Şimdi Ara

kocaeli için en iyi lpg montaj ustası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

İzmitte Faruk Sevgili üstad..FS otogaz.Başka il derseniz diğer markalar.
  • Faruk üstad deyince markaya kim bakar.İsim yeter.Sağlıcakla kalın.
  • Dizel

Benzin & LPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbmaster -- 8 Mayıs 2011; 8:08:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Faruk üstad deyince markaya kim bakar.İsim yeter.Sağlıcakla kalın.

Teveccühünüz
    Teşekkürler
  • Kocaeli'nde otogaz montajı deyince heryerde siz karşıma çıkıyorsunuz. Çalışmalarınızı internetten yakından takip ediyorum. Aracımda mevcut başka bir marka otogaz var fakat sıkıntı yaşamaktayım. Değiştirmeyi düşünüyordum fakat yakın zamanda aracımı da değiştireceğimden vazgeçtim. Yani aracım geldiğinde ilk iş sizin ordayım ama :) . Başarılarınızın devamını dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖNDERALBAYRAK

Kocaeli'nde otogaz montajı deyince heryerde siz karşıma çıkıyorsunuz. Çalışmalarınızı internetten yakından takip ediyorum. Aracımda mevcut başka bir marka otogaz var fakat sıkıntı yaşamaktayım. Değiştirmeyi düşünüyordum fakat yakın zamanda aracımı da değiştireceğimden vazgeçtim. Yani aracım geldiğinde ilk iş sizin ordayım ama :) . Başarılarınızın devamını dilerim..

Bekleriz herzaman.
  • faruk bey pm bakarmısınız?
  • Üşenme, 40-50 Tl yol parasıda gözünde büyümesin,Atiker bursa ana bayiisine ve bana dua et..
    Afedersin de Türkiyenin en sahtekar ve disiplinsiz esnafları İzmit körfez sanayi sitesinde toplanmıştır.hem işi yarım yamalak yaparlar.dünkü çırağa iş verir kendileri yatarlar.(genelleme yapmıyorum ama %70 i öyle kabul edin).Sonrada arabayı götürdüğünüzde kem küm yapar para koparmaya çalışırlar.Dile kolay 4 sene çalıştım orada..

Dediğim gibi üşenme Bursaya git arabanı emin ellere teslim et hemde bir kere gitmiş olursun..satış sonrası hizmettende çok memnun kalırsın..
  • Faruk bey milano ile ilgili ayar sıkıntım var bu marka ile de ilgileniyormusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.