Vayy be. Vinsanda durum o kadar vahim di demek ki. Ya arkadaşlar benim yurda son giriş saati ya 23:00 ya da 23:30 maçı dışarıda izleyince yetişemeyebilirim belki. Bir sorun olur mu sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: chelick
Vayy be. Vinsanda durum o kadar vahim di demek ki. Ya arkadaşlar benim yurda son giriş saati ya 23:00 ya da 23:30 maçı dışarıda izleyince yetişemeyebilirim belki. Bir sorun olur mu sizce?
yavuz selimmi olabilir sorun
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orijinalden alıntı: Serhat_A
quote:
Orijinalden alıntı: Serhat_A
mühendislik 29 ekimde umuttepeye geçecek diyorlar, doğru mu?
?
Bina bitmiş durumda ve Veziroğlu bomboş. Bence eğitim başlar resmi açılışı o tarihte yaparlar malum Cumhuriyet bayramı.
O zaman direk Umuttepe'ye gidelim.
arkadaşalr bugün sınava girdim batı dilleri bölümü ilk izlenimlerim gayet güzeldi
yavuz selimmi olabilir sorun
Hayır özel yurt.
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
arkadaşalr bugün sınava girdim batı dilleri bölümü ilk izlenimlerim gayet güzeldi
ingilizceye mi girdin kanka ?? sorular nasıldı ben de 15nde giricem de ?? bilgileendirirsen sevinirim
özellikle iletişimde okuyacak arkadaşlar için bol sabır diliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: nerazzuri
özellikle iletişimde okuyacak arkadaşlar için bol sabır diliyorum :)
Neden
quote:
Orijinalden alıntı: kocaali91
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
ingilizceye mi girdin kanka ?? sorular nasıldı ben de 15nde giricem de ?? bilgileendirirsen sevinirim
bizim sınavla sizinki aynı değil kardeş batı dilleri edebiyatı bölümündekilere ayrı sınav yapıldı sorularımız daha zor yabancı dil bölümünden mezun olduğumuz için tamamı yazılı sınavdı
15.de olan sınava girmesek ne olur?Zaten sonuç belli...
@BlackEdition
son sınıfa yerleştirilirsin. sınava gir bildiğini yapmaya çalış ki doğru sınıfta doğru yerde kendi seviyenden itibaren ingilizce öğrenmeye çalış.
Listeye benide ekleyin arkadaşlar Makina Mühendisliği 2. sınıf 2. öğretim.2. öğretim olan varsa bir şeyler yapabiliriz :)
Endüstriyel Elektronik
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
@BlackEdition
son sınıfa yerleştirilirsin. sınava gir bildiğini yapmaya çalış ki doğru sınıfta doğru yerde kendi seviyenden itibaren ingilizce öğrenmeye çalış.
Orası öyle tabi,fakat sınav sorularına baktım(eski),hiç konuşulduğu gibi basit değil.Basit diyenler nasıl basit dedi anlamıyorum...En iyisi girmek galiba.
Kocaeli'li arkadaşlar Kocaeli'de ulaşım nasıl ? Özel yeşil minibüsler var onlar paralımı yoksa akbil,kart tarzı bişey mi? Yeniyiz kocaelide ilk günden başımız ağrımasın otagarda yatmayalım sonra
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
Kocaeli'li arkadaşlar Kocaeli'de ulaşım nasıl ? Özel yeşil minibüsler var onlar paralımı yoksa akbil,kart tarzı bişey mi? Yeniyiz kocaelide ilk günden başımız ağrımasın otagarda yatmayalım sonra
Ulaşım sıkıntın olmasın İzmitte istediğin heryere anında araba var ve tek arabayla gidiyorsun aktarma felen uğraşmazsın şöyle birşey varmış ama mesela 2 tane farklı Umuttepe arabası var bir tanesi mahallelerden dolaşıyor diğeri direk yeni yapılan yoldan çıkıyor onu öğrenmek lazım yoksa halim fena
Bunun dışında birşey yok ama normal ücretlide gidebiliyorsun Kent kartta var keyfine kalmış.
Hmm o iyiymiş o zmn :) Teşükkürler AnotherDie cevap için.Ayrıca kocaelide gerçekten oldukça fazla ulaşım seçeneği var dakika başı nerdeyse otobüs,minibüs vs. geçiyo sıkıntısı yok yani
@HyperXCrossfire evet ulaşım sıkıntısı pek yok, zamanla o yeşil arabaları seveceksin bile
Arkadaşlar ben şunu soracağım, 2. senem itibariyle bu sene Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı dersi var. Bu dersin muafiyet sınavları olur diye biliyorum. Bu sınav yapıldı mı / yapılacak mı? Bilen var mı acaba?
siz ulaşım sıkıntısı yok sanın ılerleyen zamanlarda goreceksınız ıngılızcesı ıyı olmayan arkadaslar sallayın gıtmeyın hatta hazırlıgı gecenlerde gıtmesın gıdıyorsunuzda ne oluyor bı mok olmuyor ben gıttım zamanında oradan bılıyorum