Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtlar hakkında bilgi verebilecek var mı fiyat vs
  • Arkadaşlar kocaeli hukuk ta hocalar yoklamaya önem veriyorlardı?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sıralamam 106700 istediğim bölüm 2012te 94 bin 2013te 104 bin 2014 107 binden almış bu üniye girebilirmiyim
  • Elektronik ve Haberleşme veya elektrik okuyan arkadaşlar bana pm atarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

quote:

Orijinalden alıntı: Reverse Flash

Üniversite ülkücülerden vs. geçilmiyor diyorlar doğru mu ?

Yok oyle bir sey pkklisida var akpliside var chpliside var , her gruptan insan var burada.

Pkk'lısının genelde Kyk yurdunda olduğununda altını çizeyim burdan vatanını seven öğrencilere.
  • Kocaeli mimarlık hakkında ne düşünüyorsunuz? 1 tane prof varmış.

• duyar D kullanıcısına yanıt
    hayır vermiyorlar hatta hiçbir okulun hukuk fakültesi vermiyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sıralamam 106700 istediğim bölüm 2012te 94 bin 2013te 104 bin 2014 107 binden almış bu üniye girebilirmiyim
  • Arkadaşlar şuanı değerlendirip ev tutmak istiyorum , hazır sonuçlar açıklanmamışken.
    Dün gezdim evleri dolaştım.

Bayındırlıkta dünya bankası evleri hoşuma gitti denilebilir. Tokilere kira pahalı istiyorlar ve odaları çok küçük geldi gözüme , 3+1 olduğundan 1 odası tamamen kulllanışsız bence.
    Akçakoca evleri çoook çook tepede o nasıl bir bayır diyorum sadece.
    Kent konut evleri ben salonda kalmayı düşünüyorum fakat mutfakla birleşik olduğundan bana uygun değil.

Bayındırlık dünya bankasında sosyalleşme ve olanakların çok az olduğunu duydum. Mopaş dedikleri market çok uzakta. Ben su deposunun oralardan ev bakıyorum. :)

Ayrıca okula arabayla gidip geleceğimi söylemek isterim. Fakat öyle bütçe fazla değil araba dediysekte mersedes değil yani.. Palio :D :D
    Sizce nerede ev tutmalıyım. Şu aralar birsürü kiralık daire var. 500 tl ye max ev bakıyorum.
    Mutlaka tavsiyelerinizi verin.
    Unutmadan 2. ÖĞRETİMİM !

Haydi arkadaşlar , Lütfen hata yapmama engel olun çünkü şehir hakkında bilgim çok az.

• quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

Arkadaşlar şuanı değerlendirip ev tutmak istiyorum , hazır sonuçlar açıklanmamışken.

Bayındırlıkta dünya bankası evleri hoşuma gitti denilebilir. Tokilere kira pahalı istiyorlar ve odaları çok küçük geldi gözüme , 3+1 olduğundan 1 odası tamamen kulllanışsız bence.
    Kent konut evleri ben salonda kalmayı düşünüyorum fakat mutfakla birleşik olduğundan bana uygun değil.

Bayındırlık dünya bankasında sosyalleşme ve olanakların çok az olduğunu duydum. Mopaş dedikleri market çok uzakta. Ben su deposunun oralardan ev bakıyorum. :)

Ayrıca okula arabayla gidip geleceğimi söylemek isterim. Fakat öyle bütçe fazla değil araba dediysekte mersedes değil yani.. Palio :D :D
    Sizce nerede ev tutmalıyım. Şu aralar birsürü kiralık daire var. 500 tl ye max ev bakıyorum.
    Unutmadan 2. ÖĞRETİMİM !

Haydi arkadaşlar , Lütfen hata yapmama engel olun çünkü şehir hakkında bilgim çok az.

