Şimdi Ara

KOCAELİ / İZMİT DE LPG (OTOGAZ) MONTAJI YAPTIRMIŞ OLANLAR LÜTFEN YARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
2
Favori
32.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

Selamlar gebzede bir arkadaşımın 2000 yada 2001 model olması lazım 1.4 clio symbol aracı var internet kullanmıyor benden yardım istedi gebze tarafında yardımcı olacak hangi firma var ? hangi marka sistem önerirsiniz fiyatları ne kadardır ?

izmite gelme şansınız varsa elimizden gelen tüm kolaylığı sağlamaya hazırız ama illede gebze derseniz full servis ve tartariniyi tercih etmenizde fayda var
    hoşçakalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

Selamlar gebzede bir arkadaşımın 2000 yada 2001 model olması lazım 1.4 clio symbol aracı var internet kullanmıyor benden yardım istedi gebze tarafında yardımcı olacak hangi firma var ? hangi marka sistem önerirsiniz fiyatları ne kadardır ?

Gebzede Balcı Otogaz.
  • quote:

Ömer bey

Taktırmasanızda servisimizi ziyaret edebilirsiniz.
    Yüksel modeli bırakın
    Kocaelide sıfır araçlara montaj yapabilen tek yetkili servisiz :)
    FSI ve TSI araçlara da montaj yapabilen tek servisiz :)

Bilgilerinize

Allah çocuğunuzu analıbabalı büyütsün, uzun ömürler versin

Faruk bey merhaba,

Bize bağlı Kocaeli yıldız otogaza haksızlık etmiş oluruz. Kendisi de 0 kmaraçlara garantili ve FSI ve TSI motorlu araçlara bağlayan (bağlamış ) bir servistir.

İyi Çalışmalar Dileriz
  • @prins Lpg Kayseri

Eski bir yazımdan alıntı yaptığınızı kaçırmışsınız sanırım.
    Saygılar
  • quote:

@prins Lpg Kayseri

Saygılar

eyvah eyvah doğru söylediniz, aslınd pc nin hatası diyebiliriz, sayfalar arası geçişi sağlamamış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

quote:

@prins Lpg Kayseri

Saygılar

eyvah eyvah doğru söylediniz, aslınd pc nin hatası diyebiliriz, sayfalar arası geçişi sağlamamış .

Önemi yok kolay gelsin.
    Bu arada yeni sisteminiz hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

quote:

@prins Lpg Kayseri

Saygılar

Önemi yok kolay gelsin.
    Bu arada yeni sisteminiz hayırlı olsun

faruk bey 'in mayıs 2010 tarihli mesajı belirttiği

Kocaelide sıfır araçlara montaj yapabilen tek yetkili servisiz :)
    FSI ve TSI araçlara da montaj yapabilen tek servisiz :)

şeklinde duyurduğu bu özelllikleri biz msj tarihinden önce zaten uyguluyorduk fakat biz görünen köye klavuzluk etmayip bunları çok büyük bir ayrıcalıkmış gibi lanse etme ihtiyacı duymadık bunu DH üyelriyle paylaşmak istedim .

herkese hayırlı çalışmalar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sönmez usta-yıldız otogaz -- 23 Aralık 2011; 15:18:04 >
  • konu başlığını silmenize gerektirecek bi durum söz konusu olduysa bunu benimle paylaşırsanız sevinirim.

Anlıyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

konu başlığını silmenize gerektirecek bi durum söz konusu olduysa bunu benimle paylaşırsanız sevinirim.

Anlıyamadım

konuyu kim sildi bilmiyorum ama bi açıklama yapması gerektğini biliyordur heralde yukarda değiştirdiğim msjda bende sizin sorduğunuz soruyu sordum fakat aceba net yada pc kaynaklı olabilirmi diye düşünüp sonradan değiştirdim biraz bekliyim dedim demekki sizde konu başlığını göremiyorsunuz

silen arkadaşın neden sildiğini paylaşması benide sevindirir.

• Ben soru sormadım o yazı size ait ve onu kendiniz editlemşsiniz, Dalgınlık oldu sanırım silinen başlık filan yok :))
    Kolay gelsin
  • konu başlığı silinmiş gözüktüğü için öyle bi yorumda bulundum yanlış bi anlaşılma oldu sizede
    kolay gelsin
  • Arkadaşlar fiyatlar nekadardır kocaelide varmı iyi bir yer
  • merhaba.
    ben kocaelide serim otogaz lovato servisi savaş beye iki gün önce yani cuma günü lovato obd II kiti taktırdım.
    taktırmadan önce burda forumda okuduğumuz bir çok sorundan bahsettim ve bunları yaşarmıyım dedim.
    kendisi hiçbir sorun yaşamayacağımı,gönül rahatlığı ile aracımı kullanabileceğimi belirtti.
    daha önce 2005 toyota corolla aracımda'da lovato kullanmış satana kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım.
    şu anki aracım 2005 model mazda 3.
    şu iki günlük izlenimlerimi paylaşayım.aracın yol bilgisayarı çalışıyor,motor arıza lambası yanmıyor rampada çekişte hiç kayıp yok.
    tüp tankı lovato,benzinden gaza geçitiğini anlamıyorum,rölantide devir sapması titreme stop etme gibi hiçbir sıkıntı yok.
    bugün adapazarına gidip geldim çok güzel bir yolculuk oldu.
    şu an çok memnunum.ileriki günlerde iyiyide kötüyüde burada yazarım.
    1.000 km de kontrola gideceğim.20.000km de bakım ve filtre değişikliğine gideceğim.
    savaş beye burdan teşekkürlerimi iletiyorum.
    saygılar.

• gölcükte lovato taktırabilğim bi usta varmı iyi olan teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazukaden

gölcükte lovato taktırabilğim bi usta varmı iyi olan teşekkürler

gölcükte servis yok izmite gelme şansınız olursa detaylı bilgi alma şansınız olur imzadaki telefonlardan ulaşabilirsiniz .

selamlar.
  • quote:

eğer illa lovato düşünüyorsanız izmit sanayi sitesinde serim otogaz
    savaş beyi tavsiye ederim.
    yukarıda yeni obd II kiti taktırdığımı yazmıştım.düşündüğümden
    daha güzel montaj yapılmış.şimdilik hiçbir şikayetim yok.çok memnunum.

tabii karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varjot

quote:

eğer illa lovato düşünüyorsanız izmit sanayi sitesinde serim otogaz
    savaş beyi tavsiye ederim.
    yukarıda yeni obd II kiti taktırdığımı yazmıştım.düşündüğümden
    daha güzel montaj yapılmış.şimdilik hiçbir şikayetim yok.çok memnunum.

tabii karar sizin.

Evet Lovato istiyorsanız bende SERİM OTOGAZ ı tavsiye ederim, körfez san. sitesinde.
  • Merhaba Faruk bey,
    Kocaeli'de olsam bi çayınızı içmeye gelecektim. Eskişehirdeyim, lpg taktırmayı düşünüyorum. 2001 model megane 1 var. 70.000 km' de..
    Yapmışken güzel bir şey olsun diyorum. "Markadan ziyade usta" diyenlerdenim. Kulağınıza gelen, Eskişehirde tavsiye edebileceğiniz bir servis var mıdır acaba?

Bir arkadaşıma forumdan sizi bildiğim için tavsiye etmiştim. Reklamınız, forum sayesinde her yerde yapılıyor.

Görüşmek dileğiyle
  • slm reno megane a tüp ne kadar a takarsınız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.