Kayıtımı tamamladım bende bugün.İlgi-alaka çok güzeldi,hemen ısındım ortama zaten.İngilizce sınavı için giriş belgesi alacaksın yan taraftan dediler,iyi dedim.Gittim,25 tl'lik dekontu istediler...Anlattım durumu,biraz da kızdım.Ama sakinliğini bozmadan cevap verdiler,bu sabah değişiklik olduğunu,25 tl'nin yatırılması gerektiğini söyledi.Gittim yatırdım,saat tam 12 olmuştu,haliyle öğle paydosu...Yalvara yalvara geçtim güvenlikleri,yakaladım hemen dedim verin gideyim.Kırmadılar beni sağolsunlar...Gerçektende çok rahat bir kayıt geçirdim,bekleme vs olmadan
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEdition
Kayıtımı tamamladım bende bugün.İlgi-alaka çok güzeldi,hemen ısındım ortama zaten.İngilizce sınavı için giriş belgesi alacaksın yan taraftan dediler,iyi dedim.Gittim,25 tl'lik dekontu istediler...Anlattım durumu,biraz da kızdım.Ama sakinliğini bozmadan cevap verdiler,bu sabah değişiklik olduğunu,25 tl'nin yatırılması gerektiğini söyledi.Gittim yatırdım,saat tam 12 olmuştu,haliyle öğle paydosu...Yalvara yalvara geçtim güvenlikleri,yakaladım hemen dedim verin gideyim.Kırmadılar beni sağolsunlar...Gerçektende çok rahat bir kayıt geçirdim,bekleme vs olmadan
Ne alaka ya hergün kararmı değişiyormuş ne saçma.
Heralde hergün değiştiriyorlar öyle iş olmaz uzak yerlerden gelipte yatırmayanlar ne yapıcak peki? benden istemediler hatta ben üzerine gittim dekont istemiyormusunuz para yatırmamız gerekmiyor dimi diye sonradan kafamda soru işareti olmasın diye Allah Allah işe bak hergün karar değiştiriyorlar
Ya yarın arıcam olmadı gidicem anıtparka hazırlık bölümüne sorucam ayar ettiler.
Benden geçti artık ben karışmam öğrenci belgemi kimlik kartımı sınav giriş belgemi almışım gerisine karışmam orda deselerdi bu ne ya böyle bizi stresten bitiricekler
Adam gibi bilgilendirme sıfır ya bak cidden sinir oldum yarın Anıtpark'a gidip başlarına yıkabilirim
Bu para yasak üniversite harç bedeli dışında para almaları yasaktır haberi bile çıktı yök başkanı basın açıklaması yaptı kayıtlardan bir gün önce..benden geçti artık
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan456
ya yurt işini ne yaptınız?
ilk sene %99.9 anıtparktayım şirin ve incim arasında kaldım.aslında okula yürüme mesafesinde olan bir yurt olsa daha iyi olacak.bana ne kadar kalsa o kadar kar.bildiğiniz ve uygun olan bir yer var mı?bizim araştırma fırsatımız fazla olmadı.
yardımlarınızı esirgememeniz dileğiyle
ben çok yurt gezdim gerçi şirin ve akademiye gitmedim ama bana en iyisi sonuç gibi geldi okula 5 dk yürüyüş mesafesi lig tv parasıda yok yurtta bütün eşyalar daha 0 ben de oraya kaydoldum
ulan yoksa kocaeli de mi türkiye sınırları içinde.dostum burası türkiye
N'oluyor ne parası gene... Hepten saçmaladı bunlar. Bir yatacak bir yatmayacak, yok geri veriyoruz. Ben aldım giriş belgemi, dekont falan istemediler. Para yatırmaya gittim almadılar. Şimdi ben para yatırmadım diye sınava almayacaklar mı beni. Olmaz böyle bir şey. Her gün farklı şey söylüyorlar.
Arkadaşlar 15 eylül saat 9:00 da yapılcak muafiyet sınavında 2F sınıfında olacak var mı?
Öğrenci işlerini aradım ama açan olmadı bu sınav parası için valla kendileri bilirler Gittiğim gün ben ısrarla sordum yok dediler şimdi olmaz artık o iş
2. öğretimler saat kaçta derse başlıyor? Ben ilk hafta gidecem 14 ünde ordayım. Başka var mı ilk hafta gelecek?
quote:
Orijinalden alıntı: Serhat_A
2. öğretimler saat kaçta derse başlıyor? Ben ilk hafta gidecem 14 ünde ordayım. Başka var mı ilk hafta gelecek?
ya nası ya kadın bana 25 sınava gel dedı sadece 14 unde ders fılan yok ben i.ö im ne zmn gitcem okula bilen biri solesin lütfenn 15 inde hazırlık atlama sınavı war sadece ...
Arkadaşım bu sabah Anıtpark'a gitmiş aynen mesajını yazıyorum,
"Uğur kardeşim gittim anıtparka ben parayı yatırmıştım dekontu aldılar o senin dün dediğin sistemi sordum öyle bişeyden haberimiz yok dediler bi kişi vardı zaten pek yetkili sayılmazdı yani adamların bişey bildiği yok ama parayı alıyorlar."
Umuttepede de yatmıcak dediler ne kadar saçma şey bu ne biçim bilgilendirme.
@Txrayt
hocam hiç mi araştırıp okumuyorsunuz veya sormuyorsunuz ya.
ayın 14'ünde dersler başlıyor. 1.ö'lerin muafiyet sınavı 15'inde 2.öğretimlerin ki ise ayın 25'inde. ayın 14'ün de okul başlıyor yani. 14 eylül pazartesi saat 17:00 'da okulda olacaksın bu kadar basit. derslerimiz 17:00 de başlıyormuş en geç 22:00'e kadarmış. ama ilk sene filan 7-8 gibi biter diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Arkadaşım bu sabah Anıtpark'a gitmiş aynen mesajını yazıyorum,
"Uğur kardeşim gittim anıtparka ben parayı yatırmıştım dekontu aldılar o senin dün dediğin sistemi sordum öyle bişeyden haberimiz yok dediler bi kişi vardı zaten pek yetkili sayılmazdı yani adamların bişey bildiği yok ama parayı alıyorlar."
Umuttepede de yatmıcak dediler ne kadar saçma şey bu ne biçim bilgilendirme.
Dostum Ben kayıt olurken İngilizce masasındaki yetkililere sordum Para falan yatırıcakmıyız dedim yok dediler bu kağıtla gel sınava dediler sınav zorunlu dediler şimdi de para alıyorlarmış bazı para yatıranlara paralarını iade etmişler nu bu böyle çocuk oyuncağımı üniversiteye bak ya hey Allahım
neyi nerden araştırcam okula gittim kayıt oldum 25 inde sınava gel dediler bu kdr
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
@Txrayt
hocam hiç mi araştırıp okumuyorsunuz veya sormuyorsunuz ya.
ayın 14'ünde dersler başlıyor. 1.ö'lerin muafiyet sınavı 15'inde 2.öğretimlerin ki ise ayın 25'inde. ayın 14'ün de okul başlıyor yani. 14 eylül pazartesi saat 17:00 'da okulda olacaksın bu kadar basit. derslerimiz 17:00 de başlıyormuş en geç 22:00'e kadarmış. ama ilk sene filan 7-8 gibi biter diyorlar.
Anlamadığım noktada bu.15'inde sınav var,14'ünde ders başlıyor.O gün oraya gidip ne yapacağız?1. öğrenimler sabah 9'da galiba,kesin bir bilgi var mı?