Bayındırlık akademiye bak otobüsle 5 dk da okula gidiyorum. Karşıda bir suru kafe var. İzmitte normalde 9 dediğinde sokaklar oku ama akademide bir suru öğrenci olduğu için 2-3 e kadar canlı oluyor. Kiralarda uygun

• Üniversite yakınında 600-700 liraya tek kişilik odası bulunan yurt var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Üniversite yakınında 600-700 liraya tek kişilik odası bulunan yurt var mı arkadaşlar ?

Ayyildiz erkek yurdunda alt katta yillik 12.000 tl istiyo tek kisilik oda.
    Kesinlikle yurtta kalma her sey gosteris.
    Body salonunda toplam 5 tane alet var. 500 tane ogrencisi olan yurdun. Gerisini sen hesapla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

quote:

Arkadaşlar şuanı değerlendirip ev tutmak istiyorum , hazır sonuçlar açıklanmamışken.

Unutmadan 2. ÖĞRETİMİM !

Bayındırlık akademiye bak otobüsle 5 dk da okula gidiyorum. Karşıda bir suru kafe var. İzmitte normalde 9 dediğinde sokaklar oku ama akademide bir suru öğrenci olduğu için 2-3 e kadar canlı oluyor. Kiralarda uygun

Akedeminin orda 3-4 kafe gördüm fakat girmedim hiç :)
    Dunya banklari dusunuyorum en çok

• Zaten çok pahalıymış hocam. Verebileceğim maksimum fiyat 700 tl. Yoksa ev tutmayı düşünüyorum
  • Eğer üniversitenin orada yurtta kalmak istiyorsanız ilk ayyıldıza bakın. Evim yurduna uğramayın bile. Ayyıldızın verdiği imkan daha fazla. Arkadaşım orada kalıyordu interneti çok iyi. 60-70 ping dw lol oynuyordu. Ayrıca ayyıldızın altındaki yurdun kendi yemeğide çok iyi. 3 çeşit 5 Tl idi. Arada gidip bende yemek yiyordum. Herhangi bir sorunuz olursa yazın. 3 yıllık tecrübeliyim

• quote:

Unutmadan 2. ÖĞRETİMİM !

Yardım edin lütfen .

• Tamamen tercih meselesi. Ben bayındırlıktayım, sessizliğini ve yüksekte oluşunu seviyorum. Kimisi kent konut sever, kimisi merkeze yakın der Akçakoca istiyorum der. Kiralar aşağı yukarı aynı zaten.

Bayındırlığın bir ucu su deposunun olduğu yer, öteki ucu mopaş. Ortada da kapalıpazar yeri var. Yokuşu inişi çoktur, diktir...

Daha ayrıntılı sorular varsa yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge..

İstanbul anadolu yakasından servisle gidenler var mı aranızda ? Ders bitiş saati kaç olursa olsun akşam 6dan önce dönüş için servis yok diye duydum doğru mu ?

bilgili tur saat başı kaldırıyor
    yani saat sabah 11den akşam 9.30'a kadar e-5de bırakıyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Tamamen tercih meselesi. Ben bayındırlıktayım, sessizliğini ve yüksekte oluşunu seviyorum. Kimisi kent konut sever, kimisi merkeze yakın der Akçakoca istiyorum der. Kiralar aşağı yukarı aynı zaten.

Bayındırlığın bir ucu su deposunun olduğu yer, öteki ucu mopaş. Ortada da kapalıpazar yeri var. Yokuşu inişi çoktur, diktir...

Daha ayrıntılı sorular varsa yardımcı olayım

Bayındırlıkta şuan çoğu yerde kiralık ev var. 1 hafta sonra hepsi dolacak. Şuan en mantıklı yeri düşünüyorum.
    Su deposuna yakın mı tutsam , mopaşa yakın mı karar veremedim. Hangi taraf daha çok tutuluyor ?
    Öğrenci akışının olduğu bir yer istiyorum açıkçası , akademinin çevresindekilere bakacam , doğru karar mı ?
  • kocaeli tıp düşünüyorum üniversite şehrin dışındaymış biraz ulaşım zor mu
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.