Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zarf geldi. ist-kartal. içinden 2 tane şey çıktı. tekinin önünde kocaman bir harita var arkasında ise üniversiteyi tanıtan yazılar. bir kağıttada yabancı dil ve hazırlık sınıfı ile i ilgili bilgiler veriliyor. zarfın üzerinde de öğrenci no yazıyor. zaten siteden öğrenmiştik. kısacası zarfı gelmeyen öğrenciler hiç üzülmesin bişi yok. eğer istiyorlarsa ptt'ye gidip sorabilirler ayrıca. bir arkadaşın öyle olmuş geçen seneden. evine gelmemiş gidip ptt'den almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

İlk hafta derslere girmezsiniz sonra sınavlarda o ders de işlenenler çıkar öyle kalırsınız

Ne işiniz var gidin işte

ilk hafta o kadar ders kasarlar mı ya , tanıtım günleri vs bir şeyler yazıyordu. ama ben gidecem zaten size sordum
  • ben gelen zzarfı kaybettim de :D .. 15 eylul muafiyet sınavım var . 24 eylul acılıyo diye yazıyo ( ya da ben oyle hatırlıyorum ) ???? =????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_50cent

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

İlk hafta derslere girmezsiniz sonra sınavlarda o ders de işlenenler çıkar öyle kalırsınız

Ne işiniz var gidin işte

ilk hafta o kadar ders kasarlar mı ya , tanıtım günleri vs bir şeyler yazıyordu. ama ben gidecem zaten size sordum

ne tanıtımı kardes hayırdır hocalar elınızden tutup okulu gezdırecek
    ık hafta degıl ılk ders ders baslar ama ılk konular sıvavda cıkmaz orası ayrı mevzuu

• arkadaşlar
    koülüler olarak bir imza yapsak nasıl olur
  • iyi olur. yapalım.
  • Bana zarf hala gelmedi,gelmeyen var mı acaba
  • Bana da gelmedi daha (MERSİN)
  • eğer cuma'ya kadar gelmez ise ptt'ye gidip bir sorun. eğer ptt uzaksa emin olun zarfı alsanız bile gittiğinize değmez . izmit ve çevresinin kocaman bir haritası var o kadar yani. diğer bilgileri zaten kou'nun sitesinden okuduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 24 Ağustos 2009; 22:16:28 >
  • Arkadaşlar kalacak yer işini ne yaptınız? Benim babam memur(öğrt.) olduğu için yurt çıkmaz dediler. Bugün babamla buradaki yurt müdürünü görmeye gittik. Kendisi hem okul arkadaşımın babası hemde babamın okul arkadaşıdır. Bana açık açık sunu söyledi "kocaelide yurt işi zor çıkar. belki abinde üni öğrencisi olduğu için bir ihtimal çıkar. Çıkmazsa milletvekiline rica edin ancak o zaman belki çıkar."
    Arkadaşlar olabilirmi böyle birşey, alenen bana ancak bu iş torpille olur dedi. Zaten dh daki arkadaşlar demişlerdi ama fazla ihtimal vermemiştim. Bu gidişle ancak çadır kurup kalacam herhalde. Özel yurda verecek kadar param yok. Cemaat yurtlarına gitmeyide ben istemem. İlk seneden ev işi baya zor. Yurtta çıkmaz diyorlar. Benimle aynı durumda olan birileri varmı? Varsa ne yapacaklar?

Banada zarf hala gelmedi.
  • Bu muafiyet sınavını indirdim baktım bu ne abi benim böyle ingilizcem olsa ben daha ooo ooohazırlık okurum büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson5

Bu muafiyet sınavını indirdim baktım bu ne abi benim böyle ingilizcem olsa ben daha ooo ooohazırlık okurum büyük ihtimal

aynen kanka ben de hazırlığa dewm :D
  • okullar 14 ünde acılcak .. ee sınav 15 inde .. 1 gun napcaz okulda :D ???
  • Arkadaşlar onaylı nüfus cüzdanı örneği olarak muhtarın verdiğini götürsek olur mu? yoksa illa noterden mi onaylatcaz? 20 lira alıyor noter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat_A -- 25 Ağustos 2009; 10:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

Arkadaşlar onaylı nüfus cüzdanı örneği olarak muhtarın verdiğini götürsek olur mu? yoksa illa noterden mi onaylatcaz? 20 lira alıyor noter

Bizim okul onaylı suret istemiyor. Aynen kendi cümlelerini yolluyorum.

