Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böyle ufak tefek gözlüklü esmer hafif kirli sakallı(kesmezsem) birisini görürsen iste o benim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smh_60600

Seni tanımamak mümkün mü alicim Şaka yapıyorum tabiki. tanışırız inş. Ama sen uğurla aynı sınıftasın, bakalım sınıf belirlemede belki aynı sınıfa düşeriz. Daha 5+sonsuz yıl oradayız tanışırız. Ben semih bu arada.

@chelick

senin dediğin yürüyüş yolu nerede. sekaparktamı yoksa. gerçi daha o meşhur sekaparkı görmek nasip olmadı ama.

sekaparkla yürüyüş yolunun pek alakası yok
    yürüyüş yolu izmitin içinde eskiden demiryoluydu orası
    sekaparksa deniz kenarında biraz daha dış kısımda
  • @SudaEriyenAspirin

Anladım hocam. Kayıt zamanı hiç gezme fısatım olmadı, yani izmiti bilmiyorum 12-13 eylül gibi gidince gezeceğim.
  • Bende 2Fdeyim saat 9.00 da sınavım

Sınavdan önceki gün burada olun konuşuruz mutlaka nasıl görüşeceğimizi İzmit konusunda elimden geldiğince yardım ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 4 Eylül 2009; 20:10:14 >
  • @AnotheRDie
    Sınavda yakın otur. Yardımlaşırız, yani kardeş kardeş beraber yaparız. Ben geçmeyi çok istiyorum ama ingilizce bilgim müsade etmiyor. Artık biraz sen biraz ben derken 60 üstü alırız inş.
    Ayrıca beraber geçersek bu işin 1. sınıfı var. Oradada aynı sınıfta olursak, vizelerde yakın oturur, finallerde yakın oturur beraber yaparız sınavları. Böylece ders bırakmadan 1. sınıfı bitirirz. sonra bunun 2. sınıfı var. orada beraber oturur...
    Yani, bak bu okadar basit bir teklif değil iyi düşün!
  • Aspirin cevap vermiş sana. Sekaparkı da gezeriz hepberaber. Hatta uygun mekan varsa maçı da orada izleyebiliriz.
  • @smh_60600

Hocam resmen geleceğini çizdin ya
    Buralarda olun sınava doğru yine konuşuruz ne giyeceğimi felen konuşurum zaten zıpır bi tip varsa o benimdir

İzlencek yer bulunur o sorun olmaz takmayın kafanıza.
    Seka park güzeldir. "Lütfen çimlere basınız" yazan tabelalarıyla ilk görenler için gayet eğlenceli
  • Ben okul açılmadan birkaç gün önce gideceğim. Yerleşme, alışma derken 2-3 gün sürer herhalde. Yani o sıralar giremem gibi geliyor. çünkü daha laptop almadım(alsamda wirelessi nerden bulacağım).
    Ben sınıfta "Uğur sesime gel!" diye bağırırım. Sende "Kimmiş bu dengesiz?" diye bakarsın ve beni görürsün. yanıma gelip hazırladığın kopyaları felan gösterirsin, ben sana yanımda yer ayırırım o konuyu merak etme.

Not:facebok da kopya hazırlamayla ilgili bir video vardı bilen bilir. Silgi felan oyup, katkat sayfaların açıldığı bir teknikti.
  • Ne giycemi söylesem daha kolay olmazmıydı ? Sorun değil ama bağırabilirsin ayıpsın

Oturup çalışsan daha kolay değilmi sence
  • bana da gondern camdan kankalar kopyaları . ben de 2H dayım :D ayrıca bu 1. 2. sınf fnal lafları benm icin de gecerli olablr o zmn
  • 4E'deyim
  • bisey soracam simdi ben gecemedim diyelim hazırlıgı .. biz karma mı olucaz hazırlıkta diger bolumlerle ?? cunku bizim sınfta 8 kız 122 erkek var da

