Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilen varsa söylesin otogardan umuttepeye hangi hat gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

siz ulaşım sıkıntısı yok sanın
    ılerleyen zamanlarda goreceksınız
    ıngılızcesı ıyı olmayan arkadaslar
    sallayın gıtmeyın hatta hazırlıgı gecenlerde gıtmesın
    gıdıyorsunuzda ne oluyor bı mok olmuyor
    ben gıttım zamanında oradan bılıyorum

Hazırlık mı okumayalım diyorsun,anlamadım?İngilizcem iyi değil,sınavdan başarısız olacağım.Sınava mı girme diyorsun?

• Başka 2 3 ya da 4. sınıf var mı? Bizlerin kayıt için okula gitmesine gerek var mı? Harcı yatırdım dersleri seçtim ben. Başka bir şey yapmama gerek var mı? Okula gitmek gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

Başka 2 3 ya da 4. sınıf var mı? Bizlerin kayıt için okula gitmesine gerek var mı? Harcı yatırdım dersleri seçtim ben. Başka bir şey yapmama gerek var mı? Okula gitmek gibi?

Hayır gerek yok. Ben de harcı yatırdım dersleri seçtim.
  • Otogardan geciyormu bilmem ama hat3 umuttepeye çıkıyor
  • ben de 15 inde sınavdaym beyler. hayatımda girdiggim en rahat sınav olacak . hic kasmadan ama küçük bi sorunum var : hiçbişey bilmiyorum :D
  • Ya arkadaşlar ilk hafta dersler başlar mı? Gitmeyi düşünüyordum ilk hafta ama gitmesem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelick

Ya arkadaşlar ilk hafta dersler başlar mı? Gitmeyi düşünüyordum ilk hafta ama gitmesem mi?

ben bu soruyu kendime 1 aydır soruyorum neredeyse.5gün için o kadar yol tepilir mi ulan?
  • arkadaşlar bu 25indeki sınav için parayı hangi hesaba (hesp numarası) yatırcass? öğrenci numaramı bankadaki ablaya söyledim olmaz dedi.hesap numarası ver dedi.bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tausu

arkadaşlar bu 25indeki sınav için parayı hangi hesaba (hesp numarası) yatırcass? öğrenci numaramı bankadaki ablaya söyledim olmaz dedi.hesap numarası ver dedi.bi yardımcı olursanız sevinirim.

aslında kayıt sırasında görevli yabancı dil masasına yönlendirmedi.o nedenle 25ndeki sınav için listeye adımı eklettiremedim.Nasıl olsa ingilizcem berbat her durumda ders almalıyım diye üstüne düşmedim.Ama sıralama durumu söz konusu. belki 1 sınıf yukarı bile çıkabilirim v.s.şimdi o sınava girmenin yolu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tausu

arkadaşlar bu 25indeki sınav için parayı hangi hesaba (hesp numarası) yatırcass? öğrenci numaramı bankadaki ablaya söyledim olmaz dedi.hesap numarası ver dedi.bi yardımcı olursanız sevinirim.

MUAFİYET SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN İŞ BANKASI İZMİT MERKEZ ŞUBESİ 2400-1362005 NO'LU HESABINA
    25 TL YATIRMALARI VE 25 EYLÜL 2009 TARİHİNDE YAPILACAK SINAVA DEKONTLARI İLE GELMELERİ GEREKMEKTEDİR.
    DEKONTU OLMAYAN ÖĞRENCİ SINAVA ALINMAYACAKTIR. MUAFİYET SINAV SONUCU İPTAL EDİLEMEZ.

SINAV TARİHİ : 25 EYLÜL 2009 (CUMA) SINAV SAATİ : I. ÖĞRETİM 13.00 II. ÖĞRETİM 17.00
    SINAV YERİ : BÖLÜM DERSLİKLERİ ( ÖĞRENCİNİN KENDİ FAKÜLTE , MESLEK VE YÜKSEKOKUL DERSLİKLERİ)
  • çok teşekkür ederim
  • bide öğrenci bilg sisteminden girince bi yazı çıkıyo üniversite payı diye.nedir bu üniversite payı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

quote:

Başka 2 3 ya da 4. sınıf var mı? Bizlerin kayıt için okula gitmesine gerek var mı? Harcı yatırdım dersleri seçtim ben. Başka bir şey yapmama gerek var mı? Okula gitmek gibi?

Teşekkürler arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEdition

quote:

Hazırlık mı okumayalım diyorsun,anlamadım?İngilizcem iyi değil,sınavdan başarısız olacağım.Sınava mı girme diyorsun?

ıngılızcen ıyı degılse sınava gıtme
    son kurdan baslarsın
    bknz: ben
    gerek yok
    fakulteye hazırlık atlayıp gecen arkadaslarda ılk hafta gıtmesın
    sızler yuzunden yoklama alınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

quote:

Orijinalden alıntı: chelick

Ya arkadaşlar ilk hafta dersler başlar mı? Gitmeyi düşünüyordum ilk hafta ama gitmesem mi?

ben bu soruyu kendime 1 aydır soruyorum neredeyse.5gün için o kadar yol tepilir mi ulan?

Benim yolum yakın. İstanbuldayım ama yine de kararsızım. Heralde gidersem de çarşamba-perşembe filan dönerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

quote:

dersleri seçtikten sonra danışmanın onaylıyor ve sen onaylanmış yazılı olan ders listenin çıktısını alıp dekont ile birlikte danışmanına götürüyorsun o da imzalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 10 Eylül 2009; 13:10:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

bilen varsa söylesin otogardan umuttepeye hangi hat gidiyor?

hat 4 arabaları geçer ama otogarın içinden değil ilçler terminalinin çıkışının o köşeden geçer yada şöyle açıklayayyım otel baltürk ün önünden gelir ve sola döner (araca göre sol)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEdition

quote:

ıngılızcen ıyı degılse sınava gıtme
    son kurdan baslarsın
    bknz: ben
    gerek yok
    fakulteye hazırlık atlayıp gecen arkadaslarda ılk hafta gıtmesın
    sızler yuzunden yoklama alınıyor

Sanırım sınava girmek mecburi.Güzelmi sence ingilizce eğitim?Bir çoğu gereksiz diyor,1 yılın boşa gider eline bir şey kalmaz diyor.Bazıları git,iyidir diyor.Ben mecburen gideceğim,ingilizcem iyi değil.Bana 1 yıl içerisinde iyi bir ingilizce eğitim verebilirler mi?

Sanırım hazırlığı Anıtpark'ta okuyacaz,İzmit Tren İstasyonundan Anıtpark'a nasıl gidebilirim?Yakın diyenler var,yürüyerek adapazarı istikametinde ilerle diyorlar.Siz ne dersiniz?

Bir de bu sınav nasıl olacak acaba?Öss gibi kodlu modlu mu olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 10 Eylül 2009; 13:36:03 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.