Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smh_60600

Arkadaşlar dün bir arkadaşı(koü öğrencisi) gördüm zarf olayını sordum. Bana verdiği yanıt:

" Smh sen boşver zarfı. Geçen sene bana kayıttan yaptırdıktan sonra gelmişti. Zaten ne varsa hepsi sitelerinde var. Belgelerini tamamla git kaydını yaptır."

Ayrıca kimi görsem bizim fakülteyi(mühendislik fak.) ve fakülte binasını övüyor. Okuldan kimi görsem bizim fakültenin karşısında diyor. Devasa bir bina olduğu için(ben arkadaşların yalancısıyım) heryerden görülüyor herhalde

evet muuhendıslık bınası devasa bır bına ama asıl olay eskı muhendıslık fakultesı oldugu yerleske
    tam bir facia anlatılmazz felakaet

oooooooooooo sayfa 7 gecmişizz burdan tüm ARKADASLARIMA SELAM YOLLAMAK ISTIYOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mktrnk -- 21 Ağustos 2009; 4:44:58 >

• slmlar sana da :))
    Arkadaslar makine muh. kesin taşındı mı bu sene yani umuttepe'ye ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

slmlar sana da :))
    Arkadaslar makine muh. kesin taşındı mı bu sene yani umuttepe'ye ???

yaklasık 3 senedır kesın tasınıyo zaten
  • @mktrnk
    Selamını aldım. Vinsandan(veziroğlu) bahsediyosun herhalde Bu kadar kötülemeyin denize(pis de olsa) sıfır mis gibi prefabrik binalar bütünü

@kocaali91
    O konuda daha kesin bir şey bilen yok. 29 ekimde binanın açılışı varmış. Biz ne zaman taşınırız nerde başlarız hiç belli değil. Ev tutmak için giden arkadaş geldi."Binavı gezdim içi dışı herşeyi yapılmıştı" dedi.
  • işletme (i.ö)
    şimdiden 5 yıllık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

işletme (i.ö)
    şimdiden 5 yıllık

ekledim.
  • Tüm mühendislikler taşındı benim bildiğim haksızmıyım ama belli olmaz bu işler
  • Hepsi taşındı gezdim ben üniyi. Çok güzel olmuş ama tek sorun dağ başında olmasından dolayı soğuklar. 2.öğretimlere acıyorum şuan. Buz gibi havada hele de kışın ne yapacaksanız acaba :)
  • kayıt için şimdi ne yapmamız gerekiyor
    adım adım yazar mısınız
    hiç bişey yapmadım/bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

kayıt için şimdi ne yapmamız gerekiyor
    adım adım yazar mısınız
    hiç bişey yapmadım/bilmiyorum

http://ogr.kou.edu.tr/KOUBS/genel/duyuru/Detay.cfm?DuyuruiD=4316
    burada gerekli tüm bilgiler mevcut.
  • arkadaşlar özel yurt seçimini kafanızda az çok belirlediniz mi daha bir çok yurt var ama ben sonuç veya incim öğrenci evlerini düşünüyorum şimdilik , sizin düşünceleriniz nasıl ?
  • bu ikinci öğretim öğrencilerini neden bu kadar ucuz tutyorlar.bazı sitelerde okudum.bazı üniversitelerde kaloriferler kapanıyormuş,bazılarında kantinler kapanıyormuş v.s.hayır o değil puanımız az olduğundan ikinci öğretim seçmiş olabiliriz ama bizde insanız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_50cent

arkadaşlar özel yurt seçimini kafanızda az çok belirlediniz mi daha bir çok yurt var ama ben sonuç veya incim öğrenci evlerini düşünüyorum şimdilik , sizin düşünceleriniz nasıl ?

İncim olabilir.
  • quote:

arkadaşlar özel yurt seçimini kafanızda az çok belirlediniz mi daha bir çok yurt var ama ben sonuç veya incim öğrenci evlerini düşünüyorum şimdilik , sizin düşünceleriniz nasıl ?

İncim 2750 diyor..10 aylık olsa gerek..
    Odası güzel,yemeği 2 öğün...
    Devlet yoksa bende oraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Odalar kaç kişilik??
  • quote:

Orijinalden alıntı: CdrcX

quote:

quote:

Odalar kaç kişilik??

4-6 arası..
    Altı değil yani..

• tmm sagolun :)) peki bu okullar kaçta açılacak ?? bir de muafiyet sınavı ne vakit yapılacak ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Hepsi taşındı gezdim ben üniyi. Çok güzel olmuş ama tek sorun dağ başında olmasından dolayı soğuklar. 2.öğretimlere acıyorum şuan. Buz gibi havada hele de kışın ne yapacaksanız acaba :)

sogukmu ....yok bu soguk olamaz baska bısı bu merkezde yamur yagmazken kampuse kar yagdıgını bılıyom haa 2 3sene once kar yolları kapamaıs mıllet mahsur kalmıs kampıuste
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Hepsi taşındı gezdim ben üniyi. Çok güzel olmuş ama tek sorun dağ başında olmasından dolayı soğuklar. 2.öğretimlere acıyorum şuan. Buz gibi havada hele de kışın ne yapacaksanız acaba :)

sogukmu ....yok bu soguk olamaz baska bısı bu merkezde yamur yagmazken kampuse kar yagdıgını bılıyom haa 2 3sene once kar yolları kapamaıs mıllet mahsur kalmıs kampıuste

mezun olunda biz ne şartlarda okuduk diye anlatacağız:)
  • quote:

quote:

ben de şimdi incim i aradım konuştum kayıtta geç kalırsak bir sıkıntı falan olur mu diye de geçen sene % 70 le o bina doluydu dedi yeni yapılacak olan bu seneki evde tam internet sitesindekininkarşısındaymış ranza sistemi değil normal yatak şeklinde odalar 1-5 kişi olacak ve ayrıca etüd salonu gibi bir şey daha olacakmış bu senekilerde. .
    1-5 kişi 2750 ile 4750 arası fiyatlar yani 4 kişi 3500 civarıdır heralde

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.