Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jackson5

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Arkadaşım bu sabah Anıtpark'a gitmiş aynen mesajını yazıyorum,

"Uğur kardeşim gittim anıtparka ben parayı yatırmıştım dekontu aldılar o senin dün dediğin sistemi sordum öyle bişeyden haberimiz yok dediler bi kişi vardı zaten pek yetkili sayılmazdı yani adamların bişey bildiği yok ama parayı alıyorlar."

Umuttepede de yatmıcak dediler ne kadar saçma şey bu ne biçim bilgilendirme.

Dostum Ben kayıt olurken İngilizce masasındaki yetkililere sordum Para falan yatırıcakmıyız dedim yok dediler bu kağıtla gel sınava dediler sınav zorunlu dediler şimdi de para alıyorlarmış bazı para yatıranlara paralarını iade etmişler nu bu böyle çocuk oyuncağımı üniversiteye bak ya hey Allahım

Benimde anlamadığım nokta bu ya bide bastıra bastıra sormuştum ya şaka gibi.
    Yarın büyük ihtimalle Anıtpark'a gidicem olay çıkıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEdition

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

@Txrayt

hocam hiç mi araştırıp okumuyorsunuz veya sormuyorsunuz ya.

ayın 14'ünde dersler başlıyor. 1.ö'lerin muafiyet sınavı 15'inde 2.öğretimlerin ki ise ayın 25'inde. ayın 14'ün de okul başlıyor yani. 14 eylül pazartesi saat 17:00 'da okulda olacaksın bu kadar basit. derslerimiz 17:00 de başlıyormuş en geç 22:00'e kadarmış. ama ilk sene filan 7-8 gibi biter diyorlar.

Anlamadığım noktada bu.15'inde sınav var,14'ünde ders başlıyor.O gün oraya gidip ne yapacağız?1. öğrenimler sabah 9'da galiba,kesin bir bilgi var mı?

aynen katılıyorum. 14. de gidicez mi ? ben orgun um . sabah gidicem mi 14 ünde ? yoksa 15 inde sınava mı ??[:o

• quote:

Orijinalden alıntı: Txrayt

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

2. öğretimler saat kaçta derse başlıyor? Ben ilk hafta gidecem 14 ünde ordayım. Başka var mı ilk hafta gelecek?

ya nası ya kadın bana 25 sınava gel dedı sadece 14 unde ders fılan yok ben i.ö im ne zmn gitcem okula bilen biri solesin lütfenn 15 inde hazırlık atlama sınavı war sadece ...

Ben de i.ö nası olacak hiç fikrim yok...

• Selam Dostlar Kocaeli Üniversitesi İngilizce işlerini aradım şimdi Telefondaki bayan yardımcı oldu şimdi 25 tl ücretleri yatırmak zorunluymuş sınava geldiğiniz günde yatırabilirmişiz karar değişmiş ayın 15 indeki sınav zorunlu hazırlığı olanlar için... 25 deki ayrı bir muafiyet sınavı varmış..
    benim gazetecilik (i.ö) sordum dedi sen sadece ayın 15 indeki sınava gireceksin dedi Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson5 -- 3 Eylül 2009; 15:07:51 >
  • quote:

Selam Dostlar Kocaeli Üniversitesi İngilizce işlerini aradım şimdi Telefondaki bayan yardımcı oldu şimdi 25 tl ücretleri yatırmak zorunluymuş sınava geldiğiniz günde yatırabilirmişiz karar değişmiş ayın 15 indeki sınav zorunlu hazırlığı olanlar için... 25 deki ayrı bir muafiyet sınavı varmış..
    benim gazetecilik (i.ö) sordum dedi sen sadece ayın 15 indeki sınava gireceksin dedi Saygılar..

Konu netliğe kavuştu,saolasın
  • quote:

quote:

Selam Dostlar Kocaeli Üniversitesi İngilizce işlerini aradım şimdi Telefondaki bayan yardımcı oldu şimdi 25 tl ücretleri yatırmak zorunluymuş sınava geldiğiniz günde yatırabilirmişiz karar değişmiş ayın 15 indeki sınav zorunlu hazırlığı olanlar için... 25 deki ayrı bir muafiyet sınavı varmış..

Konu netliğe kavuştu,saolasın

bizim için hala bi sorun war ortada

• @wm_xfreex

Almanca hazırlık hakkında herhangi bir bilgi verdiler mi?
  • Sürekli karar değiştiriyorlar. Neyse sınava girerken isterlerse artık veririm. Şimdi 15'inde sınava girenler 25'inde girmeyecek değil mi? Mantık olarak da zaten İngilizce Hazırlık sınıfını geçen birinin İngilizce dersi alması gerekmez. Akademik takvimde ders başlangıcı 14 Eylül. Yani ayın 14'ünde gideceğiz. 14-16 Eylül Üniversite ve Kent Uyum Tanıtım Programı olarak gözüküyor. Herhalde bütün okulu gezdirecekler bize, ne nerede öğrenmemiz için. Hadi 14 15 16 geçti, biz 17 ve 18 Eylülde ne iş yapacağız?