"3-NÜFUS CÜZDANI VE ARKALI ÖNLÜ FOTOKOPİSİ

Nüfus cüzdanının aslı ve arkalı önlü fotokopisi (Nüfus Cüzdanınız “Öğrenci Nüfus Bilgileri” kontrol edildikten sonra iade edilecektir.)"

Ama illa istiyorsan işini garantiye almak için muhtardan onaylı suret alman fazlasıyla yeterli.
  • 1 hafta kadar önce mail atmıştım Sonuç Öğrenci Yurt'una. Daha bugün mail geldi. Paylaşmak istedim. Maili aynen kopyalayacağım için sorular altta cewaplar üsttedir.

1) tek :700
    iki : 500
    2)senelik
    3)isteğe bağlı
    4)evet var.
    5) merkez çınarlı camii karşısı izmit/kocaeli telefon numaranızdan çağrı atarsanız 532 708 53 59 numaralı telefona daha detaylı bilgi verebiliriz.
    iyi çalışmalar
    HARUN ŞAHİN

17 08 2009 tarihinde mahir sorguc <ironicman@hotmail.com> yazmış:

İyi günler,
    Yurdunuzla ilgili birkaç sorum olacak:>>>>
    1- Tek ve iki kişilik odaların fiyatları ne kadar ? (Genel bir fiyat cetveliniz var ise mail aracılığıyla gönderirseniz sevinirim.)
    2- Sözleşmeleri senelik mi, dönemlik mi yoksa aylık mı yapıyorsunuz ?
    3- Her odada TV bulunuyor mu ?>
    4- Belirli giriş-çıkış saatleriniz var mı ?
    5- Açık adresiniz lütfen.
    Bilgilendirirseniz sevinirim.
    İyi çalışmalar...
    Hasan Mahir SORGUÇ

• quote:

Orijinalden alıntı: Paft

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

Arkadaşlar onaylı nüfus cüzdanı örneği olarak muhtarın verdiğini götürsek olur mu? yoksa illa noterden mi onaylatcaz? 20 lira alıyor noter

Bizim okul onaylı suret istemiyor. Aynen kendi cümlelerini yolluyorum.

"3-NÜFUS CÜZDANI VE ARKALI ÖNLÜ FOTOKOPİSİ

Nüfus cüzdanının aslı ve arkalı önlü fotokopisi (Nüfus Cüzdanınız �Öğrenci Nüfus Bilgileri� kontrol edildikten sonra iade edilecektir.)"

Ama illa istiyorsan işini garantiye almak için muhtardan onaylı suret alman fazlasıyla yeterli.

ÖSYM kılavuzunda onaylı ötneği yazıyor da o yüzden sordum. Kılavuzu boşverip sadece okulun istediklerini götürmemiz yeterli dimi?

• Ya şimdi ne desem yalan olur. Ama bu konunun ÖSYM'yi ilgilendireceğini sanmıorum. Sen o zaman işini garantiye almak için onaylı suret al muhtardan. Kafan rahat olsun.
  • benide alın siyaset bilimi ve kamu yönetimi.

arkadaşlar üniversitede ortam nasıl, bölümüm bölümümün hocaları nasıl bilenler biraz anlatırlarsa iyi olur. teşekkürler.
  • Ben kocaeli iletişim rts kazandım.

Bana da zarf gelmedi

İstanbul

Kartal

Uğurmumcu

Tamam az önce baktım gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 25 Ağustos 2009; 12:31:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.