Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar. Ben bayabi kıdemli sayılırım Kocaeli ünv.de. Koü İnşaat teknikerliği bitirdim. İnş bu senede Koü. Jeoloji mühendisliğine başlıyorum. Aranıza bende katılmak istiyorum.
  • Yarın sabah 9.30da bankada sonrada Umuttepedeyim hayırlısıyla

@Loxia
    Hoşgeldin hocam. Hayırlı olsun.
  • Saol benim biraz kaydım son günlere kalıcak sanırım. Daha 2yıllıktan mezuniyet belgemi alamadım staj komisyonu yarın onaylıcak ve en geç yarından sonraya mezuniyet belgem çıkıcak sanırım. Eğer çıkmazsa biraz uraşıcam ama bi şekilde olucak yani:) 1 okul bitmeden dierine sarkarsan böle oluo:) Gerçi dersim yok ama stajı 2. seneye bırakınca haliyle böyle oldu. Vardır bi hayır...
  • Dün akşam arkadaş aradı. Olm ikimize de Yavuz Selim çıkmış dedi. İşte sevindik tabi kafa rahatladı en azından. Babam da derin bi oh çekti. Kayda bugün gidicektik babam dedi yurt işine bak bi yarın gideriz dedi. Neyse işte kendim baktım sonuçlara az önce. Yavuz Selim Yurdu yedeklerden 1130 Oha lan böyle bir yedeklik mi var ya?

Beyler yurt çıkmayanlar ne yapmayı düşünüyor? Okulun yerini gördüm ben en yakın yaşam birimlerinin bulunduğu bölgeye gitmek minibüs tarzı halk otobüsleriyle yarım saat sürüyor. Yollar da iniş çıkış viraj falan hakkını verdiyor. Aslında çok değil de sıkıcı yol..

Edit: İnşallah yurt bana da çıkar. Şans var mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 31 Ağustos 2009; 8:27:22 >
  • quote:

@ayyass_57
    O bölümü doldurmuyoruz. Çıktı alırken zaten orada otomatik olarak "GİRİŞ ŞEKLİ: ÖSYM" altında da puanınız, puan türü ve kaçıncı tercihiniz olduğu yazıyor.

Arkadaşım yanlışın olmasın :) kaç kere çıkardım hep o kısım boş geldi.Burayı elle doldurcaz heralde yada Okul doldurcak :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous210

Öğrenci belgesiyle kayıt yaparlar mı bilmiyoum. Forumda başka bir konuda görmüştüm ben bu olayı. Yazıyı aynen aktarayım:

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Kayıt yaptırmaya giderken yanınıza alacağınız lise diplomasının önce en az iki ya da üç noter onaylı kopyasını çıkartınız ileride ehliyet vb özel ünvanlar için ihtiyacınız olacak,şayet yapmazsanız geçici mezuniyet belgesi için belki on takla atmanız gerekecek.

Konu da şurada:http://forum.donanimhaber.com/m_33149205/tm.htm

Ehliyetim var ilerde bana lazım olacak mı bu diploma ? Lazım olacaksada ne tarz işlemlerde.Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.

• birazdan gidiyorum kayıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyass_57

quote:

@ayyass_57
    O bölümü doldurmuyoruz. Çıktı alırken zaten orada otomatik olarak "GİRİŞ ŞEKLİ: ÖSYM" altında da puanınız, puan türü ve kaçıncı tercihiniz olduğu yazıyor.

Arkadaşım yanlışın olmasın :) kaç kere çıkardım hep o kısım boş geldi.Burayı elle doldurcaz heralde yada Okul doldurcak :S

Doldurduğumuz formda bu bilgiyi girmiyoruz, böyle bir alan yok. Fakat yazdıracağım zaman gelen ekranda bilgiler dolmuş halde.

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu

Belki sende bir hata oluyordur. Öğrenci işlerini ara bir sor. Olmazsa kayıttaki görevli onu düzeltir herhalde.

Bu arada bugün kayıt yaptıran arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Bizimle kayıt sırasında neler yaşadıklarını, prosedürün nasıl olduğunu paylaşırlarsa seviniriz. Ben babamın iş durumuna göre yarın ya da öbürgün gidiyorum kayda. Şimdiden hepimize hayırlı olsun...

Düzenleme nedeni: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous210 -- 31 Ağustos 2009; 12:44:57 >

• Kayıdı yaptırdım,okumanız iyi olur !

Zorunlu hazırlık sınavı için önemli

25 TL olan hazırlık sınavı makbuzunu anıtpark'taki binaya vermiyoruz
    Umuttepe'de kayıt yaparken masanızda onuda veriyorsunuz..
    Sizin adınıza kartlar hazırlanmış,onu veriyorlar sınava girmek için..

