Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes ayrı telden çalıyor. En iyisi yarın gidince sorup öğrenmek. Eğer yatırılacaksa Umuttepe'deki şubeden yatırırım. Şimdi bu gönderdikleri postadan çıkan A4 boyutundaki kağıdın bir yüzünde sınavın 15 Eylül'de, diğer yüzünde 25 Eylül'de olduğu yazıyor. Biz ne zaman sınava gieceğiz? Ne ki bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Arkadaşlar kaydımı yaptırdım çok ama çok eğlenceli bi gün geçirdim

Sıra çoktu ama çabuk geçti sağolsunlar içerde hemende vakit geçti.
    Bütün fakülteleri tek tek gezdim alakalı alakasız
    Mühendislik2 fakültesi bitmiş sadece temizliği ve lambaları felen takıyorlardı bütün katları gezemedim işçiler felen vardı.
    Bu arada hazırlık için para yatırılmıcakmış.
    Ve arkadaştan duyduğuma göre hazırlık seçmeli hale gelmiş sadece seviye belirlemek için bir sınava girilcekmiş yani bu kanun haline gelmiş bursaya giden bi arkadaşım söyledi.

Bugün sıradaki herkesle tanışma imkanı bulcamı sanıyodum ama 1 kişiyle tanışabildim ne kadar güler yüzlü takılmama rağmen herkesin yüzü bi karıştı pekte bulaşmak istemedim açıkcası

Bende yarın arkadaşla gidicem. Nasıl tanışmayı düşünüyodun bütün sırayla? Bi de o bi kişiyle nasıl tanıştın?

Edit: Nesi çok güzel geçti?

quote:

Orjinalden Alıntı: Txrayt

bu sabah geldim kocaeline kayıt ıcın makıne muh. i.ö hazırlık yokmuş .. güzel bi yermiş buralar ilk defa gördüm hava nemli geldi biraz ankaradan sonra oda olucak tabi hatta bu gece burda kalıyorum yarın umuttepeye gidip yurtlara bakıcam . Gördüğüm kadarıyla izmitin en güzel yeri merkezden sonra umuttepe gibi şimdide körfezde kalıyorum yok mu körfezli Ha bide ingilizce derslerinden muaf olmak için 25 inde sınav varmışş ücretsizmiş .. Yarın umuttepede DH buluşması mı yapsak ..

Dostum bende inşaat iö yüm yarın gidicem kayıda. umuttepe dediğin yer tam olarak neresi oluyor? Okulun olduğu yerde fazla bişey yok. başka nereler umuttepe oluyor? Bir ara buluşursak iyi olur..

Yarın Dh liler karanfil taksın göğsüne. ya da başka bir işaret bulalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 31 Ağustos 2009; 20:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

Muafiyet sınavında gözüküyo gözükmüyo diye bi olay yok.Direk okulun orda iş bankası minibüsü var üstünde uydu var.Ordan diyosunuz okul numaranızı 25 tl yi uzatıyorsunuz.

Bana ingilizce sınavı hakkında bilgi veren bayan dekontun 1 i ni aldı ve dediki sendekini mutlaka sınava gelirken getir.O küçük kağıt tek başına bir halta yaramıyor.Parayı yatırmayanlar sınava alınmıyor.Herkes yatırıyordu muafiyetin parasını.Mecburi birşey bu.

25 tl için üni den olmayın. Bu sınav zorunlu.

Ama şöyle söyleyeyim zorunlu fakülteler için geçerli benim yazdıklarım.Zorunlu değilse hazırlık ve okumak istemiyosanız yatırmayın.

Benimki 1. öğretim iletişim fakültesi rts. Zorunlu bizimki

Benim bölümde de var zorunlu ingilizce hazırlık kayıt sırasında 3 stand da işimi gördüm birinci kayıt öğrenci belgesi ve son olarak ingilizce hazırlık orda ki bayanlar bana ufak bir kağıt verdiler üzerinde ismim sınava salonum var ben dedim para yatırcaz mı yok dediler bunu getir sınav zorunlu dediler

• @Tim Robbins

Hocam çok sevdiğim 3 arkadaşımla gittim bir taneside ingilizce öğretmenliğini kazandı.
    Baya eğlendik yani durmadan güldük diyebilirim zaten hep gülen bi tipim daha da kendimden geçirdiler
    İlk başta kampüs soğuk gelmişti Üni ortamı felen liseyi geri istedim diyebilirim ama kaydı yaptırınca bir anda benimsedim diyebilirim.
    Mühendislik, eğitim fakültelerini gezdik eğitim fakültesinde hertürlü rezilliği yaptım öğretim görevlileriyle tanıştım ne alakaysa

