Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci Öğretm Saat kaçla kaç arası bilen varmı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

mühendislik fakültesi nerede.hala vinsanda mmı yoksa umuttepeye taşındı mı.mühendsilik fakültesinin sitesine girdim vinsan görünüyor da.doğrumudur?

mühendislik fakultesi komple umuttepeye taşındı bizzat gidip gördüm gezdim çok güzel herşeyiyle daha yeni yapılmış hala boya kokuyor temizlik vardı içinde bi kısmı inşaat halen...ama bu sene eğitime başlıcak...

bişe sorcam bu arada makine muh i.ö olarak hazırlık okumıcam 25 inde ing dersinden muaf olmak için sınava gidicem ondan önce bişey yok dmi ?
  • quote:

mühendislik fakültesi nerede.hala vinsanda mmı yoksa umuttepeye taşındı mı.mühendsilik fakültesinin sitesine girdim vinsan görünüyor da.doğrumudur?

Kocaman bi mühendislik 2 fakültemiz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Txrayt

quote:

mühendislik fakultesi komple umuttepeye taşındı bizzat gidip gördüm gezdim çok güzel herşeyiyle daha yeni yapılmış hala boya kokuyor temizlik vardı içinde bi kısmı inşaat halen...ama bu sene eğitime başlıcak...

bişe sorcam bu arada makine muh i.ö olarak hazırlık okumıcam 25 inde ing dersinden muaf olmak için sınava gidicem ondan önce bişey yok dmi ?

ikinci öğretimlere ing muafiyet sınavına gerek varmı ki? zaten ikinci öğretimlere ing hazırlık yok ki.yada ben yanlış biliyorum

• ya ikinci öğretimler 1 sene hazırlık değil de normal ders olarak ingilizce alacağız diye biliyorum.ayriyetten bu bahsettiğim ingilizce dersinden muafiyet sınavı da mı var.hiç ilgilenmedim çünkü ingilizcem sıfır gibi.her halükarda ing okumalıyım
  • ikinci öğretim olup da ing. hazırlık mecburiyeti olmayan arkadaşların ne yaptığını öğrenebilirmiyim?? Eğer durum sakatsa ankaradan gerekirse kocaeliye tekrar giderim
  • Bugün Edirne'den çıktık, doğru Umuttepe'ye :) İş bankası minibüsü kuyruğuna girdim. Görevli bayana muafiyet sınavı için para yatıracağımı söyledim, hesap numarası yazılı kağıdı uzattım. Bayan bana dedi ki üniversite bir açıklama yapmış, muafiyet sınavı için ücret alınmayacakmış. Daha önce yatıranların paralarını da geri veriyoruz dedi. Yani para yatmıyor sınav için.

Daha önceden yurt aramaya gitmiştim Kocaeli'ye, o zaman Umuttepe'ye de çıkıp fakültede, öğrenci işlerinde duran görevliye ısrarla sormuştum "Kayıt için bu binaya mı geleceğiz?" diye, o da ısrarla evet demişti. Onun rahatlığıyla bankadan sonra direk fakülteye gittim, meğer kayıtlar orada değil, sosyal tesiste yapılıyormuş.

Neyse kaydımı yaptırdım. Benim bölümüm (Elo. ve Hab. Müh.) ikinci öğretim olmasına rağmen hazırlık zorunlu. Kayıt yaptırdıktan sonra yandaki muafiyet sınavı ile ilgilenen bayandan sınav giriş belgemi aldım. (Hiçbir ücret yatırmadan) 15 Eylül saat 9'da sınavım var Anıtpark'ta. Sınav hakkında bayanın dediği şey şu: Sınav zorunlu. Başarımıza göre hazırlık okuyup okumayacağımız, eğer okuyacaksak ne kadar yoğunlukta okuyacağımız belli olacak.

Sonra, isim vermeyeyim bir turizm şirketinin indirim kartından aldım. 10+10 diye bir kampanyaları var. İstanbul-Kocaeli arası 6 TL'ye geliyor bu kampanyayla.

Ardından Şirin Öğrenci Yurdu'na gittim. Önceki gelişimde oraya ön kayıt gibi bir şey yaptırmıştık, bugün kesin kayıt yaptırdım. Birkaç eşya bıraktım oraya. Bu sene oradayım.

Şimdi evdeyim. Ayın 13'ünde çıkacağım buradan. 14'ünde ders başlangıcı gözüküyor. 15'inde sınav var. Bir hafta ne yapacağız bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous210

Bugün Edirne'den çıktık, doğru Umuttepe'ye :) İş bankası minibüsü kuyruğuna girdim. Görevli bayana muafiyet sınavı için para yatıracağımı söyledim, hesap numarası yazılı kağıdı uzattım. Bayan bana dedi ki üniversite bir açıklama yapmış, muafiyet sınavı için ücret alınmayacakmış. Daha önce yatıranların paralarını da geri veriyoruz dedi. Yani para yatmıyor sınav için.