Kayıt belgeleri için önemli

Diplomanın fotokopisine gerek yok..
    Nufusun kendisine ve fotokopisine gerek var..
    ÖSYM sonuç kesinlikle gerekli çıktısı..
    Üniversitenin çıktısını çıkartmayanlar üzülmesin,çünkü masaya gidince sizin fotonuz dahil boş kağıt hazır bekliyor..
    Çıkartıp gelirseniz çok teşekkür ediyorlar,getirmeyen çok çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

Öğrenci belgesiyle kayıt yaparlar mı bilmiyoum. Forumda başka bir konuda görmüştüm ben bu olayı. Yazıyı aynen aktarayım:

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Kayıt yaptırmaya giderken yanınıza alacağınız lise diplomasının önce en az iki ya da üç noter onaylı kopyasını çıkartınız ileride ehliyet vb özel ünvanlar için ihtiyacınız olacak,şayet yapmazsanız geçici mezuniyet belgesi için belki on takla atmanız gerekecek.

Konu da şurada:http://forum.donanimhaber.com/m_33149205/tm.htm

Ehliyetim var ilerde bana lazım olacak mı bu diploma ? Lazım olacaksada ne tarz işlemlerde.Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.

Ben normal 5-6 tane fotokopisini çektirmiştim okula vermeden önce. Ehliyetimi alırken fotokopi verdim. Noter tastikli olmasını falan istemediler. Hiç kimsede demedi noterden onaylat bunu die.

• kayıt oldum
    5 dakika bile sürmedi desem yalan olmaz
  • Yarın sabah bankadaki tüm işlemleri halledip gidiyorum üni'ye...

@_OlguN_
    @SudaEriyenAspirin

Hayırlı olsun
  • Ya kayıt ücreti bende de görünmüyor. Ne yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelick

Ya kayıt ücreti bende de görünmüyor. Ne yapacağız?

2 kere gittim ikisinde de görünmedi,umarım yarın görünür,görünmezse gazetede 3. sayfada iş bankası çalışanlarının isimlerini görebilirsiniz
  • Ben de yarın yola çıkıyorum. Önce Kocaeli'ndeki İş Bankasına, ardından Umuttepe'ye. Makbuzun Anıtpark'a verilmemesi güzel olmuş. Bilgiler için teşekkürler _OlguN_. Nasıl ortam güzel mi? Kalabalık mı çok? Bir de sıra hızlı ilerliyor mu?
  • Hallettim hayırlısı ile çok şükür üzerimden büyük bir yük gitti..Kayıt yaptıranlara hayırlı olsun.. yeni yaptıracak olanlarda hiç telaş etmesin çok kolay oluyor.. yalnız erken gitmeye bakın sıra yüzünden ama genelinde çok kolay belgeleri sırasıyla istiyor tamam birde son olarak harçlarınızı kocaelindeki iş bankasına bırakmayın bankada çok sıra oluyor kendi evinize yakın bir iş bankasına yatırın
  • Arkadaşlar kaydımı yaptırdım çok ama çok eğlenceli bi gün geçirdim

Sıra çoktu ama çabuk geçti sağolsunlar içerde hemende vakit geçti.
    Bütün fakülteleri tek tek gezdim alakalı alakasız
    Mühendislik2 fakültesi bitmiş sadece temizliği ve lambaları felen takıyorlardı bütün katları gezemedim işçiler felen vardı.
    Bu arada hazırlık için para yatırılmıcakmış.
    Ve arkadaştan duyduğuma göre hazırlık seçmeli hale gelmiş sadece seviye belirlemek için bir sınava girilcekmiş yani bu kanun haline gelmiş bursaya giden bi arkadaşım söyledi.

Bugün sıradaki herkesle tanışma imkanı bulcamı sanıyodum ama 1 kişiyle tanışabildim ne kadar güler yüzlü takılmama rağmen herkesin yüzü bi karıştı pekte bulaşmak istemedim açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 31 Ağustos 2009; 16:58:57 >

• quote:

Ben de yarın yola çıkıyorum. Önce Kocaeli'ndeki İş Bankasına, ardından Umuttepe'ye. Makbuzun Anıtpark'a verilmemesi güzel olmuş. Bilgiler için teşekkürler _OlguN_. Nasıl ortam güzel mi? Kalabalık mı çok? Bir de sıra hızlı ilerliyor mu?

Bölüme göre değişir..
    Bizim reklamcılık 30 kişi,ben geldim adam oh nerde kaldın diyor

Çok büyük ama boş kalabalık var..
    İçeri girerken veli yasak,kayıt salonunda..
    Dışardada sağda yurtlar,solda servislerin standları var..
    Kağıt veren verene..

Kayıt işlemi 5dk sürüyor..
    Sırayla istiyor belgeleri tik koyuyor..Kartında hazır zaten..

quote:

Bu arada hazırlık için para yatırılmıcakmış.
    Ve arkadaştan duyduğuma göre hazırlık seçmeli hale gelmiş sadece seviye belirlemek için bir sınava girilcekmiş yani bu kanun haline gelmiş bursaya giden bi arkadaşım söyledi.