Öyle sırada insanlarla tanışmayı düşünüyordum tabi herkesle olamazda zaten malum bölüm bölüm ayrı.
    Herkesin sorduğu ilk soru 1. mi yoksa 2. öğretimmi olduğuydu öyle sorduk tanıştık sonra isim felen.
    Güzeldi gerçekten yani insanlara güneş çarpmıştı sanırım herkesin yüzünden düşen bin parçaydı

Hocam myolar ve diş hekimliği hariç herşey umuttepede sanırım .
    Gayet güzel bir kampüs bütün fakülteler dipdibe.
    En büyük fakülte Mühendislik2 olmasına rağmen Hukuk fakültesinin girişi gerçekten çok görkemli camlar felen

• Şimdi anladığım kadarıyla ;

Muafiyet sınavında kalma diye birşey söz konusu değil artık ? Yani 1 sene sadece ingilizce eğitimi kalktı mı bizim ünide de ?

Birisi anlatırsa çok iyi olur.
  • Arkadaşlar kayıt yenileme olayı nasıl oluyor ? Bilen var mı üst sınıflardan falan ?
  • Madem kural öyle ve para iade edilmiş ;
    Ozaman zorunlu hazırlık yoksa direk 1denmi başlayacaz ?
    Sitede hazırlıkta kayıtlıyız..
  • bugun ben de kayıt oldum . ama arkadaslar kalacak yer ayarlamadım . yurt olarak sizce hangisi daha iyi ???
    lütfen yazın yurtlarda önerdiğinizi mal gibi kaldım
  • İsteyen okuyacak istemeyen okumayacak heralde :)

Oh iyi ben yarın direk umuttepeye gidiyim o zmn :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

bugun ben de kayıt oldum . ama arkadaslar kalacak yer ayarlamadım . yurt olarak sizce hangisi daha iyi ???

Yemeksiz ucuz doğmar : 0262 335 13 13
    Yemekli,çok kaliteli Cumhuriyet yurdu : 0262 323 11 93
    Pahalı Özel akademi 0262 329 24 31
    Sonuç erkek 8 kişi 300 yemek var : 0262 324 12 11
    Temkin yemekli(arkada cemaatci diyen var) 0262 329 31 70 275 lira
    İncim,buda çok güzel : 0262 323 65 50 2750 dönemlik
    Uzuner,buda lük gelişmiş 0262 311 78 60

Gerisi yemeksizleri sildim,bunlar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

bugun ben de kayıt oldum . ama arkadaslar kalacak yer ayarlamadım . yurt olarak sizce hangisi daha iyi ???

Yemeksiz ucuz doğmar : 0262 335 13 13
    Yemekli,çok kaliteli Cumhuriyet yurdu : 0262 323 11 93
    Pahalı Özel akademi 0262 329 24 31
    Sonuç erkek 8 kişi 300 yemek var : 0262 324 12 11
    Temkin yemekli(arkada cemaatci diyen var) 0262 329 31 70 275 lira
    İncim,buda çok güzel : 0262 323 65 50 2750 dönemlik
    Uzuner,buda lük gelişmiş 0262 311 78 60

Gerisi yemeksizleri sildim,bunlar iyi.

bu yemeklilerde kablosuz internet ağı var mı kanka ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaali91 -- 31 Ağustos 2009; 23:26:08 >

• yazdıklarımın hepsinde var.
    sadece temkinde net odası,doğmarda ise odalarda kablo var duvardan..
  • Şu anda Özel Şirin Öğrenci yurdundan yazıyorum sizlere. Yurda yerleştim, geri dönmücem memlekete. Sorularınız warsa burayla ilgili sorun. Yanıtlayım tüm sorularınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paft

Şu anda Özel Şirin Öğrenci yurdundan yazıyorum sizlere. Yurda yerleştim, geri dönmücem memlekete. Sorularınız warsa burayla ilgili sorun. Yanıtlayım tüm sorularınızı.