Akademik takvimi incelemek isteyenler :http://www.kocaeli.edu.tr/kouhakkinda/akademikt.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

beni de ekleyin jeofizik müh. 5. sınıf

mert yada kıvanç ı tanıyor musun ?

tanımıyorum 1. öğretimdeyse pek alakam olmamıştır.

edit: benim gibi istanbuldan trenle gidip gelecek olanlara Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 3 Eylül 2009; 17:41:37 >
  • Sonuçta bize yatırmayın dediler bu yüzden sorun olacağını pek sanmıyorum. He eğer zorunluysa yatırırz gecikmeli olarak sorun olmaz onlar dert etmeyin.
  • quote:

quote:

quote:

Servisler var,araştırın isterseniz.Ben Sakarya'dan trenle gel-git yapacağım.45 dk civarı sürüyor yol,30 dk umuttepe

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous210

Sürekli karar değiştiriyorlar. Neyse sınava girerken isterlerse artık veririm. Şimdi 15'inde sınava girenler 25'inde girmeyecek değil mi? Mantık olarak da zaten İngilizce Hazırlık sınıfını geçen birinin İngilizce dersi alması gerekmez. Akademik takvimde ders başlangıcı 14 Eylül. Yani ayın 14'ünde gideceğiz. 14-16 Eylül Üniversite ve Kent Uyum Tanıtım Programı olarak gözüküyor. Herhalde bütün okulu gezdirecekler bize, ne nerede öğrenmemiz için. Hadi 14 15 16 geçti, biz 17 ve 18 Eylülde ne iş yapacağız?

Akademik takvimi incelemek isteyenler :http://www.kocaeli.edu.tr/kouhakkinda/akademikt.htm

ya 14 ünde nereye gidicem ben makine muh. orgun ! kim gezdirecek ??

• bende büyük çelişki altındayım. 4 gün için gideyim mi diye.hele bi o gün gelsin bakarız artık :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Servisler var,araştırın isterseniz.Ben Sakarya'dan trenle gel-git yapacağım.45 dk civarı sürüyor yol,30 dk umuttepe

yok usta ne servisi. 5. sınıfım ben
    ilk sene gittim servisle pişman oldum sonraki 3 sene trenle gittim değişmem treni bişeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 3 Eylül 2009; 18:47:59 >

• Ben şahsen ilk gün gitmeyi düşünmüyorum sonuçta Hazırlık anıtparkta geçiyor ve umuttepede bir işimiz yok.
    Giderim Anıtpark'a sorarım bişeyler o kadar yoramam kendimi
  • ben 15inde gidicem sınava 14 unde gitmem heralde .. gene de bilen biir solesn 14 ünde ne yapacaz ??
  • arkadaşlar ben 2.öğretimim. 2.ö ' ler için 1.sınıfta cumartesi günü göreceğimiz ingilizce derslerinden muaf olmak için yapılacak sınavın tarihini yabancı diller masasındaki görevliye sorduğumda bana zaten ayın 14 ünde dersler başlıyor. sınav ise 25'inde saat 5:00'da dedi. sizin için sorun olmaz zaten o gün okulda olmak zorundasınız dedi ve bence girin dedi. dolayısıyla ayın 14'ünde üniversitede olacam ben.

bu arada yukarıda bir arkadaş trenle gidiyorum demiş. bence servisleri bir araştırsın derim. mesela ben trenle gidecek olsam . evden gara minibüs ile gidicem oradan trene binip izmitte inicem. oradanda umuttepeye minibüs ile çıkıcam. birde bunun dönüşü var. günlük yaklaşık 10TL yola gidecek. haftada 5-6 gün gideceğiz. eğer dersleri aksatmaz isek aylık min 200 Tl yola gidecek. servisler ise 200-300 arası birşey. ben kayıdı bir şirketin ücretsiz servisi ile gittim. ist-kartal'dan umuttepe 1 saat 5 dakika filan.

• ya bu unı nın 14 de derslerın başlaması çok sacma daha kalcak yerim yok onuda gectım bare bayramdan sora acılsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

ben 15inde gidicem sınava 14 unde gitmem heralde .. gene de bilen biir solesn 14 ünde ne yapacaz ??

ilk iki gün tanıtım falan diyolardı.bilmiyorum.şimdi ankaradan çıkıp ilk gün okulda bulunmak istesem beşiktaş-gs maçını kaçırcam.yok yok en iyisi maç.ben gelmiyim ilk 4 gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

ben 15inde gidicem sınava 14 unde gitmem heralde .. gene de bilen biir solesn 14 ünde ne yapacaz ??

ilk iki gün tanıtım falan diyolardı.bilmiyorum.şimdi ankaradan çıkıp ilk gün okulda bulunmak istesem beşiktaş-gs maçını kaçırcam.yok yok en iyisi maç.ben gelmiyim ilk 4 gün.

orda mac ızlenmıyomu gel gel beraber ızlerız
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.