Zorunlu hazırlık olan fakülteler var..
    Para yatırma zorunlu..

quote:

ZORUNLU YABANCI DİL HAZIRLIK EĞİTİMİ OLAN FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ
    ●Arkeoloji ( I. Öğretim) ●Gazetecilik ( I. & II. Öğretim)
    ●Biyoloji ( I. & II. Öğretim) ●Görsel İletişim Tasarımı ( I. Öğretim)
    ●Fizik ( I. Öğretim) ●Halkla İlişkiler ve Tanıtım ( I. & II. Öğretim)
    ●Kimya ( I. Öğretim) ●Radyo TV Sinema ( I. & II. Öğretim)
    ●Matematik ( I. & II. Öğretim) ●Reklamcılık ( I. Öğretim)

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
    ●Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler ( I. & II. Öğretim)
    ●İktisat ( I. & II. Öğretim)
    ●İşletme ( I. & II. Öğretim)
    ●Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ( I. & II. Öğretim)
    ●Uluslar arası İlişkiler ( I. & II. Öğretim)

MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ
    ●Mimarlık ( I. Öğretim)

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
    ●Bilgisayar Mühendisliği ( I. Öğretim) ●Çevre Mühendisliği ( I. Öğretim)
    ●Elektrik Mühendisliği ( I. Öğretim) ●Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ( I. & II. Öğretim)
    ●Endüstri Mühendisliği ( I. Öğretim) ●İnşaat Mühendisliği ( I. Öğretim)
    ●Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği ( I. Öğretim)
    ●Jeofizik Mühendisliği ( I. Öğretim) ●Jeoloji Mühendisliği ( I. Öğretim)
    ●Kimya Mühendisliği ( I. Öğretim) ●Makine Mühendisliği ( I. Öğretim)
    ●Mekatronik Mühendisliği ( I. & II. Öğretim) ●Metalürji ve Malzeme Mühendisliği ( I. Öğretim)

TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ
    ●Bilgisayar Öğretmenliği ( I. Öğretim) ●Elektrik Öğretmenliği ( I. Öğretim)
    ●Elektronik Öğretmenliği ( I. Öğretim) ●Otomotiv Öğretmenliği ( I. Öğretim)

BARBAROS DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU
    ●Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU
    ●Uçak Elektrik Elektronik Bakım Bölümü
    ●Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü
    ●Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü

KARAMÜRSEL MESLEK YÜKSEKOKULU
    ●Deniz ve Liman İşletme Programı ( I. & II. Öğretim)*
    ●Endüstriyel Elektronik Programı ( I. & II. Öğretim)*
    ●Gemi İnşaatı ( I. & II. Öğretim)*
    ●Gemi Makineleri ( I. & II. Öğretim)*
    ●Güverte ( I. & II. Öğretim)*
    ●Mekatronik ( I. & II. Öğretim)*
    *Karamürsel Meslek Yüksekokulu programlarında Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı isteğe bağlıdır. Yabancı Dil Hazırlık eğitimi almak isteyen öğrencilerin dilekçe ile Karamürsel Meslek Yüksekokulu’na başvurmaları gerekmektedir.

Yukarıda bildirilen fakülte ve yüksekokul öğrencilerimizin 15 Eylül 2009 tarihinde yapılacak olan Hazırlık Sınıfı Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavına girmeleri mecburidir. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler fakülte ve yüksekokullarının 1 . sınıfına geçmeye hak kazanırlar. Başarılı olamayan öğrenciler ise bu sınavda almış oldukları notlara göre Hazırlık sınıflarına yerleştirilirler. Öğrencilerin hazırlık sınıflarında verilen eğitimden maksimum düzeyde verim alabilmeleri için Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavında soruları bilinçli cevaplandırmaları gerekmektedir. Öğrencilerin Hazırlık Sınıfı Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavına girebilmeleri için 25 YTL olan sınav ücretini İş Bankası İzmit Merkez Şubesi 2400 1362005 nolu hesabına yatırarak dekontlarını en geç 9 Eylül 2009 tarihine kadar Anıtpark Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıfları sekreterliğine teslim etmeleri ve Muafiyet / Seviye Tespit Sınavı Giriş Belgeleri’ni almaları gerekmektedir. Bu belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 31 Ağustos 2009; 17:08:14 >

• Hayır değill..

Benimde zorunluydu makine mühendisliği.
    Yabancı diller standına gittim para yatırmak için hesap numarası istedim para yatırmanıza gerek yok dedi

dipçik. Buyrun haberide aradım buldum

http://www.egitimgazetesi.com/news_detail.php?id=188430

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 31 Ağustos 2009; 17:05:55 >
  • Benden istendi,ilginç..
    Aldımda giriş kartımı..

Eğer İÖ isen yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 31 Ağustos 2009; 17:13:05 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.