Daha önceden yurt aramaya gitmiştim Kocaeli'ye, o zaman Umuttepe'ye de çıkıp fakültede, öğrenci işlerinde duran görevliye ısrarla sormuştum "Kayıt için bu binaya mı geleceğiz?" diye, o da ısrarla evet demişti. Onun rahatlığıyla bankadan sonra direk fakülteye gittim, meğer kayıtlar orada değil, sosyal tesiste yapılıyormuş.

Neyse kaydımı yaptırdım. Benim bölümüm (Elo. ve Hab. Müh.) ikinci öğretim olmasına rağmen hazırlık zorunlu. Kayıt yaptırdıktan sonra yandaki muafiyet sınavı ile ilgilenen bayandan sınav giriş belgemi aldım. (Hiçbir ücret yatırmadan) 15 Eylül saat 9'da sınavım var Anıtpark'ta. Sınav hakkında bayanın dediği şey şu: Sınav zorunlu. Başarımıza göre hazırlık okuyup okumayacağımız, eğer okuyacaksak ne kadar yoğunlukta okuyacağımız belli olacak.

Sonra, isim vermeyeyim bir turizm şirketinin indirim kartından aldım. 10+10 diye bir kampanyaları var. İstanbul-Kocaeli arası 6 TL'ye geliyor bu kampanyayla.

Ardından Şirin Öğrenci Yurdu'na gittim. Önceki gelişimde oraya ön kayıt gibi bir şey yaptırmıştık, bugün kesin kayıt yaptırdım. Birkaç eşya bıraktım oraya. Bu sene oradayım.

Şimdi evdeyim. Ayın 13'ünde çıkacağım buradan. 14'ünde ders başlangıcı gözüküyor. 15'inde sınav var. Bir hafta ne yapacağız bakalım.

Görevli dediğin işbankası veznedarı mı ?
    Öyle ise gidim dekontumu verim ben para için..Yatırdım ben..

Bir o firmayı söylermisin..
    İzmit seyahat mı ?
    Ben kart çıkardım 10a 6 veriyor..
    10a10 çok iyimiş,bir ay bedava dönüş için nerdeyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 1 Eylül 2009; 23:13:56 >

• Evet, "Üniversite bir açıklama yapmış, muafiyet sınavı için ücret alınmayacakmış. Daha önce yatıranların paralarını da geri veriyoruz." diyen İş Bankası minibüsünde duran veznedar bayan. Otobüs firmasının adı Efe Tur. Araçlarında internet de varmış. Market kartı gibi bir kart verdiler. Ben form doldururken dinleyemedim ama babamın dediğine göre Efe Tur yazıhanesinden bu karta 120 TL yatırıyoruz, daha sonra bilet alırken kart ile alıyoruz, ayrıyetten para vermiyoruz. 120 TL ile de 20 bilet oluyormuş İstanbul - Kocaeli. Siz yine de tekrar sorarsınız nasıl işlediğini.
  • ben makine muhendisliği ing hazırlık sınavına gircem ? kazanamazsam sınıflar diğer bölümlerle karma mı olacak ing. hazırlıkta ??? çünkü bizim sınfta 8 kız var da
  • quote:

Evet, "Üniversite bir açıklama yapmış, muafiyet sınavı için ücret alınmayacakmış. Daha önce yatıranların paralarını da geri veriyoruz." diyen İş Bankası minibüsünde duran veznedar bayan. Otobüs firmasının adı Efe Tur. Araçlarında internet de varmış. Market kartı gibi bir kart verdiler. Ben form doldururken dinleyemedim ama babamın dediğine göre Efe Tur yazıhanesinden bu karta 120 TL yatırıyoruz, daha sonra bilet alırken kart ile alıyoruz, ayrıyetten para vermiyoruz. 120 TL ile de 20 bilet oluyormuş İstanbul - Kocaeli. Siz yine de tekrar sorarsınız nasıl işlediğini.

120 lira 20 bilet mi !
    Haftalık 10 bilet tükencek bende..
    40 bilet 240 lira oluyor..
    Servisle gitmesem mi acaba..Çok uygunmuş.

