Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam teşekkür ettim o zaman öyle yapim

dipçik.komik gelcek ama emin olmak istiyorum öğrenci no 'ya lisedeki numaramızı yazıcaz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 29 Ağustos 2009; 12:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Tamam teşekkür ettim o zaman öyle yapim

dipçik.komik gelcek ama emin olmak istiyorum öğrenci no 'ya lisedeki numaramızı yazıcaz dimi

Biraz komik ama sorun çıkmasın diye tereddütünüzü anlıyorum. Evet lisedeki numaranızı yazıyorsunuz. Formu doldurduktan sonra da birkaç kez kontrol etmenizi öneririm.

• Teşekkür ederim kafede doldurcam bi sorun çıkmaz umarım
  • formu renkli mi basıcaz
  • Konuda kimse varsa form ile ilgili 2dk msn adresini pm'den atabilirmi acaba?
  • Tüm formu doldurup çıkardım ben..
    Tüm soruları sorabilirsiniz..

Özyıldırım yurtta yemek yokmuş,belirtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 29 Ağustos 2009; 15:48:28 >
  • Üniversiteye girş Şekli Bölümünü biz doldurmucaz dimi ?
  • Hocam formu doldurdum 2 tane ayrı ön izleme geldi ?
    Yani 2 tane ayrı çıktımız olcak dimi elimizde ?
    Bide mesela annenizin çalıştığı yer diyo çalışmadığı için boş bıraktım felen ?

dipçik. öğrenci bilgi formunun altında öğrencinin imzası ve tarihi yazıyor orayı napcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 29 Ağustos 2009; 16:53:17 >
  • Lise numaranızımı yazıyosunuz ?

Bi yanlış olmasın. Üniversite öğrenci numaralarınız belli. Oraya sanırsam o yazılacak. Tabi bben geçen sene kayıt oldum tam hatırlamıyorum ama bi bakın yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Hocam formu doldurdum 2 tane ayrı ön izleme geldi ?
    Yani 2 tane ayrı çıktımız olcak dimi elimizde ?
    Bide mesela annenizin çalıştığı yer diyo çalışmadığı için boş bıraktım felen ?

dipçik. öğrenci bilgi formunun altında öğrencinin imzası ve tarihi yazıyor orayı napcaz.

2 tane ayrı çıkacak..
    Pencere gelince,yanlamasına genişlet..
    2 sayfa olacak ozaman..2 ayrı parça halinde çıkarcan..
    Anne çalışmıyorsa boş kalacak..

İmzayı boş bıraktım..Kayıtta atarız
  • toplam 4 sayfa çıkartmayı unutmayın sanırım istenilen belgelerde o sayfaların birde diğer kopyasını istiyorlar...

NOT:Bu belgeleri temin ederek kayda gelirken yanınızda getiriniz. Kayıtta kullanacağınız belgelerin fotokopilerini çektiriniz ve yanınızda bulundurunuz. yazıyor sitesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 29 Ağustos 2009; 19:56:12 >
  • Arkadaşlar lise numaramızı yazıyormuşuz.

@AnotheRDie
    Senin numaranın sonu kaç. Gerçi aynı sınıfta değilmişiz ama bunun muafiyeti var, sınıf belirleme sınavı var, varda var yani. Karşılaşırsak felan "N'yaptın DH kardeşim." derim.
    benim adım belli zatende yinede söyleyeyim: no nun sonu 14.

@dangerous210
    Çok teşekkür ederim. Gerçekten içim rahatladı, kendimi iyi hissetim.

edit:@dangerous210 arkadaşa teşekkür etmeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smh_60600 -- 29 Ağustos 2009; 20:53:09 >
  • semih dostum iyi güzel dedinde okul no sunu lisenin adını bölümünü vs istediği yere yazıyosun dolayısı ile o lisedeki okul numarandır
  • @Jackson5
    Sağol ben arkadaşın dediğini yanlış anlamışım. sen uyarınca topici iyice okudum ve haklı olduğuna kanaat getirdim.

Dediğiniz yere baktım. Bende lise numaramı yazmışım.
  • Beyler ne zaman gidiyosunuz kayıta.Ben salı günü ordayım büyük ihtimail
  • Arkadaşlar salı günü gitmeyi planlıyordum ama pazartesi sabahtan bankada işlerimi halledip okula geçmeyi düşünüyorum.

Pazartesi gidip tanışmak isteyenler olursa Pm atsınlar yada Dh pankartı açsınlar
  • Yarın akşam 7 de çıkyorum pazartesi sabah 5 te izmitteyim. Herşeyi pazartesi ayarlamaya çalışacağım.

Artık kayıttan sonra organizasyonla "DH buluşması" felan yaparız
  • 14ünde okul açılıyo ztn o aralar boş oluruz sonra orda bi DH çıkartması yaparız artık
  • Valla ben hep buralardayım.
    Şehir dışından erken gelcekseniz çekinmeyin çağırın takılırız
  • Benide ekleyin biraz geç gördüm kou makine muhendisliği ama ikinci öğretim dışlamayın
    ben de salı sabah bincem otobuse ankaradan gelicem öğlende orda olurum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.