Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vayy be. Vinsanda durum o kadar vahim di demek ki. Ya arkadaşlar benim yurda son giriş saati ya 23:00 ya da 23:30 maçı dışarıda izleyince yetişemeyebilirim belki. Bir sorun olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelick

Vayy be. Vinsanda durum o kadar vahim di demek ki. Ya arkadaşlar benim yurda son giriş saati ya 23:00 ya da 23:30 maçı dışarıda izleyince yetişemeyebilirim belki. Bir sorun olur mu sizce?

yavuz selimmi olabilir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

mühendislik 29 ekimde umuttepeye geçecek diyorlar, doğru mu?

?

Bina bitmiş durumda ve Veziroğlu bomboş.
    Bence eğitim başlar resmi açılışı o tarihte yaparlar malum Cumhuriyet bayramı.

O zaman direk Umuttepe'ye gidelim.
  • arkadaşalr bugün sınava girdim
    batı dilleri bölümü
    ilk izlenimlerim gayet güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

quote:

Orijinalden alıntı: chelick

Vayy be. Vinsanda durum o kadar vahim di demek ki. Ya arkadaşlar benim yurda son giriş saati ya 23:00 ya da 23:30 maçı dışarıda izleyince yetişemeyebilirim belki. Bir sorun olur mu sizce?

yavuz selimmi olabilir sorun

Hayır özel yurt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

arkadaşalr bugün sınava girdim
    batı dilleri bölümü

ingilizceye mi girdin kanka ?? sorular nasıldı ben de 15nde giricem de ?? bilgileendirirsen sevinirim

• özellikle iletişimde okuyacak arkadaşlar için bol sabır diliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

özellikle iletişimde okuyacak arkadaşlar için bol sabır diliyorum :)

Neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

arkadaşalr bugün sınava girdim
    batı dilleri bölümü

ingilizceye mi girdin kanka ?? sorular nasıldı ben de 15nde giricem de ?? bilgileendirirsen sevinirim

bizim sınavla sizinki aynı değil kardeş
    batı dilleri edebiyatı bölümündekilere ayrı sınav yapıldı
    sorularımız daha zor yabancı dil bölümünden mezun olduğumuz için
    tamamı yazılı sınavdı

• 15.de olan sınava girmesek ne olur?Zaten sonuç belli...
  • @BlackEdition

son sınıfa yerleştirilirsin. sınava gir bildiğini yapmaya çalış ki doğru sınıfta doğru yerde kendi seviyenden itibaren ingilizce öğrenmeye çalış.
  • Listeye benide ekleyin arkadaşlar Makina Mühendisliği 2. sınıf 2. öğretim.2. öğretim olan varsa bir şeyler yapabiliriz :)
  • Endüstriyel Elektronik
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

@BlackEdition

son sınıfa yerleştirilirsin. sınava gir bildiğini yapmaya çalış ki doğru sınıfta doğru yerde kendi seviyenden itibaren ingilizce öğrenmeye çalış.

Orası öyle tabi,fakat sınav sorularına baktım(eski),hiç konuşulduğu gibi basit değil.Basit diyenler nasıl basit dedi anlamıyorum...En iyisi girmek galiba.
  • Kocaeli'li arkadaşlar Kocaeli'de ulaşım nasıl ? Özel yeşil minibüsler var onlar paralımı yoksa akbil,kart tarzı bişey mi? Yeniyiz kocaelide ilk günden başımız ağrımasın otagarda yatmayalım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Kocaeli'li arkadaşlar Kocaeli'de ulaşım nasıl ? Özel yeşil minibüsler var onlar paralımı yoksa akbil,kart tarzı bişey mi? Yeniyiz kocaelide ilk günden başımız ağrımasın otagarda yatmayalım sonra

Ulaşım sıkıntın olmasın İzmitte istediğin heryere anında araba var ve tek arabayla gidiyorsun aktarma felen uğraşmazsın şöyle birşey varmış ama mesela 2 tane farklı Umuttepe arabası var bir tanesi mahallelerden dolaşıyor diğeri direk yeni yapılan yoldan çıkıyor onu öğrenmek lazım yoksa halim fena

Bunun dışında birşey yok ama normal ücretlide gidebiliyorsun Kent kartta var keyfine kalmış.

• Hmm o iyiymiş o zmn :) Teşükkürler AnotherDie cevap için.Ayrıca kocaelide gerçekten oldukça fazla ulaşım seçeneği var dakika başı nerdeyse otobüs,minibüs vs. geçiyo sıkıntısı yok yani
  • @HyperXCrossfire
    evet ulaşım sıkıntısı pek yok, zamanla o yeşil arabaları seveceksin bile

Arkadaşlar ben şunu soracağım, 2. senem itibariyle bu sene Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı dersi var. Bu dersin muafiyet sınavları olur diye biliyorum. Bu sınav yapıldı mı / yapılacak mı? Bilen var mı acaba?
  • siz ulaşım sıkıntısı yok sanın
    ılerleyen zamanlarda goreceksınız
    ıngılızcesı ıyı olmayan arkadaslar
    sallayın gıtmeyın hatta hazırlıgı gecenlerde gıtmesın
    gıdıyorsunuzda ne oluyor bı mok olmuyor
    ben gıttım zamanında oradan bılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.