Ben de bu yıl Şirin'de kalacağım. Bir de yarı fiyata ehliyet alırım oradan daha ne olsun.
  • Daha kaydını yaptırmamış arkadaşlara sesleniyorum
    Yarın veya daha sonra gittiğiniz zaman ilk kampüse girdiğinizde yadırgıyosunuz ve çok soğuk geliyo ama içeri girip kaydınızı yaptırdıktan sonra kimliğinizi alıp dışarı çıktığınızda o kadar rahatlıyosunuz ki içinizde acayip bi heycan oluyo ben gerekli gereksiz bütün fakülteleri tek tek gezdim bütün sınıflara girdim neden bilmiyorum ama gerçekten harika bi duygu. Zamanınız varsa bol bol vakit geçirin gidin bi sınıfta oturun takılın gerçekten güzel bi duygu hemen ısınıveriyorsunuz
  • ben de kayıt oldum bugün arkadaşlar yurt sorunu bende de var . akademi inanılmaz harika bir yurt girmesenizde görün derim onunla anlaşacaktık gerçekten pahalı, 6 kişilik oda sadece sabah kahvaltısı var yıllık peşin 3900 en son 3700 istiyorlar (sadece kahvaltı). akşam yemeği fişi var günlük 4 liraydı sanırım dahil değil o . PEŞİN olmazsa 4300 e kadar çıkıyor ve bunlar 6 kişilik . yurt çok büyük odalar çok geniş bir sorun olmaz girmek isteyenler için çok imkanı var ama pahalı işte. akşam ezanında ayrıldık oradan 2 saat konuştular ama yarın gelecez dedik bakalım artık :)

sonuç öğrenci yurdu tam merkezde binası 7- 8 katlı mı ne : ama o cadde genel olarak öle . insan ister istemez tırsıyor kocaeli deprem bölgesinin merkezlerinden bir bakıma . sonuçta sadece kahvaltı var akşam yemeği yok yüz kere sordum hayır yok dedi kadın. bizim için sabah kahvaltısı çok önemli diyor akşam yemeğinde her zaman evde olmuyor dedi çocuklar .
    dip not: (hemen alt dükkanda 3.5 liraya 3 çeşit yemek var )

incim öğrenci evlerini tam beğenmedim aslında orasını tutmak istiyordum ama henüz tadilat aşamasında falan her şeyi yerleştirmediler ilk olarak insan gözünden biraz olumsuz bir etki bıraktı diye düşünüyorum ama bir hafta sonra düzelecektir. ne merkezde ne dağda tam orta bir yerde. fiyatları diğerlerine göre biraz daha uygun akşam sabah yemek var .

yani kararsızım arkadaşlar ya 25 civarı yurt var ya 10 aylık imza atıyoruz zor yani ..
    aklımda kalan diğer yurtlar var :
    uzuner öğrenci yurdu
    bulvar " "
    acar öğreci evleri
    belde a.ş öğrenci yurdu

kalite ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_50cent -- 1 Eylül 2009; 0:09:50 >

• Belde tam bir muamma..
    Ne siteden tam ulaştım,nede telefonlara çıktılar..

Uzuner yurdada bakın derim,o da fena değil..

Haaa,benim gibi istanbulda olanlar.
    Hazırlık varsa kesinlikle yurt düşünmeyin..
    En ucuz yemekli yurt 300 350, servis de 300 280 arası..Anadolu yakası için bu fiyat..
    45dk e5 yakın yerler için net saat veriyorlar..
    Ben izmit turla göztepeden 1 saatte 3 numara umuttepe minibüsünün önüne geldim..

Anadolu yakasından servis bir nimet bence,hazırlık yılı için diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Belde tam bir muamma..
    Ne siteden tam ulaştım,nede telefonlara çıktılar..

Uzuner yurdada bakın derim,o da fena değil..

Haaa,benim gibi istanbulda olanlar.
    Hazırlık varsa kesinlikle yurt düşünmeyin..
    En ucuz yemekli yurt 300 350, servis de 300 280 arası..Anadolu yakası için bu fiyat..
    45dk e5 yakın yerler için net saat veriyorlar..
    Ben izmit turla göztepeden 1 saatte 3 numara umuttepe minibüsünün önüne geldim..

Anadolu yakasından servis bir nimet bence,hazırlık yılı için diyorum..

Biz genelde 140-180 arası hızla giderek 40 dakikada aldık yolu.Servisle rahatlıkla 1 saat civarında gelirsiniz.

Fakat avrupa yakası için trafik durumu önemli tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 1 Eylül 2009; 0:20:59 >

• Yurtlarda 2 ay falan kalma durumu yok mudur? Hepsi 10 aylık sözleşme mi yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Yurtlarda 2 ay falan kalma durumu yok mudur? Hepsi 10 aylık sözleşme mi yapıyor?

ben kime sorduysam 10 ay dedi. 2 ay çok zor ben de öle kalmak istiyorum ama olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.