Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ERMAN3250

Hazırlık okuyacagını düşünen arkadaşlar.İnglizceniz gerçekten iyi degilse seviye sınavında bilerek kötü yapın sonra cok zorlanırsınız.

Yurt olarak okulun içindeki Yavuz selim yurdu çok güzel onun dışında ben incimi önerebilirim.İlk hafta fakülteye kimse gitmez ama hazırlık sınıfları kesinlikle ilk günden ders işler tecrübeyle sabit

Adam sırf tecrübe ya

Umuttepe kampüsüne yakın olmak istayenler Akademi ve Bil yurtlarıyla da iletişime geçebilirler,ama fiyatları biraz yüksektir arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

quote:

Orijinalden alıntı: ERMAN3250

Hazırlık okuyacagını düşünen arkadaşlar.İnglizceniz gerçekten iyi degilse seviye sınavında bilerek kötü yapın sonra cok zorlanırsınız.

Yurt olarak okulun içindeki Yavuz selim yurdu çok güzel onun dışında ben incimi önerebilirim.İlk hafta fakülteye kimse gitmez ama hazırlık sınıfları kesinlikle ilk günden ders işler tecrübeyle sabit

Adam sırf tecrübe ya

Umuttepe kampüsüne yakın olmak istayenler Akademi ve Bil yurtlarıyla da iletişime geçebilirler,ama fiyatları biraz yüksektir arkadaşlar.

Tecrübe varda bilgi almak isteyen yok sanırım!!

• Kardeş bu dediğin temkine baktım.iyi bir yere benziyor. yavuz selim çıkarsa yurtkurdan hesap kitap yapıcam hangisi daha uygun ve bana fazladan zaman bırakıyorsa onu seçicem.ilk sene anıtparktayız.çünkü muafiyet sınavı zor gibi gözüküyor.
  • imza süper ellerine sağlık kanka !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: chelick

Doğmarda da yemek yok. Sadece barınma. Tabldot çıkıyormuş 3,5 liraya. Ya incimde 5 kişilik odalarda var 2750 ile 4750 arası değişiyor fiyatlar. İncimin 2 binası var. Birisi geçen sene açılmış biri bu sene açılacak. Geçen sene açılan yerin malzemeleri filan daha lüks başka bişey yok. O da fiyata yansıyor. Ben bu sene açılacak olan yeri düşünüyorum. Bakalım nolcak. Arkadaşın dayısı gezdirdi bizi. Beldeye gitmeyi unuttuk

Ozaman Doğmar'da eleniyor gibi..

Kalanları yazim ben..
    Cumhuriyet yurdu ,aylık 400TL üstü
    Sonuç , 250 350 arası
    Temkine baktım,2 öğünlü,halı sahalı bayağı hoş,275 sabit,ranzasız
    İncim,sende yazmışın,en azdan yazim 2750 dönemlik..8 ay desek 340 falan
    Belde,hala belirsiz..

Abi SONUÇ ile ilgili 1 yanlısın war sanırım. 250 350 demişsin. Ben yukarıda 1 yerde adamla mailleşmemi paylaşmıstım. tek kişilk oda için 700, ikili için 500 dio. Bu fiyata bakılırsa en kalabalık odası 350'ye geliyor. 250 mümkün değil gibi. Yanlışım mı war ?

• arkadaşlar şu okulun sitesinden çıkardığımız öğrenci dosyası ve bilgi forumunu ayrı 1'er sayfalara çıkardınız değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrixcafe

arkadaşlar şu okulun sitesinden çıkardığımız öğrenci dosyası ve bilgi forumunu ayrı 1'er sayfalara çıkardınız değil mi?

2 sayfayı dolduruyosun. Ayrı ayrı, yani 2 sayfa olacak şekilde çıkarıyorsun. benim sayfada böyle bir uyarı var:

Not:öğrenci dosyası ve bilgi formunu almadan önce baskı ön izlemeden kontrol ediniz. Öğrenci dosyasının ve bilgi formunun herbiri 1 sayfaya sığmalıdır. Sğmıyorsa kenar boşluklarını ayarlayarak A4 boyutlarında çıkmasını sağlayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar şimdi arkadaşa cevap yazarken farkettim. Öğrenbi bilgi sistemine yeni veriler girilmiş.

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİNDEN SAYFANIZI KONTROL EDERSENİZ İYİ OLUR.
  • Mühendislik fakültesi özellikle İnşaat mühendisliği için soruyorum taşındımı Umuttepe kampüsüne ?