• Yaff biz ilk gün okula gitcezmi ? Umuttepeye çıksak adımız hazırlıkta geçiyo orada bi işimiz yok anıtparka gitsek orada napıcaz? Kaldım öyle

9da giden arkadaşlarla görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Yaff biz ilk gün okula gitcezmi ? Umuttepeye çıksak adımız hazırlıkta geçiyo orada bi işimiz yok anıtparka gitsek orada napıcaz? Kaldım öyle

9da giden arkadaşlarla görüşelim

aynen ya ! sınavdan 1 gun once napcaz :D ben gelmem o zman siz bi soleyin nolcakta ???
  • Hazırlığın 14ünde ne işi var ?
    Önce sınav olacak,sonra sınav sonucunun ardından okumaya başlanacak..
    Tahminimce bayram sonrası olabilir..
  • İkinci Öğretim olupta hazırlık muafiyet sorunları kafasına takılanlar için son sözü söylüyorum. Dün kayıttaki kadıncağız dedi.. Cumartesi günleri 9-9.30 gibi ingilizce dersleri varmış 4 saat (kadın dedi)..Eğer o derslere girmek istemiyorsanız 25 Eylül'de (15 değil bu 25) sınava gireceğinizi söylüyorsunuz. Sınavdan 50 puan ve üstü alırsanız cumartesi günleri yapılan 4 saatlik ingilizce derslerine girmiyorsunuz. Sınav için para almıyorlar. Sadece sınava girecekseniz adınızın yanına tik atıyor bir tane.

Alıcağınız dersler iki/dört dönemde haftada 2/3/4 saat olarak veriliyormuş.(Kağıtta yazan bu)

Büyük ihtimal ilk yıl 1. sınıfta Elemantary görüceksiniz. 2. sınıfta da Pre-Intermediate görüceksiniz.Sınav 2. öğretim için saat 5'te öğrencinin kendi fakülte dersliklerinde..Para dekont olayı yok.

Bu dediğim olay zorunlu hazırlık olmayan fakülteler için geçerli. MYO lar için de aynı ama derslerin seviyesi Beginner. Başka fark yok galiba.

• teşekkürler tim.bu arada kocaeli ün. sitesinde bi bölüm vardı.daha önceden girmiştim ama şimdi masıl girildiğini unuttum.yeni kaydolan öğrencilerin adları yazıyordu.bölümlere ayırmışlar hazırlık,1,2 diye falan.link verebilecek olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Evet, "Üniversite bir açıklama yapmış, muafiyet sınavı için ücret alınmayacakmış. Daha önce yatıranların paralarını da geri veriyoruz." diyen İş Bankası minibüsünde duran veznedar bayan. Otobüs firmasının adı Efe Tur. Araçlarında internet de varmış. Market kartı gibi bir kart verdiler. Ben form doldururken dinleyemedim ama babamın dediğine göre Efe Tur yazıhanesinden bu karta 120 TL yatırıyoruz, daha sonra bilet alırken kart ile alıyoruz, ayrıyetten para vermiyoruz. 120 TL ile de 20 bilet oluyormuş İstanbul - Kocaeli. Siz yine de tekrar sorarsınız nasıl işlediğini.

120 lira 20 bilet mi !
    Haftalık 10 bilet tükencek bende..
    40 bilet 240 lira oluyor..
    Servisle gitmesem mi acaba..Çok uygunmuş.

Telefonla bir sorun sistemi. İyi öğrenin, ona göre karar verin. Sonra bana sövmeyesiniz.

quote:

teşekkürler tim.bu arada kocaeli ün. sitesinde bi bölüm vardı.daha önceden girmiştim ama şimdi masıl girildiğini unuttum.yeni kaydolan öğrencilerin adları yazıyordu.bölümlere ayırmışlar hazırlık,1,2 diye falan.link verebilecek olan varmı

Link şu:http://ogr.kou.edu.tr/KOUBS/genel/siniflistesi1.cfm

Ayrıca üniversitenin sitesinde üstten "On-Line Hizmetler", oradan da "Genel"i seçtiğinizde karşınıza gelen sayfadan "Öğrenci Listeleri"ne tıklayarak da aynı yere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous210 -- 2 Eylül 2009; 12:47:43 >

• Şimdi ben okula 2. öğretim makine muh olarak hazırlık okumucağım için sadce cumartesi güünleri okula gidip ing derslerine girmemek için 25 inde sınava gitcem dmi daha önce bi işim yok orda !!!

• ya yurt işini ne yaptınız?

ilk sene %99.9 anıtparktayım
    şirin ve incim arasında kaldım.aslında okula yürüme mesafesinde olan bir yurt olsa daha iyi olacak.bana ne kadar kalsa o kadar kar.bildiğiniz ve uygun olan bir yer var mı?bizim araştırma fırsatımız fazla olmadı.

yardımlarınızı esirgememeniz dileğiyle
  • Bende dün yaptırdım kaydımı. Çok kısa sürdü. 25nde sınava girecem bende.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.