Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben ingiliz dili ve edebiyatı bölümünde olacağım
    bu bölümde hazırlık var mı
    muafiyete girmem gerekir mi
    hazırlık okursam normal olarak 5 yıl mı oluyor
  • sizin bölümde hazırlık var da sen zaten ingiliz dili ve edebiyatındasın
    geç yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_50cent

sizin bölümde hazırlık var da sen zaten ingiliz dili ve edebiyatındasın
    geç yani

edit: muafiyet gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

arkadaşlar ben ingiliz dili ve edebiyatı bölümünde olacağım
    bu bölümde hazırlık var mı
    muafiyete girmem gerekir mi
    hazırlık okursam normal olarak 5 yıl mı oluyor

Siz terci yaparken nereye bakıyorsunuz anlamıyorum..
    Çoğu soruyor var mı,yok mu diye..

Al bakıyoruz kitapçığa..
    15,17 demiş özel maddede KOÜ ingiliz dili ve edebiyatı..
    Hemen 15,17 ne demek kodlara bakıyoruz..

15 : Bir yıl zorunlu hazırlık vardır,hazırlık 4 yıla ait değildir,sınavı geçen 1e geçer
    17 : Eğer hazırlıkta sınıfında başarısız olursan türkçe bölüme geçersin..

• Arkadaşlar burada muafiyet sınavının 25 eylülde yapılacağı yazıyordu. Akademik takvimde 14 eylül derslerin başlama tarihi olarak veriliyor. Bana biraz ilginç geldi. Bizim derslerin ne zaman başlayacağı ve bizim o dönemde ne yapacağımız hakkında bilgisi olan var mı? 25 eylül tarihi kafamı oldukça karıştırdı. ben 10-11 eylül gibi yapılır diye düşünüyordum. Bilgisi olanın paylaşması iyi olur.

ZARF GELEN NERDE OLDUĞUNU VE GELDİĞİNİ SÖYLERSE İYİ OLUR.

• 14 eylülde başlıyoda birçok kişi ilk hafta tanıtım diyolar,okulun yarısıda gelmez bence çünkü 1 hafta sonra bayram var birde.

Benim anlamadığım bi olay var muafiyete girmedik diyelim,mecburen geçmiş olmicaz ve 1 yıl hazırlık okumamız gerek değil mi.Sınava girip kalma diye bir durum söz konusu mu? ztn kalsak yine hazırlığa kalcaz
  • muafiyet ne zmn yapılacak arkadaslar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: smh_60600

Arkadaşlar burada muafiyet sınavının 25 eylülde yapılacağı yazıyordu. Akademik takvimde 14 eylül derslerin başlama tarihi olarak veriliyor. Bana biraz ilginç geldi. Bizim derslerin ne zaman başlayacağı ve bizim o dönemde ne yapacağımız hakkında bilgisi olan var mı? 25 eylül tarihi kafamı oldukça karıştırdı. ben 10-11 eylül gibi yapılır diye düşünüyordum. Bilgisi olanın paylaşması iyi olur.

ZARF GELEN NERDE OLDUĞUNU VE GELDİĞİNİ SÖYLERSE İYİ OLUR.

Verdiğin bağlantıdaki tarih(25 eylül) zorunlu hazırlık eğitimi olmayan fakülteler için(mühendisliklerin 2. öğretim olanları. sen 2. öğretimdeysen onu bilemem).

"Yukarıda bildirilen fakülte ve yüksekokul öğrencilerimizin 15 Eylül 2009 tarihinde yapılacak olan Hazırlık Sınıfı Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavına girmeleri mecburidir. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler fakülte ve yüksekokullarının 1 . sınıfına geçmeye hak kazanırlar. Başarılı olamayan öğrenciler ise bu sınavda almış oldukları notlara göre Hazırlık sınıflarına yerleştirilirler. Öğrencilerin hazırlık sınıflarında verilen eğitimden maksimum düzeyde verim alabilmeleri için Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavında soruları bilinçli cevaplandırmaları gerekmektedir. Öğrencilerin Hazırlık Sınıfı Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavına girebilmeleri için 25 YTL olan sınav ücretini İş Bankası İzmit Merkez Şubesi 2400 1362005 nolu hesabına yatırarak dekontlarını en geç 9 Eylül 2009 tarihine kadar Anıtpark Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıfları sekreterliğine teslim etmeleri ve Muafiyet / Seviye Tespit Sınavı Giriş Belgeleri’ni almaları gerekmektedir. Bu belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır. "

Arkadaşlar bu da I. öğretimler için olan muafiyet sınavının bilgileri(Mühendislik vs). Arkadaşın verdiği ekte yazanlar bunlar. Yani sınav 15 eylülde.

Edit: Mekatronik ve elohab mühendisliklerinin 2.öğretim olanları da zorunlu hazırlık eğitimi alan bölümler arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitoScaletta -- 22 Ağustos 2009; 0:23:56 >

• @remove44

çok teşekkürler ben en altta yazan o tek satırı gözden kaçırmışım. 1.öğretim benimki. link öğrenci işlerinin 19 ağustosta yayınladığı duyuru.
  • Bugün zarf geldi kocaeli üniversitesinden. 15 Eylül hazırlık muafiyet sınavı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Bugün zarf geldi kocaeli üniversitesinden. 15 Eylül hazırlık muafiyet sınavı.

kargoyla mı geldi? hangi il bu arada?
  • quote:

Peki sadece muafiyet sınavından mı bahsediyor? İçinde kayıtlarla ilgili veya kayıtta yanımızda bulundurmamız gereken bir belge var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrixcafe

quote:

kargoyla mı geldi? hangi il bu arada?

postayla gelmiş sanırım kalktığımda kapıdaydı. istanbul.

quote:

Peki sadece muafiyet sınavından mı bahsediyor? İçinde kayıtlarla ilgili veya kayıtta yanımızda bulundurmamız gereken bir belge var mı?

hepsi yazıyor. Kayıt için gerekli olan şeyler filan. Harita var içinde büyük.

• Arkadaşlar merhaba , bende ingiliz dili ve edebiyatı i.ö kazandım bu sene kazanan tüm arkadaşlarımı kutluyorum şimdiden.
    Şimdi benim takıldıgım bi konu var, ben dün İş bankasına gittim yatırmam gereken 481 lirayı yatırmak istedim ancak öğrenci numaramı verdigimde , oradaki görevli kişi bana ögrenci tanımsız dedi.Sanırım kayıtlar başlamadı numaramıda doğru şekilde verdim ancak aynı şekilde yine tanımsız dedi.Bende neden böyle oldugunu anlayamadım.Sadece neden böyle bir şey olduguna anlam veremedim ve sizlerle paylaşmak istedim.
    Ayrıca 481 lira ile 50 lirayı bankaya yatırıp ikisinin makbuzunu alacagız değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogancan52

Ayrıca 481 lira ile 50 lirayı bankaya yatırıp ikisinin makbuzunu alacagız değil mi ?

Evet.
  • @alprkrkmz

Doğan yeni kazanmış..Kayıta harcı ile gidecek..
    KOÜ 27 ağustosda açıyor hesapları..
  • arkadaslar ozur dılerım yanlıs bılgı vermısım adam gıbı okumadan hemen sılıyorum mesajı tekrar pardon
  • wayy be
    hazırlığa gideceğim zaman bende site site arardım ne olacak diye
    şimdi 2 olduk
    2 yıl ne ara geçti yav
  • Benim zarf da geldi bugün.
  • @chelick
    Hangi il olduğunu söyler misin?
    İçinde neler vardı? Özetlersen iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.