• 1-hazırlık günlerine katılmak zorunlu mu? gelmeyi pek düşünmüyordum da
    2-burda başka bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim öğrencisi varsa beri gelsin
    3-bilerek ve isteyerek 25indeki sınava girmeyecegim.ugrasmaya gerek yok.düz lise çıkışlıyım ve son 2 sene ing. göstermediler.yani ders almam çok iyi olacak.nasılsa cumartesi olacak ders.fazladan 1 senem de gitmeyecek.Eh biraz dersi fazla kasmamız gerekecek ama olsun.

not:zoru severim;imkansız zaman alır

edit:neden maddeler halinde yazdığımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsa* -- 5 Eylül 2009; 12:07:06 >

• bir de rica etsem şu ortak imzalardaki kodların yazdığı print screen'in kaçıncı sayfada olduğunu söyleyebilirmisiniz :D
  • şu ana kadar gezdiğim en iyi öğrenci evi 10 numara beyler benim evimde bile böyle yatak yok baza 1.sınıf yatak sabah kahvaltı akşam ev yemeği diyorlar 1 binada en kalabalık odası 4 geçen sene açılan binadaki en kalabalık odası 5 yataklı incim öğrenci evlerini çok beğendim çarşıya umuttepeye vinsana tek vasıta ulaşımı kolay araçlar kapı önünden geçiyor 2-3 dakikada bir araç var incim öğrenci evini görmeden karar veren pişman olur benden söylemesi fiyatlarda güzel sabah akşam yemek dahil 4 yataklı 2750 3 yataklı 3000 2 yataklı 3250 değişiyor ama herşeyden önemlisi herşey 1.sınıf kalitede insanlar sıcak geldi zaten sizi karşılayan kişiye ısınamazsanız koca bi sene nasıl tahammül edeceksiniz diye sorarlar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: smh_60600

@AnotheRDie
    Sınavda yakın otur. Yardımlaşırız, yani kardeş kardeş beraber yaparız. Ben geçmeyi çok istiyorum ama ingilizce bilgim müsade etmiyor. Artık biraz sen biraz ben derken 60 üstü alırız inş.
    Ayrıca beraber geçersek bu işin 1. sınıfı var. Oradada aynı sınıfta olursak, vizelerde yakın oturur, finallerde yakın oturur beraber yaparız sınavları. Böylece ders bırakmadan 1. sınıfı bitirirz. sonra bunun 2. sınıfı var. orada beraber oturur...
    Yani, bak bu okadar basit bir teklif değil iyi düşün!

Ne güzel hayaller

• [center//][image//]http://img198.imageshack.us/img198/4645/rsz29543099kou.jpg[/simage]
    [//color=#339900]BÖLÜMÜNÜN ADI[/center]

En baştaki // ve colordaki // leri sil,bölümünü yaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 5 Eylül 2009; 13:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

1-hazırlık günlerine katılmak zorunlu mu? gelmeyi pek düşünmüyordum da
    2-burda başka bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim öğrencisi varsa beri gelsin
    3-bilerek ve isteyerek 25indeki sınava girmeyecegim.ugrasmaya gerek yok.düz lise çıkışlıyım ve son 2 sene ing. göstermediler.yani ders almam çok iyi olacak.nasılsa cumartesi olacak ders.fazladan 1 senem de gitmeyecek.Eh biraz dersi fazla kasmamız gerekecek ama olsun.

not:zoru severim;imkansız zaman alır

edit:neden maddeler halinde yazdığımı bilmiyorum

Hazırlık okuyan öğrencilerin dersleri sadece haftasonu mu olacak1 yıl boyunca sadece cumartesi günlerimi ders işlenecek hazırlıktaSaçma oldu biliyorum fakat bu cümleden çıkarttığım bu

• O 25ndeki sınav hazırlık okumayıp normal dönemde ingilizce görenler için yapılacak olan sınav. Hazırlık okumayanlar ctesi ingilizce dersi görecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelick

O 25ndeki sınav hazırlık okumayıp normal dönemde ingilizce görenler için yapılacak olan sınav. Hazırlık okumayanlar ctesi ingilizce dersi görecekler.

İçim rahatladı
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.