Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim daha nerde yatacağım belli değil heryerde yedekteyim özel yurtlara da bakmadım son dk yatarım bı yerde
  • bende dün kayıdımı yaptırdım. 2.ö olduğumuz için haftada belli günlerde belli saatlerde ingilizce dersi görecekmişiz.(heralde bu gün cumartesi oluyor. bana böyle birşey söylemediler ama arkadaşa söylemişler.) bu derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler ayın 25 ' inde saat 5:00 de sınava girecekmiş. zaten okul 14 'ün de açılıyor. oradaki görevli bayan soruyor işte kabul ediyor musunuz diye evet dersen adının karşısına bir tik atıyor o kadar. olay bundan ibaret kafaya takılacak birşey yok yani.

bu arada mühendislik(B) ' de halene inşaat çalışmaları devam ediyordu. girişin sol aşağı tarafları toz toprakdı . o yüzden içeri girip gezmedim. zaten işçi şuan çalışıyoruzz A binasına gidip gezin dedi. A binası tümüyle bitmiş. geçen seneden bitmiş olabilir. bu binada metalurji ve malzeme - çevre mühendisliği - jeofizik-jeoloji ve mekatronik mühendislik derslikleri ve laboratuarları bulunuyor. benim bölüm derslikleri girişin hemen sağında. merdiven çıkmaktan kurtulduk =).

dandik cep telefonum olan 6600 dan metalurji sınıfından aldığım bir resimcik. bu arada tahtanın altındaki prizlerde bir lan giriş yeri gördüm. inşallah net vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 2 Eylül 2009; 14:45:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

bende dün kayıdımı yaptırdım. 2.ö olduğumuz için haftada belli günlerde belli saatlerde ingilizce dersi görecekmişiz.(heralde bu gün cumartesi oluyor. bana böyle birşey söylemediler ama arkadaşa söylemişler.) bu derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler ayın 25 ' inde saat 5:00 de sınava girecekmiş. zaten okul 14 'ün de açılıyor. oradaki görevli bayan soruyor işte kabul ediyor musunuz diye evet dersen adının karşısına bir tik atıyor o kadar. olay bundan ibaret kafaya takılacak birşey yok yani.

bu arada mühendislik(B) ' de halene inşaat çalışmaları devam ediyordu. girişin sol aşağı tarafları toz toprakdı . o yüzden içeri girip gezmedim. zaten işçi şuan çalışıyoruzz A binasına gidip gezin dedi. A binası tümüyle bitmiş. geçen seneden bitmiş olabilir. bu binada metalurji ve malzeme - çevre mühendisliği - jeofizik-jeoloji ve mekatronik mühendislik derslikleri ve laboratuarları bulunuyor. benim bölüm derslikleri girişin hemen sağında. merdiven çıkmaktan kurtulduk =).

dandik cep telefonum olan 6600 dan metalurji sınıfından aldığım bir resimcik. bu arada tahtanın altındaki prizlerde bir lan giriş yeri gördüm. inşallah net vardır.

Ben elektrik mühendisliği 2. öğretimim haftasonu ingilizce görecek miyim? Bana kayıt sırasında bundan bahsedilmedi...

• bildiğim kadarıyla elektrik mühendisliği 2.öğretimde de hazırlık yok. dolayısıyla seninde ingilizce görmen lazım. kayıt işlemleri bittikten sonra kayıdını yapan kişi seni yabancı diller masasına yönlendirmedi mi? ben kayıdı bitirdim bana şu ilerdeki masaya git dedi. dedim ben 2.öğretimim yabancı dille işim yok diye o dedi sen git yine. gittim kadın muafiyet sınavına girmek istermisin dedi. bildiğim kadarıyla 2.öğretimlere hazırlık sınavı yokdu dedim. sonra yukarıdaki mesajda yazmış olduğum açıklamaları yaptı işte. bende ayın 25'inde sınava girmeyi kabul ettim. eğer kocaelide oturuyorsan bu hafta içinde umuttepeye tekrardan gidip kayıt yerindeki yabancı diller masasındaki görevlilerle konuşmanı öneririm. eğer il dışındaysan bir telefon ile halledeceğini düşünüyorum. çünkü para mara yatırma yok. tek işaretliyor o kadar.

dipnot : bu arada 2.öğretimdeki herkesin ayın 25'inde ki sınava girmesini tavsiye ederim. çünkü bayan bana ilk derslerin am-is-are'dan başladığını söyledi. zaman kaybetmemek için bu derslerden muaf olmak en iyisi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 2 Eylül 2009; 15:00:42 >

• quote:

bildiğim kadarıyla elektrik mühendisliği 2.öğretimde de hazırlık yok. dolayısıyla seninde ingilizce görmen lazım. kayıt işlemleri bittikten sonra kayıdını yapan kişi seni yabancı diller masasına yönlendirmedi mi? ben kayıdı bitirdim bana şu ilerdeki masaya git dedi. dedim ben 2.öğretimim yabancı dille işim yok diye o dedi sen git yine. gittim kadın muafiyet sınavına girmek istermisin dedi. bildiğim kadarıyla 2.öğretimlere hazırlık sınavı yokdu dedim. sonra yukarıdaki mesajda yazmış olduğum açıklamaları yaptı işte. bende ayın 25'inde sınava girmeyi kabul ettim. eğer kocaelide oturuyorsan bu hafta içinde umuttepeye tekrardan gidip kayıt yerindeki yabancı diller masasındaki görevlilerle konuşmanı öneririm. eğer il dışındaysan bir telefon ile halledeceğini düşünüyorum. çünkü para mara yatırma yok. tek işaretliyor o kadar.

dipnot : bu arada 2.öğretimdeki herkesin ayın 25'inde ki sınava girmesini tavsiye ederim. çünkü bayan bana ilk derslerin am-is-are'dan başladığını söyledi. zaman kaybetmemek için bu derslerden muaf olmak en iyisi diye düşünüyorum.

