Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooo bak maç olursa iş değişir.hele bi o haftasonu gelsin tam net konuşuruz :D
  • hangi takımlısınız bilmiyorum ama Beşiktaşım maçı kazanacaktır ,:))
    gs'li iseniz boşverin izlemeyi sonu hüsran olabilir en iyisi dersleri aksatmayın siz ::)
  • 25 tl lem boşa gitmedi ulan haha

Ben yazıları okurken gülüyorum..
    Zorunluğu hazırlığı olan biri ayın 14ünde neden gidiyor ?
    15inde sınava girecen..Sonuç ne zaman açıklanır,ne zaman saatin belli ve sınıfın kesinleşirse okumaya gideceksin..
    14 eylül asıl eğitim görenlerin tarihi..
    Hazırlık kesinlikle bayram sonrasına kalır..
  • benim sınavım 7 eylülde para falan yatırmadım
    eğer yatırmadığım için sınava almazlarsa çıngar çıkar
    bu saatten sonra da bira zor yatırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Txrayt

quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

ben 15inde gidicem sınava 14 unde gitmem heralde .. gene de bilen biir solesn 14 ünde ne yapacaz ??

ilk iki gün tanıtım falan diyolardı.bilmiyorum.şimdi ankaradan çıkıp ilk gün okulda bulunmak istesem beşiktaş-gs maçını kaçırcam.yok yok en iyisi maç.ben gelmiyim ilk 4 gün.

orda mac ızlenmıyomu gel gel beraber ızlerız

bende gelirim maca gidersek :) ama biri solesn 14 unde gidip ne yapacaz okulda ??

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

hangi takımlısınız bilmiyorum ama Beşiktaşım maçı kazanacaktır ,:))
    gs'li iseniz boşverin izlemeyi sonu hüsran olabilir en iyisi dersleri aksatmayın siz ::)

şimdi konuyu dağıtmak istemiyorum ama galatasarayımız beşiktaşınıza tecavüz edecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

2. öğretimler saat kaçta derse başlıyor? Ben ilk hafta gidecem 14 ünde ordayım. Başka var mı ilk hafta gelecek?

Bende ilk hafta oradayım. Dersler 17:00'de başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelick

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

2. öğretimler saat kaçta derse başlıyor? Ben ilk hafta gidecem 14 ünde ordayım. Başka var mı ilk hafta gelecek?

Bende ilk hafta oradayım. Dersler 17:00'de başlıyor.

bende ordayım maça gidecekler konuya yazsın bi şekilde orda buluşuruz...hernekadar FB li olsamda
  • Ben gelirim. Salı günü de Manchester maçı var. Ama sanırım pazartesi günü gündüz gelirim ben. Akşam evde izlerim GS-BJK maçını maçı.
  • GS liyim. Maça gelmek isterim. Hem tanışmış oluruz hemde beşiktaşlılar dışında herkes için güzel bi akşam olur. Ama nerde nasıl ne yaparız bilmiyorum. Oraları bilen birinin yardımcı olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 4 Eylül 2009; 14:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

GS liyim. Maça gelmek isterim. Hem tanışmış oluruz hemde beşiktaşlılar dışında herkes için güzel bi akşam olur. Ama nerde nasıl ne yaparız bilmiyorum. Oraları bilen birinin yardımcı olması gerekiyor.

warmı başka
  • evet ben de gelirim. soyle guzel bi yer bulun da izleyelm . birisi aracılık etsin orda tanısırız kankalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaali91

evet ben de gelirim. soyle guzel bi yer bulun da izleyelm . birisi aracılık etsin orda tanısırız kankalar

3 olduq
  • Siz bayağı erken geliyorsunuz anlaşılan. Maç 12 sinde ya ayın. GS-BJK maçında orada olmam ama Manchester maçında varım.
  • Aslında bende gelirdimde, gebzeden gelip gitmesi zor olur. hem daha ne izmiti nede gebzeyi fazla(neredeyse hiç) bilmiyorum. Ayrıca beni "ultrAslan" ekibine dahil edin, hernekadar orada olamasam da adımı yaşatın.

Ben ingilizce çalışmazsam(sınavlara hep bir gün önce çalışırım da), 14 ünde okula gidebilirim. Sebebi; sadece insanların ilk günki heyecanını, sevincini, coşkusunu, hüzününü, üzüntüsünü... izleyebilmek. Mühendislik fakültesinin umuttepe diye bir yer olduğunun farkına varip mf 2 bloğunu öpmeye çalışmalarını izlemek ayrı bir keyif verecek

"Tanıtım günleri" dediğinize de bir açıklık getirirseniz iyi olur.

25 TL m boşa gitmediği için sevindim, çünkü kendimi bir garip hissetmeye başlamıştım. Ben hem bizim bölüme hemde anıtparka ilk gidip kayıt yaptıranlardanım. Bana bununla ilgili birşey söylenmemişti. sadece anıtparkta velinin birinin "Bu paraları geri alacakmışız" diye oradaki görevliyi uyarmasını saymazsak. Zaten görevlinin de haberi yoktu.

• ben hepsine gelirim. ama izmit i bilmiyorum :))
  • Ben gezdim öğrendim biraz. Bir yürüyüş yolu var. Ne ararsan var içinde.
  • smh_60600 .. bu arada aynı bolumdeyiz :) ben bu sene kazandm . hazırlıgı gecemezsem 4+1 :S .. buyuk ihtimal gecemem
  • Seni tanımamak mümkün mü alicim Şaka yapıyorum tabiki. tanışırız inş. Ama sen uğurla aynı sınıftasın, bakalım sınıf belirlemede belki aynı sınıfa düşeriz. Daha 5+sonsuz yıl oradayız tanışırız. Ben semih bu arada.

@chelick

senin dediğin yürüyüş yolu nerede. sekaparktamı yoksa. gerçi daha o meşhur sekaparkı görmek nasip olmadı ama.
  • mutlaka tanısalım kanka . hangi sınıftasın muafiyet sınıfında benim 2H !!
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.