Şimdi Ara

KOCAELİ HAKKINDA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okul kampüs özellikle mhndslik(elohab) yaşam aylık gider eğitim şehir yorum yapabilen herkez buraya???

• up
  • aynısının elektriğinden bende istiyorum
  • up önemli konu
  • up
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe hakkında sorunuz?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş ben Kocaeliliyim doğma büyüme diş oldu Ankara ya gidiyorum sonundaKocaeli Üniversitesi kampüsü çok iyi mühendislikler eğitim fakültesi falanla aynı yerde umuttepe kampüsünde şehre uzak bayağı dağda yani ama hastane falan da orada olduğu için hareketli.hayırlı olsun şehrimizi seversin umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara41 -- 7 Ağustos 2013; 1:20:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marmara41 M kullanıcısına yanıt
    hocam Kocaeli öğrenci için nasıldır sz kocaelinden gttğnze memnunsunz heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaz12

hocam Kocaeli öğrenci için nasıldır sz kocaelinden gttğnze memnunsunz heralde?

Doğduğumdan beri kocaelideyim o yüzden gittiğim için mutluyumama yeni gelecekler için iyidir kampusu falan.öğrenci için de iyidir üniversite ye yakın yerlerde yurt bulmak sıkıntı olmaz bence seversin

• Memnun kalırsın uzun süre yaşadım ama havası gerçekten berbat alıştıktan sonra sorun olmuyor ama belli bir süre çekilmiyor ,üniversitenin oralar iyi müh. fakültesi de umuttepe de zaten şehre biraz uzak ama 15dk da inersin ulaşım sorun olmaz öğrenci için ideal ama şehir pahalı bir ankaraya göre yerine göre oldukça pahalı bence.Başka sorun olursa sor cevaplayayım.
  • Ben de doğma büyüme izmitliyim ve ben de ankaraya gidiyorum Kardeşim aylık gider konusu değişken bi konu yani sen nerde kalacaksın ya da nasıl bi yaşam tarzın var onla alakalı , değişir. Kocaelide yaşam istanbuldan ya da izmirden gelecek biri için kötü gelebilir ama - gözlemlediğim kadarıyla - söylediğim iki şehirden gelmiyorsanız muhtemelen geldiğiniz şehirle aynı standartlarda bi şehirle karşılaşacaksınız ya da geldiğiniz şehirden daha yaşanabilir bir şehirle karşılaşacaksınız. Örneğin bursada yaşayan biri kocaeli üniversitesine gelip de - izmit çok kötü yaaa diyemez abi düzey aynı yani hemen hemen. Çok hızlı bi adamım izmit beni kesmez diyorsan , hızlı trenle izmit - haydarpaşa arası 40 dk diyorlar - söylenti de olabilir - yani 40 dk olmasa da kısa bir sürede istanbulda olursunuz. Kampüse değinecek olursak fiziki bakımdan çok çok iyi bi kampüs içinde ve yakınında epey yurt mevcut. Eğitim için ancak duyduğum şeyleri söyleyebilirim , - kocaelinin mühendislik fakültesi epey sağlam - izlenimi bıraktı bende , konuştuğum kişiler , sadece bunu söyleyebilirim. İnşallah seversiniz kocaeliyi.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sizosems

Ben de doğma büyüme izmitliyim ve ben de ankaraya gidiyorum Kardeşim aylık gider konusu değişken bi konu yani sen nerde kalacaksın ya da nasıl bi yaşam tarzın var onla alakalı , değişir. Kocaelide yaşam istanbuldan ya da izmirden gelecek biri için kötü gelebilir ama - gözlemlediğim kadarıyla - söylediğim iki şehirden gelmiyorsanız muhtemelen geldiğiniz şehirle aynı standartlarda bi şehirle karşılaşacaksınız ya da geldiğiniz şehirden daha yaşanabilir bir şehirle karşılaşacaksınız. Örneğin bursada yaşayan biri kocaeli üniversitesine gelip de - izmit çok kötü yaaa diyemez abi düzey aynı yani hemen hemen. Çok hızlı bi adamım izmit beni kesmez diyorsan , hızlı trenle izmit - haydarpaşa arası 40 dk diyorlar - söylenti de olabilir - yani 40 dk olmasa da kısa bir sürede istanbulda olursunuz. Kampüse değinecek olursak fiziki bakımdan çok çok iyi bi kampüs içinde ve yakınında epey yurt mevcut. Eğitim için ancak duyduğum şeyleri söyleyebilirim , - kocaelinin mühendislik fakültesi epey sağlam - izlenimi bıraktı bende , konuştuğum kişiler , sadece bunu söyleyebilirim. İnşallah seversiniz kocaeliyi.

İzmit-Haydarpaşa hattının bir süre kapatıldığını duydum, doğru mu?

• izmit - haydarpaşa için dediğin doğru olabilir ama 29 ekimde izmitten istanbula ulaşım başlayacak kardeşim bu konuda içiniz rahat olsun , haydarpaşa garına mı gidecek tren bilmiyorum ama istanbula gidecek.
  • Hayat izmitte şakası bir yana öğrenci için iyi şehirdir.İzmitte çarşı denilen yer okul zamanı öğrenci kaynar.Kafeler vs.. Ev konusunda gündoğdudan ev bakmanızı tavsiye ederim.Okula yakındır.Okulda araştırma görevlisi ablam var kadroları hakkındada bilgim var iyi okuldur.Aslında bu kadar düşük puanla almayı haketmiyor.Bir sorunuz olursa buradan ya da pm den yazabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.