Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi -2013 GİRİŞLİLER- (Kim nereye yerleşmiş ilk sayfada!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
10
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Obtfkci

elektrik varr :)

Örgün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizwel

KOCAELİ bilgisayar giren arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum

EĞİTİMİ VS NASILDIR HOCAM
  • Arkadaşlar şimdi yurt önerilerini alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recka

kocaeli elektrik hepimize hayırlı olsun meslektaşlarım

Örgün mü??

• İDE kazanan arkadaşlar, sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
  • Biyomedikal mühendisliği(mtok)
  • İngilizce hazırlık okumak istemiyorum. Geçen sene muafiyet sınavına giren arkadaşlar var mı? Varsa sorular nasıldır geçilir düzeyde mi
  • halkla ilişkiler ve tanıtım yok mu
  • Sayısal ve sözel bölümlerin birinde okuyorsan, muafiyet sınavı gayet kolay. Oyunlardan veya dizilerden, şarkılardan öğrendiğin İngilizce ile bile rahatlıkla geçersin.
  • Yerleşebilirsen KYK yurtları ilk ve en önemli tercihin olsun. Onlardan sonra da Umuttepe'de olan bazı yurtlar var onlar ikinci tercih, son olarak da merkezdeki yurtları tercih et.
  • elektrik i.ö
  • quote:

Orijinalden alıntı: 500cup

yettim gari

ingiliz dili

hazırlık sorularına göz gezdirdim de zor gibi ;)

arkadaşlar öncelikle hazırlık sınıfı umuttepe de mi ,merkezde midir?

Arakadaşım hazırlık sınıfı umuttepeye taşındı. Eğer hazırlığı atlarsan 1. sınıf notlarını falan verebilirim.Yardımcı olmamı istediğin bişey varsa söyle. Zor bölüm kolay gelsin işin oldukça zor haberin olssun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventbora -- 26 Temmuz 2013; 13:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinH

İngilizce hazırlık okumak istemiyorum. Geçen sene muafiyet sınavına giren arkadaşlar var mı? Varsa sorular nasıldır geçilir düzeyde mi

hangi bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

Yerleşebilirsen KYK yurtları ilk ve en önemli tercihin olsun. Onlardan sonra da Umuttepe'de olan bazı yurtlar var onlar ikinci tercih, son olarak da merkezdeki yurtları tercih et.

ben de yurt için özellikle sorucaktım arkadaş sormuş sen de cevap vermesin sağolasın bir de şu kyk yurtları ne oluyor başvurdun hak kazandın örnek vereyim şehir içindeki özel bir yurttan daha mı az aylık para veriyorsun acaba ?
  • uçak elektrik
  • goncerivoo kullanıcısına yanıt
    KYK yurtları bizzat devletin açtığı yurtlardır. Fiyat olarak özel bir yurda (en azından Kocaeli'de) 400 den aşağı vermezken, KYK Yurtlarında 4 kişilik odaya 144 lira veriyoruz kişi başı. Daha fazla bilgi için google'a sorabilirsin KYK Yurtlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whole Lotta Rosie -- 26 Temmuz 2013; 13:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gadabout

Evet arkadaşlar herkese hayırlı olsun şimdiden.

Herkesi bölümleriyle ilk mesaja editlesen iyi olurdu aslında.

Elektrik örgün.
  • Kocaeliliyim ve şuan üniversitede okumaktayım şehir hakkında ve özellikle bilgisayar olmak üzere elektrik ve elektronik haberleşme mühendisliği ile ilgili yardım isteyenler bana özelden ulaşabilirler elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

quote:

Orijinalden alıntı: Protector244

quote:

Orijinalden alıntı: Rainmaster13

quote:

Orijinalden alıntı: recex18

makine var :)

Bir Makina da burda var :)

Bir makine daha gelsin o zaman

bir makine de benden gelsin

beni de yazın makina

• Bilgisayar İÖ . yaz kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.