Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

bir de rica etsem şu ortak imzalardaki kodların yazdığı print screen'in kaçıncı sayfada olduğunu söyleyebilirmisiniz :D

[b][center][font="Times New Roman"]O Artık Bir KOÜ'lü[/font] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/a3/15/d1/a315d1121c2222dde26d67217ff8f832.jpg[/image]
    [color=#339900]Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü[/color][/center][/b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

veziroğluna gidenler parmak kaldırsın

Veziroğlumu kaldı ?
  • ilk hafta veya ilk gün gitme zorunluluğu diye bi olay var mı???
  • Ben gidecem valla :) ortamı tanırız...
  • quote:

ilk hafta veya ilk gün gitme zorunluluğu diye bi olay var mı???

Okul? Zorunluluğumu olucak git tabi işin ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

ilk hafta veya ilk gün gitme zorunluluğu diye bi olay var mı???

Okul? Zorunluluğumu olucak git tabi işin ne

hayır zaten liselerde bile ilk 2-3 gün ders olmuyo.eğer ilk hafta bi olay yoksa o kadar yolu tepmeyeyyim diye diyorum.bizim arkadaşlar Gaziye falan gitti.ilk gün okulda bulunma zorunluluğu varmış.Bizde böyle bi olay vamı yok mu onu öğrenmem lazım

• bu 2.öğretimler için olan ingilizce kursuna (c.tesi olan) gitmek zorunlu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 5 Eylül 2009; 21:08:39 >
  • Kimse gitmez heralde ilk gün,çoğunluk hazırlık sınavına gelir.Beyler sınavdan sonra şöyle biyerde DH olarak tanışalım,kaynaşalım herkesin sınavı saat 9da dimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Kimse gitmez heralde ilk gün,çoğunluk hazırlık sınavına gelir.Beyler sınavdan sonra şöyle biyerde DH olarak tanışalım,kaynaşalım herkesin sınavı saat 9da dimi.

15.00 ben
  • arkadaşlar lisemı zanettiniz zaten bayram var kimse ilk hafta gitmez artı yoklama alınmaz muafiyet vb sınavınız varsa gidin girin..artı çoluk cocuk olaylarıdır ilk hafta gitme..sadece ilk gün gittim baktım geri geldim..

ha buarada okula sadece girerken kart gösteriyorsunuz..fakülteye girerken flan kart gösterme gibi amelelik yapmayın..
  • quote:

Kimse gitmez heralde ilk gün,çoğunluk hazırlık sınavına gelir.Beyler sınavdan sonra şöyle biyerde DH olarak tanışalım,kaynaşalım herkesin sınavı saat 9da dimi.

Benim o saatlerde arkadaşım eşlik etmezse takılırız. Hiç olmadı görüşürüz tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

arkadaşlar lisemı zanettiniz zaten bayram var kimse ilk hafta gitmez artı yoklama alınmaz muafiyet vb sınavınız varsa gidin girin..artı çoluk cocuk olaylarıdır ilk hafta gitme..sadece ilk gün gittim baktım geri geldim..

ha buarada okula sadece girerken kart gösteriyorsunuz..fakülteye girerken flan kart gösterme gibi amelelik yapmayın..

mimarlıkta olan varsa ilk gün ilk saate gitsin...
    abi tavsiyesi...
    ilk gün bizi kağıt kalemimiz yok diye geri yollamıışlardı 1 saat sonra derse başlamıştık kalaydan sonra

ekleme:
    @AnotheRDie veziroğlunda makina - elektrik - inşaat vardı geçen sene . onlar taşındı mı umuttepeye ? taşındılar ise bi bilgim yok şu anda bu konuda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 5 Eylül 2009; 23:09:44 >

• bi arkadaş taşındı diyordu.resim falan çekmişti.şu ilk gün gitme olayı çok dandik be hocam.ilk gün gidersin çömez olursun;gitmezsin ilk günden derse başlarlar.hele derse başlarlarsa kafadan 1 hafta gidecek.
  • benim sınavım pazartesi şans dileyin
  • quote:

benim 9 da babamla gidicez. dersler yoksa geri donerm. donmezsem bulusalım
  • Başlığı yeni gördüm
    Ben de İngiliz Dili ve Edebiyatı 2. sınıftayım.
    Okula bayramdan sonra gideceğim. Hep merak etmişimdir okulda Dhciler var mı diye
    Bayramdan sonra okulda bir Dh buluşması yapalım arkadaşlar ne dersiniz?
  • @Roll
    Gruba hoşgeldin.

Arkadaşlar(bu sene gidecekler), sizin için birilerinin "Aa çömeze bak. Ya bunlar hep böyle işte, ilk gün gelirler. Çoluk çocuk bunlar ya" demesi bir şey ifade ediyor mu?
    Benim için zerre kadar önemi yok. Liseye başladığımızda da aynı şeyleri yaşadık. Bizim sınıftaki kızlar "çömez" dendiği için neredeyse ağlayacak duruma gelirlerdi, ben umursamazdım. Ben bunu düşünenleri(söylemesi daha kötü) bile ilginç(...) bulurdum. Çünkü ben olsam, onların zaten zor olan hayatlarını dahada zorlaştırıp çekilmez olmaktan çıkarıp, elimden gelen yardımı yapar, okula ısınmaları için çabalardım.
    Ben muafiyet sınavı 15 inde olduğu halde, 14 ünde umuttepeye gideceğim ve girebilirsem 1. sınıfların(hazırlık okuyanlar) dersine gireceğim. Muafiyeti geçip geçemememin önemi yok,büyük ihtimal geçemeyeceğim de. Ama ben ilk günün önemli olduğunu düşünüyorum. hayatımdaki diğer ilk lerin olduğu gibi. Ben bunu insanların ne düşüneceği için değil, sadece kendim için yapacağım(rezil bile olsam).
    Bir aksilik olmazsa 14 ünde umuttepedeyim gelenlerle +18 de otururuz(oruç olsakta önemli olan muhabbet).
    NOT: Ben bu "yeni çocuk" muhabbetinden çok sıkıldım. Arkadaşlar kendi çektiklerini bize çektirmek yerine bize yaşatmamak için uğraşmalı.

@kocaali91
    Ali sen Sakaryalı mısın? oranın kocaali diye bir ilçesi vardı herhalde.

• ikinci öğretimlerin dersi 5 de başlıyor değil mi.peki ilk iki gün tanıtım günleri diye birşey.bunlarda mı bizim için 5 de başlayacak yoksa normal saatte mi?
  • @TRaMbLeN

Bütün mühendislikler Umuttepe de artık.
    Mühendislik 2 fakültesi.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.