Kayıt bittikten sonra beni yönlendiren olmadı. Aydın'dayım şu anda Kocaeli'ye gidemem. İngilizcem çok zayıf aslında iyi olur İngilizce dersleri benim için. İngilizce konusunda sıfırım nerdeyse

• quote:

bildiğim kadarıyla elektrik mühendisliği 2.öğretimde de hazırlık yok. dolayısıyla seninde ingilizce görmen lazım. kayıt işlemleri bittikten sonra kayıdını yapan kişi seni yabancı diller masasına yönlendirmedi mi? ben kayıdı bitirdim bana şu ilerdeki masaya git dedi. dedim ben 2.öğretimim yabancı dille işim yok diye o dedi sen git yine. gittim kadın muafiyet sınavına girmek istermisin dedi. bildiğim kadarıyla 2.öğretimlere hazırlık sınavı yokdu dedim. sonra yukarıdaki mesajda yazmış olduğum açıklamaları yaptı işte. bende ayın 25'inde sınava girmeyi kabul ettim. eğer kocaelide oturuyorsan bu hafta içinde umuttepeye tekrardan gidip kayıt yerindeki yabancı diller masasındaki görevlilerle konuşmanı öneririm. eğer il dışındaysan bir telefon ile halledeceğini düşünüyorum. çünkü para mara yatırma yok. tek işaretliyor o kadar.

serhat_A gibiyim aynı.ankaradayım bende bir daha gidemem.oradaki adam hiçbirşey demedi(bilgisayar müh. masası).ing bende almak istiyorum

• Acaba dekontu verip 25TL sini geri alan var mı ?
  • Arkadaşlar acil cewap bekliorum. Bizim kayıt süremize 4 eylül de dahil dimi? Yani cuma günüde kayıt yaptırabiliriz. Cuma günü yaptırabilicem kaydımıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Acaba dekontu verip 25TL sini geri alan var mı ?

Sen hala onun derdindemisin
    Kayıt günü dağıtıyorlardı sanırım.

@Loxia
    31-4 arasıydı 31i dahildi sanırım 4üde öyledir.
  • İnş. öyledir.
  • ya arkadaslar cevap yazın lutfen . sınıflar hazırlıkta kalırsak karma mı olacak . yoksa sadece bizm bolumden kalanlar mı ???
  • Benim bölümüm gazetecilik zorunlu hazırlk var ingilizce masasında bayanlar bana hiç ayın 25 inden falan bahsetmedi 15 inde sınav var saat 15:00 da ona girecekmişim zorunluymuş aldım giriş kartını çıktım valla benim ingilizcem zayıf isterse en basit yerden başlasın ben okurum arkadaş hazırlığımı sorun olmaz acelemmi var 5 senede bitsin ne olur yani
  • cuma günü kayıt yapılır
  • beni de ekleyin jeofizik müh. 5. sınıf
  • arkadaşlar ders seçimi falan nasıl oluyor? ayın 7sindeymiş galiba... benim ilk yılım bu sene benim için de geçerli mi ders seçimi?
  • akademik takvimde
    "31 Ağustos-04 Eylül 2009 : Yeni Öğrenci Kayıtları" yazıyor

http://www.kocaeli.edu.tr/kouhakkinda/akademikt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

arkadaşlar ders seçimi falan nasıl oluyor? ayın 7sindeymiş galiba... benim ilk yılım bu sene benim için de geçerli mi ders seçimi?

Dersler ilk sene senin yerine seçilcekmiş zaten.
    İlk yıl yokmuş öyle bir olay yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Txrayt

Şimdi ben okula 2. öğretim makine muh olarak hazırlık okumucağım için sadce cumartesi güünleri okula gidip ing derslerine girmemek için 25 inde sınava gitcem dmi daha önce bi işim yok orda !!!

Okul 14 ünde açılıyor dostum. Okula gitceksin normal derslere girceksin

• ben dün kaydoldul masadaki bayan bana 15 eylül saat 9 da sınav var dedi bana giriş kartı verdi bende sordum girmek mecburi mi diye o da girersen iyi olur girmezsen son sınıfa atarlar dedi girmek mecburi deil dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayaabbs

ben dün kaydoldul masadaki bayan bana 15 eylül saat 9 da sınav var dedi bana giriş kartı verdi bende sordum girmek mecburi mi diye o da girersen iyi olur girmezsen son sınıfa atarlar dedi girmek mecburi deil dedi

Evet öylede,peki son kurun saatini sordun mu ?
    Bu sene değişcek dedi bayan..
    Geçen sene son kur,yani başarısı düşük ve girmeyenler öğle 3 girip,akşam 7 gibi çıkıyorlarmış..
    örgün olsanda İÖ gibisin..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.