Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serhat_A

Harç yatırabilen var mı? Bankaya gittim okul ile ilgili işlemler yapılamıyor dediler...

Bende bugün gittim kocaelinin hesapları daha açılmamış dediler.

Ayrıca sadece harç miktarı gözüküyor.50 tl lik katkı payı ve 25 tl lik ingilizce sınavı hesaplarda görünmüyor
  • arkadaşlar tıpta hazırlık yok dimi şimdi.. peki ing sınavına girmimz lazm mı.. girince sene iiçinde derslerde muaf oluyomuşuz falan die duydm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

beyler simdi ben makine muh. gunduz cuyum .. okul tam olarak ne vakit acılcak ??? :)

Bu nasıl bir soru ?
    Nasıl kazandın sen mühendisliği
    İÖ mü örgünmü bakmadınmı hiç sonucuna ?

muhendisliği bu kelimeyi bilmiyoruz diye mi kaybedicez .. her neyse ne zaman acılcak siz onu soyleyin ??

gir okulun sitesine bak allah allah bu kadar üşengeç adam yok

• @_OlguN_;aynı soruyu bir önceki sayfada sordum,elinde klavuz olan arkadaşlar sağolsun tenezzül edip cevap verememişler.Bu yüzden gidip klavuzu postaneden aldım(yakın değil).Öyle bir durum bizde yok,istediğin gün gidebiliyorsun sanırım.Ben 31.de yani p.tesi gidiyorum,işi sağlama almak lazım

@Serhat_A;bende harç yatıramadım,sadece harç değil,ing sınavı ve kayıt ücretinide yatıramadım...
  • kocaeli üniversitesi myo elektrik ikinci öğretim benide ekleyin arkadaşlar bu arada bir sorum olacaktı myo ne zaman ders vermeye başlıyor bugün gittim okulu dondurmuştum hem onu sormaya hemde harçlrı falan gelecek ayın 7 si ile 11 i arasında harçlar yatırılıp dersler seçilecekmiş hangi dersleri seçsem bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 27 Ağustos 2009; 19:03:40 >
  • Üniversitenin sitesine giremiyorum sizde de aynı sorun varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson5 -- 27 Ağustos 2009; 19:08:56 >
  • Ben daha siteden çıktımı alamadım haftaya alsam sorun olmaz dimi
  • @BlackEdition
    Bende yarın yatırırsam pazartesi sabahtan ordayım..

@AnotheRDie
    4 Eylül 17.00'ye kadar vaktin var..
    Kayıdı kaçırdınmı,hakkın iptal olur,seneye sınavada girsen puanın düşük gelir..
  • quote:

@BlackEdition

@AnotheRDie

Niye gerilim veriyonki

dipçik. Pazartesi halledip gelirim bende büyük ihtimalle isterseniz görüşüp tanışalım

• Arkadaşlar kafam karıştı şimdi ben de üniversiteden istenen belgelerin yüzde 90 ı tamam resim çıktı vs.ama bu okula yatacak harç mevzusu kafamı karıştırıyor kyk sonuçları ne zaman açıklanacak onda burs için başvurduysak ne yaapcağız mesela bu harç katkı ve muafiyet sınavının paralarını kayıtların başladığı ilk gün yatırabilirmiyiz yoksa illa daha öncemi yatırmak lazım kafam çok karıştı ya birde bu ücretleri mesela ben istanbuldayım burdaki iş bankasına yatırsam olurmu illa izmit e mi yatırmam lazım bir bakın şu sorularıma yardım eden
    Dostlarıma çok Teşekkürler....
  • quote:

@BlackEdition

@AnotheRDie

İnternetten başvuruyu bende yapmadım,yarın halledeyim hemen...

5x5 cm dh amblemini çıkartalım,p.tesi herkes yapıştırır yakasına,böylece tanırız birbirimiziOlmadı kırmızı karanfil takarız
  • Bugün harcı ve sınav ücretini yatırdım..
    Fakat 50tl kayıt ücreti çıkmadı ?
    Yapacak birşey yok..
  • Bende az önce bankadan geldim. Sadece 50 TL kayıt ücretini yatırabilidim, bankadaki görevli harç borcumun sistemde henüz görünmediğini söyledi.
    İLginç

Saygılar...
  • Bu ne karışıklık yaww..

biri der harcı yatırdım 50 yi yatıramadım öteki ders harcı yatıramamdım 50 tl yi yatırdım.Offff kafam karıştı.

