevap vermedin

Verdim :)

• Merhaba Arkadaşlar

Yaklasik 5 gün önce Abonesi oldugum Poyraz Wifi den dun itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

Olumsuz..

- Online oyunlarda (CSgo) ping sıkıntısı yaşadım.. Mermiler. Gitmiyo bilginize

Olumlu..

- Normal ev kullanıcıları için kesinlikle tavsiye ederim. İnternette gezinme,video izleme ve download da herhangi bir sikinti yasamadim. Aylık 20 TL super fiyat .gidip tTTNET gibi firmalara fahiş fiyatlar vermeyin...

Edit: alici cihazini soktum goturdum 130 kurulum ve 20/TL aylık ücretini hızlıca iade ettiler.bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salenko -- 16 Şubat 2015; 8:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salenko

Merhaba Arkadaşlar

Yaklasik 5 gün önce Abonesi oldugum Poyraz Wifi den dun itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

Olumsuz..

- Online oyunlarda (CSgo) ping sıkıntısı yaşadım.. Mermiler. Gitmiyo bilginize

Olumlu..

- Normal ev kullanıcıları için kesinlikle tavsiye ederim. İnternette gezinme,video izleme ve download da herhangi bir sikinti yasamadim. Aylık 20 TL super fiyat .gidip tTTNET gibi firmalara fahiş fiyatlar vermeyin...

Edit: alici cihazini soktum goturdum 130 kurulum ve 20/TL aylık ücretini hızlıca iade ettiler.bilginize...

Bu kar ve lodosdan sonra biraz problem vardı. Bu arada bende online oyun oynuyorum LoL ve Cs go. Ancak Murat bey ile görüştüm ana merkez vericilere kablo döşediklerini belirtti. (Detayını umarım Murat bey yazar anladığım kadarıyla yazıyorum.) Ki 1 veya 1.5 hafta önce bu çalışmalar bittiğini belirti. Şuan zaten bende bir problem yok açıkcası 10 gündür hiç net kopmadı hız problemi de yok. Zaten bağlantıda bir problem olsa LoL ve Cs go da bu sorunlar direk çıkıyor (Ping, anlık kopma) gibi...

Yani son durum şuan bende gayet hızlı ve stabil bir bağlantı var. Not: İhsaniye merkez mahallesi (Alıcım Kadırgadaki verici)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 16 Şubat 2015; 22:54:13 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.