Yoksa kayıtları orda alıp eğitim sanayideki vinsan kampüsündemi verilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smh_60600

Arkadaşlar şimdi arkadaşa cevap yazarken farkettim. Öğrenbi bilgi sistemine yeni veriler girilmiş.

girdim baktımda yeni verileri farkedemedim, onlar neler acaba? her gün girdiğim için belki yeni gelmemiş de olabilir.
  • pardon ama bu temkın cemaat yurdu deılmıydı be
  • Aslında kasdettiğim sistemin çalışma fonksiyonuydu. Daha önceden sadece göstermelik, yani alışma sürecinde hiç bir yere girilmiyo sadece form doldurmak için anasayfadaki verilere girilebiliyordu. Şu anda çoğu şeyin aktif olduğunu gördüm. Örnek verecek olursak benim harç bilgilerim yazmıyordu ama şimdi yazıyor. Bunun gibi sol taraftaki seçeneklere baktığımda aktif hala geldiğini farkettim. Ama bu ne zaman oldu onun farkında değilim.
  • evet o harç bilgisi bugün eklendi sanırsam. ama sol tarafdaki şeyler zaten aktifdi. aktif derken giriliyordu . ama içinde birşey yok yine boş.
  • quote:

Abi SONUÇ ile ilgili 1 yanlısın war sanırım. 250 350 demişsin. Ben yukarıda 1 yerde adamla mailleşmemi paylaşmıstım. tek kişilk oda için 700, ikili için 500 dio. Bu fiyata bakılırsa en kalabalık odası 350'ye geliyor. 250 mümkün değil gibi. Yanlışım mı war ?

8 kişilik oda dostum 250 lira..

quote:

Arkadaşlar şimdi arkadaşa cevap yazarken farkettim. Öğrenbi bilgi sistemine yeni veriler girilmiş.

Hepsine baktım..
    Hiçbir yeni gelen bilgi yok..

Düzeltme:
    Şimdi ne demek istediği anladım,evet harç bilgisi gelmiş..

quote:

pardon ama bu temkın cemaat yurdu deılmıydı be

Umarım değildir..
    Araştırmadım gerçi ama,rastlamadım böyle bir bilgiye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 25 Ağustos 2009; 23:37:13 >

• arastırın derım ama temkın yurdu malum cemaaet yurdu sanırım
  • Evet şimdi daha dikkatli inceledim. Sadece harç bilgilerinin yeni olduğunu farkettim.Aslında ben zaten bakmadığım(hatırlamadığım) seylerin yeni olduğunu sandım.

temkin yurdu hangi cemaatin yurdu bu arada.
  • 1 eylulde izmitteyim .. yurtlarda leptop icin kablosuz internet mevcut mu ???
  • Şimdi Yavuz Selim çıkmazsa eve çıkmayı düşünüyorum ama 30undan sonra hemen o işleri ayarlayabilir miyim sizce? Nerde ev tutabilirim? Okula yakın evler var mı? Fiyatları nasıl? Ben okula gittim yerini falan gördüm ama şehirde araştırma yapma fırsatım olmadı. Şehir merkezinden git gel sorun olur mu sizce?

Edit: Yavuz Selime kendimiz internet çektirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 26 Ağustos 2009; 6:43:29 >
  • Şuana kadar Harç Ücretlerini yatırmada sorunu olan oldumu acaba ?
    2 tane İş Bankası Şubesine gittim Öğrenci Numaram tanınmadı..Fakat Öğrenci Bİlgi Sisteminden rahatca girebiliyorum Numaramla :S
    Ne yapmam gerek bilgi verirmisiniz _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyass_57

Şuana kadar Harç Ücretlerini yatırmada sorunu olan oldumu acaba ?
    2 tane İş Bankası Şubesine gittim Öğrenci Numaram tanınmadı..Fakat Öğrenci Bİlgi Sisteminden rahatca girebiliyorum Numaramla :S
    Ne yapmam gerek bilgi verirmisiniz _?

Harç ücretlerini 27 ağustan itibaren yatırmaya başlıyoruz. muhtemelen o yüzden tanımamıştır. Önceki sayfalardada(veya başka topicte) demişti bir arkadaş. yani acele etme yarın yatırırsın çünkü ben öyle yapacağım.

Bu linkte:
    ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:

YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLER 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN YATIRMALARI GEREKEN ÖĞRENCİ KATKI PAYLARINI (HARÇ ÜCRETLERİNİ)27 AĞUSTOS 2009 TARİHİNDEN İTİBAREN YATIRABİLECEKLERDİR.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.