Okulda geçici banka diye birşey kuruluyor mu?
    bizim burda kocaelide okuyan bir abla var.kayıt zamanında geçici bankalar var dedi.ordan herşeyi tek kalemde yatırabiliyorsun demişti.
  • bende bilgisayar öğretmenliği iö kazandımmm ..... bendeeeee

• Kayıt ücretini bugün yatırmak şart mı?Ben p.tesi sabah yatırıp,öğlen gibi kocaeli'ye geçmeyi düşünüyorum.Kısa bir deyişle kayıt ücretinin(50 tl) son ödenme tarihi var mı?

Öğrenci bilgilerini dolduruyordum,1-2 sorum var.

-Mezun Olduğu Lise veya Dengi Okulun bölümündeki;

Kolu ve Mezuniyet tarihini anlamadım.Mezuniyet tarihini diplomadaki tarihi yazdım(diplomayı lise bittikten 1 yıl sonra almıştım[ders borcum vardı]).Kolu dediğini anlamadım,alanımı mı yazacağım?

Edit:Ekleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 28 Ağustos 2009; 16:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEdition

Sınav ücretini bugün yatırmak şart mı?Ben p.tesi sabah yatırıp,öğlen gibi kocaeli'ye geçmeyi düşünüyorum.Kısa bir deyişle sınav ücretinin(50 tl) son ödenme tarihi var mı?

Kayıt ücreti olmasın o ?

Ben bütün herşeyi pazartesi ödeyip öğleden sonra geçicem üniversiteye.
    Sorun olmaz heralde.
  • pazartesi sabah anıtpark a gidip,25liralık sınav dekontunu verecem..
    merkezde çıkarsa 50TL kayıt parasını yatırıp,tepe çıkacam..
    biliyorum,umuttepe ki iş bankasının önü kuyruk olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEdition

Sınav ücretini bugün yatırmak şart mı?Ben p.tesi sabah yatırıp,öğlen gibi kocaeli'ye geçmeyi düşünüyorum.Kısa bir deyişle sınav ücretinin(50 tl) son ödenme tarihi var mı?

Kayıt ücreti olmasın o ?

Ben bütün herşeyi pazartesi ödeyip öğleden sonra geçicem üniversiteye.
    Sorun olmaz heralde.

Cvp. için teşekkürler,yanlış yazmışım düzelttim.
  • Arkadaşlar herşeyi yatırdım. pazar akşama biletimi ayırttım. pazartesi okuldayım.

Arkadaşlar sabah 10:00 sularında iş bankasına(tokat) gittim. Bana sadece 29 tl (katkı kredisine başvurduğum için farkı bu kadar) harç parasının göründüğünü söyledi, yatırdım. Tekrar baktı ve 50 TL(kayıt ücreti) daha göründüğünü söyledi, neyse onuda yatırdım. muafiyet sınavının sistemde görünmediğini söyledi bende çıktım. Çünkü:

quote:

Orijinalden alıntı:

Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavına girebilmeleri için
    25 YTL olan sınav ücretini İş Bankası İzmit Merkez Şubesi 2400 1362005 nolu hesabına yatırarak dekontlarını en geç 9 Eylül 2009 tarihine kadar Anıtpark Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıfları sekreterliğine teslim etmeleri ve Muafiyet / Seviye Tespit Sınavı Giriş Belgeleri’ni almaları gerekmektedir. Bu belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

böyle bir duyuru yapılınca İzmitte yatırırım diye düşündüm. Ama sonra birşey farketmeyeceği kanısına vararak kapıdan döndüm ve gittim 25 TL olan muafiyet sınavının parasınıda Kocaeli üniversitesi vakfı(hesap numarası bu ada aitmiş.) hesabına yatırıp ismimi ve numaramı dekonta not düşürdüm.

Not: Bunaları yaparken yanımda babamda vardı. Beraber durum tespiti yaparak yanlış ve eksik birşey yapmadığımız kanısına vardık ve bankadan ayrıldık.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.